• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zin, jag har inboxat dig😊

  • TWH
    Anemon skrev 2012-10-15 22:29:42 följande:
    Så har även vi träffat Dr D! Mycket intressant samtal och jag kan bara instämma i det ni säger om att han är väldigt engagerad. Lite stressad i dag men väldigt närvarande. Hur har ni gjort med mediciner när ni packat för hemresa? Dr D sa att jag inte behövde ta det i handbagaget och att kylan inte var någon fara. Men FASS däremot säger att varken IL eller Clexane får frysas? Det blir väl väldigt kallt i bagageutrymmet? Och TWH, tack snälla för lånet av boken. Så skönt att hinna läsa på lite mer under nerresan!

    Vad bra att du fick tid att läsa😊 jag checkade också in il
  • TWH

    Holly, jag hade telemöte m honom i lördags så han lever i högsta grad😃 du får nog se det som ett gott tecken - han säger ju att han läser alla men bara svarar om man behöver göra något.

  • TWH

    Aaft, jag tog fbc 2 dgr efter - då var vi gravida. Han kollar hur du responderar på il i ditt amerikanska test så det är nog ingen fara - om du inte är gravid vill säga😉

  • TWH
    AaFT skrev 2012-10-16 22:23:02 följande:
    Tack TWH, men vi fick IL på tisdagen, å vi lämnade blodproverna på måndagen... Så det var därför jag undra... De hade svårt å få tag i IL-påsar så jag fick en, som jag fick i Athen... fick inte med några hem... :( Jag ser nog till å fixa ett FBC snarast möjligt...!?

    Jag förstår men i Usa testar de hur ditt blod reagerar på il, de tillsätter det där - så det är inte beroende av att du har fått il hos dr D😘 Holly, jag håller med att han borde svara förr el senare, jag menade att det är nog ett gott tecken att han inte svarar eftersom vi vet att han läser alla mail. Hur funkar det, mailar han helt plötsligt o säger att nu ska ni ta fbc el kommer ni överens efter varje fbc hur lång tid till nästa?
  • TWH

    Ok, tack Hjärte o Holly, då vet jag - drar igång m min första ivf idag så fbc idag o il imorgon. Lite nervis för alla sprutor o hormoner men ni alla verkar ju ha fixat detta😉

  • TWH
    AaFT skrev 2012-10-17 11:56:15 följande:
    Tack Jam08! Ninninn: jo, det gjorde jag men, men innan IL å jag har för mig att dr. D ville att jag skulle ta FBC... hur jag svarar på IL....  (?varje vecka? Ju mer vi pratar hemma desto mer blir jag osäker.... hittils verkar ju sambon fattat fel å förvirrar mig....) Förvirrad nu...

    Aaft, jag tror de flesta av oss har tagit usa proverna innan vi fått il, de tillsätter il i usa och ser hur ditt blod reagerar😃
  • TWH
    Snart lycklig skrev 2012-10-17 08:15:04 följande:
    Lycka till TWH! Du kommer klara det galant. Jag brukar alltid må riktigt bra under spruttiden. Gör du korta protokollet/metoden? Var gör du IVF? Kram.

    Tack! Korta protokollet vid Falun kliniken men med hemmaläkare Claes i Stockholm.
  • TWH
    Snart lycklig skrev 2012-10-17 22:17:16 följande:
    TWH, jag tror ni gjort helt rätt i val av klinik. Vi erfarna IVF:are finns här för dig. Vi kan stötta och svara på frågor. Spännande att få följa dig vid din första IVF.

    Tack💛💛
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!