• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tuvalina skrev 2012-11-08 08:46:00 följande:
    Det gick åt skogen för oss. Två ägg ut och inger blev något att ha.

    Vi går över till ÄD nu.

    Jag kollar med Inofolic företaget. Är det fler som vill ha Inofolic? Zin. Hur mycket vill du ha?

    Nej, fy vad tråkigt. det gick åt pipan för oss också. Tog blod hcg igår när jag gjorde fbc och det visade under 2, fyra dagar efter blastocyst återföring så borde det synas i blodet, jag har hört att det ska vara synbart 2-3 dagar efter implantationen. trist. Kram till dig Tuvalina!
  • TWH

    Det vore fantastiskt om dett är för tidigt att testa, men motsvarande din test dag Holly så har jag mindre än 2, dvs inget utslag. Tack för att ni är uppmuntrande🌺 jag får väl hoppas på en minimal strimla av tur.

  • TWH

    Holly - jag tycker du ska lyda deras rekommendationer nu när du har kommit så långt, jag ska ju inte lägga mig i men det måste ju finnas en orsak till hans ordinering😍

  • TWH
    Anemon skrev 2012-11-09 18:46:45 följande:
    Ni som går i Falun, har någon fått ett journummer dit? Inget av mina recept går att expediera pga fel arbetsplatskod på receptet och givetvis var jag på Apoteket efter att kliniken stängt idag. Ska börja spruta troligtvis söndag.... Tacksam för en inboxning!

    Har skickat nr till dig💛
  • TWH
    CurlyRed skrev 2012-11-09 18:59:10 följande:
    Hälsn från Aten😊. Träffat Peny idag för VUL och blodprov och spermaprov. Imornbitti blir det hysto - spännande! Och som vanligt får jag helt ny info av henne om våra svenska test resultat (tex Karyotype resultaten). Som vanligt blir man lite trött på svenska sjukvården..... Berättar mer efter hyston!

    Curly, vad för info har du fått om karotypresultaten? Är det ngt som kan påverka situationen?
  • TWH

    Inga svar av dr D trots att han har sagt att den viktigaste tiden för mig är de 2 första veckorna efter et. Eftersom jag har testat negativt så vill jag sluta m medicinerna, men vågar inte då jag inte har fått svar. På mån slutar jag på eget bevåg. Dr sa att vi hade 95 procent chans att lyckas m en femdagars, eftersom vi har blivit så lätt gravida. Vi fick tillbaka ett toppembryo, kanske inte ivf passar oss. Kan man ta ut ett ägg i vanlig cykel, befrukta och stoppa in, utan alla hormoner o dyl? Är det de som kallas för assisterad befruktning? Vi vill undvika triploid.

  • TWH

    Tack Zin, vi ska göra som du säger och ta om på måndag, kliniken hjälper oss m det. Jag har letat på alla sidor jag har kunnat söka mig fram till (de flesta amerikanska) och infon jag hittar, på trovärdiga sidor, är att man ska få utslag på femdagars efter fyra dagar. Jag vill såklart att det inte ska vara så - även kliniken tyckte det var drastiskt att avbryta. Det känns som att jag har feber, har en sjukdomskänsla, huvudvärk, och börjar nu undra om det faktiskt är progesteronet jag reagerar på. Alan beer skriver att det är vissa som får reaktioner av själva hormonerna.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!