• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    criss00 skrev 2012-09-25 06:31:22 följande:
    TWH: Vad skönt att det inte var ngt allvarligt med smärtorna och blödningen. Slutade den? Men märklig attityd från läkaren och konstigt att läkare säger så olika. Tur att du vet mer.

    Ja, den slutade av sig själv. Jag tänker på alla par som får äggdonationsråd och som inte har annan info.
  • TWH

    Zin, jag önskar dig stort lycka till🌺 Poussin, körde du dr Ds ordinering under hela ivf processen? Om carl v linne inte tror på immunologi så ger de inte heller pred, fragmin etc va? Jag tänker mig ivf m hormonbehandling utan andra mediciner och samtidigt dr Ds protokoll?

  • TWH

    Snart lycklig, håller verkligen tummarna, om en vecka vet du, olidlig tid✊✊✊

  • TWH

    Hej igen, jag har fått mitt senate fbc och mina lymfocyter ligger under referensvärdet, för låga alltså. Detta prov togs när jag åt kortison inför ev graviditet förra veckan. Ngn annan som har fått låga lymfocyter av kortisonet?

  • TWH
    theo84 skrev 2012-09-25 18:35:15 följande:
    Hej! Önskar lite info! När började ni med prednisolon vid ett frysförsök och hur många mg åt ni varje dag?

    Kan tyvärr inte svara, har inte gjort något, ngn annan som kan svara?
  • TWH

    När det gäller il tycker jag inte ni ska ta det outspätt (eller har dr sagt det?), de flesta allvarliga biverkningar av il kommer med högre koncentrationer. Detta enl Svend i köpenhamn, vi diskuterade ämnet och han tyckte att man ska spä det så mkt som möjligt el ta lägre doser. Det är ju blodproppsrisken som man vill eliminera. Jag vet inte hur stor den är men vill ändå slänga in detta inlägg, så ni inte skadar er🌺🌺🌺

  • TWH
    Zinfandel skrev 2012-09-26 07:39:23 följande:
    Flera har fått det outspätt i Aten också. Jam, du ska inte spara det som är kvar i påsen. Det låter mycket med dina IL, ring kliniken och fråga igen!!

    Ok, bra, då är det väl ingen fara. Dr ordinerade utspätt till mig och jag fick det utspätt i Aten.
  • TWH

    Dr D ger oss ju remiss påhur det ska spädas och detta varierar då uppenbart mellan oss😉

  • TWH

    Grattis Hjärte o Jam! Snart lycklig, visst kan man tycka att värdena borde gå upp vid implantationen, det är det som brukar orsaka mina febertoppar när jag blir gravid😍 Ninnin, förstår din frustration, vi fick också vänta - men en dag händer det😃 när han väl hör av sig så får du treatment plan samtidigt. Tuvalina, mkt intressant info.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!