• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ok, tack tjejer, Då får man hoppas på tur då🍀

  • TWH

    Tack alla, det verkar lite vanskligt att tro att man kan ha viktigt möte morgonen efter med tanke på denna lilla enkät...Får nog skjuta på det. Har värken kommit direkt el efter ett tag? Dvs, kommer jag veta direkt efteråt om jag får ont el inte? Konstig fråga inser jag men ändå😄 Zin, fick du reda på varför du hade så ont? Cathy, då ska jag be om mkt bedövning.

  • TWH

    Tack💛 ha ha, alla har verkligen olika upplevelse, det går inte att dra några slutsatser precis😁 den som lever får se, på mån morgon är det dags. Dessvärre så kan inte sköterskorna ge mig il nästa fredag då de är lediga men KORS i taket - jag har förmodligen lyckats övertala ett stort sjukhus att administrera det! Jag återkommer i den frågan om det blir så. Dr Har ordinerat mig il 4 dgr efter äp, mkt viktigt att just denna gången blir på dagen rätt enl honom.

  • TWH
    stumpan81 skrev 2012-10-27 09:27:51 följande:
    Ja, då var det dags igen...Är gravid, lite förvånad då vi inte alls brytt oss om att anstränga oss den här gången. Därför har jag inte tagit mina mediciner från äl...Och il fick jag för en månad sen. Det har aldrig fungerat då jag börjat med medicinerna vid plus, har ändå fått flera mf. Jag tror att det kan vara för sent att börja med dem nu, med den erfarenheten jag har så känns det onödigt. Vad säger ni? Hade tänkt be om en hysto i samband med att mf kommer den här gången. Att det blir en kombinerad skrapning/rensning av livmodern.

    Grattis, börja med medicinerna nu, speciellt fragmin! Det är ju jättebra att du tog il nyligen, vilken dag är du i cykeln?
  • TWH

    Theo, vi fick vänta ca 3 v också så han hör nog av sig snart😃 Stumpan, progesteron har en lugnande effekt på immunförsvaret så det kan vara bra att ta, vet inget om blödningar😨

  • TWH

    Tack för alla lyckönskningar, idag gäller det! På vägen upp igår så kom vi på att tidsomställningen gör att det har gått 37 tim sedan äl sprutan när vi har tid och 38 tim när de ska plockas. Vi ringde till akutnr och påtalade detta, eftersom det är SÅ viktigt att sprutan tas 36 tim innan äggplock. Vi fick tag på läkaren och han sa att erfarenheten har visat att det inte gör ngt m 38 tim, om du inte har ägglossar - !! Det var ju precis det vi var oroade för. Jaja, vi hoppas på det bästa o med ert stöd går det säkert fint💛 påskliljan: be dr om en remiss om il spädningen, han skriver en sådan och skickar per mail. Jag har fått 150 ml och jag har för mig att det som har hällts ut, den mängden, har fyllts på m koksalt.

  • TWH

    Prickigchoklad, vad är der för prover du behöver hjälp med? Aaft, om hon har varit sjuksköterska så kanske hon kan låna utrustning på hennes arbetsplats, att ni tar det där😃

  • TWH

    Det blev 7 ägg så vi är glada😃 jag hamnade lite mitt emellan era upplevelser, det gjorde mkt ont men inte så jag inte kunde hantera det. I övrigt var de fantastiskt omtänksamma.vi fick själva bestämma att vi skulle ha icsi, eftersom vi var rädd att få triploid, och vi har önskat att få 5 dagarsodling oavsett hur många som blir befruktade - vi vill se så långt det går att de utvecklas pga alla missfall. Hör och häpna så ska de ta hänsyn till våra önskemål, det är 1a gången jag stöter på en klinik där vi har haft medbestämmanderätt!! Läkaren var också intresserad av nk cellerna och vår immunbehandlingsplan. Undra om inte Falun kommer att vara först ut i Sverige m immunbehandling!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!