• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ok, hör av dig här annars, vill inte skriva i öppet forum om denna hjälp. Inboxen ser du uppe till höger😉

  • TWH

    Vad bra! Det går inte att svara från vissa iPads så du får gå in i mobilversionen längst uppe....och den är lite gammaldags kan man säga...😄

  • TWH
    Poussin skrev 2012-10-31 14:03:56 följande:
    TWH - Grattis till fin skörd!! :) Hjärte - Jag ställde frågan till Dr D och fick inget svar. Jag har pratat med en av läkarna hos BM och kommit överens med henne om att jag inte ska gå över tiden. Ska dit nästa tisdag och kolla läget (v 38+0) och om det visar sig att det är på gång finns möjlighet till igångsättning. Känns bra, men hoppas att vår lille krabat ska göra som Lullys lille prins och bestämma sig för att dyka upp lite innan helt av sig själv. :)

    Tack😃 jag håller med Zin om igångsättande, försök så tidigt som möjligt💛
  • TWH

    Anemon: vad skönt att ni kan sätta igång! Jag har tyvärr ingen erfarenhet av det du frågar efter🌺 lotus: välkommen hit igen! Vad är BV? Får jag fråga vad provsvaren visade, dvs vad har ni för utmaning? Kram

  • TWH

    Holly, grattis till lyckat UL!! Det verkar galet m dina värden, undrar också vad han tittar på. Vi ska få tillbaka blastcysten på lör (om inget går fel nu) och jag ska ta il imorgon. Dr D hävdar att mitt absolut mest kritiska moment är implantationen, varpå han tror att jag behöver fler il. Något han inte har nämnt är när jag ska skicka fbc-et, kan man skicka det redan 2 dgr efter? Är det något som gör att man bör vänta till dag 3,4 el 5?

  • TWH

    Tack Holly, ja - han kan väl inte tycka att jag ska ta il med endast någon dags mellanrum? Jag tror jag väntar 5 dgr, får se om han svarar. I de studier jag har sett har de fått il endast precis innan et och sedan 1 gång/månad och det har ju funkat bra. Linköping - skönt med svar ändå. Jag har likadant försvar - stora pendlingar mellan lugnt och aggressivt, enligt dr. Aaft - vet inte hur jag ska kunna hjälpa dig, försök att adressera ditt mail till Dimitris assistent istället så kanske hon kan hjälpa dig?

  • TWH

    Hm, det kanske blir Penny för mig också - better safe than sorry😉 jag håller m Hjärte - Holly hur kan du låta bli att titta, fantastisk karaktär!

  • TWH

    Tuvalina, jag vet inte, men det borde väl vara bra att immunförsvaret har "annat att göra", dvs arbeta m herpesen när du ska ha ET. Bara en vild gissning från mig😨 När det gäller kinesiolog så fanns ett tips tidigare i tråden, jag hittar det inte nu, på Strandvägen om jag inte minns fel. Lifeline? Marie ngt, ngn som kan hjälpa m gott minne? Tänkte själv gå dit också.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!