• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ninninn skrev 2012-09-16 16:22:32 följande:
    The follow up of any possible pregnancy is 400 euros up till the delivery and is not included. Så står de i mailet!! Hur har ni andra gjort med hjälp under graviditetern? Har ni fått en ny faktura på 400 euro? Den hjälpen vill ja ju ha för de är väl de här med FBC man skickar till han? TWH: va dom 400 med på din faktura eller har du inte betalat de ännu?

    Jag har inte betalat 400 euro ännu. Jag betalade dock för immune support up to pregnancy, precis som din faktura. Om du betalade il kontant till sjuksköterskan så ska 30 dras av på il injektionen, han råkade inkludera det 2 ggr för oss. Hur som haver så ingår ganska mkt i de 600 supporten, han svarar ju på frågor när man ställer dem så jag tycker det var värt pengarna även om jag inte får någon medical support😉
  • TWH
    singhatjejen skrev 2012-09-16 20:25:25 följande:
    Jag har också nyss fått fakturan och när jag jämför med Ninninn så har vi samma allt utom "greek immun test" där jag betalar 240 och Ninninn betalar 180? Är det någon som har en susning om varför - har det blivit fel någonstans eller har det en logisk förklaring? Undrar också om det är någon som har koll på vad det grekiska levaxinet kostar - på ett ungefär? Jag har en misstanke men på mina kvitton står det oftast bara "apmaka" om det jag köpt...

    Jag tror alla har olika utredningar med sig ned, dr D vill förmodligen komplettera dessa på olika sätt så bilden blir komplett.
  • TWH
    criss00 skrev 2012-09-16 22:18:51 följande:
    TWH: Den immun support man betalar 600 Euro för även hela besöket i Aten. Dr D's konsultation där och efter proverna har kommit samt hans rekommendation till behandling innan graviditet. Den är väl samma oberoende om man gör IVF eller inte. Jag betalade iaf denna avgift. Ninninn: Jag fick visserligen ingen IL i Aten men är det verkligen riktigt att den kostar 230 Euro? Har ni andra betalat detta? Singhatjejen: jag tror att de Grekiska blodproverna kan skilja sig lite därav olika pris. För mig satt han och funderade vilka prover han skulle ta (kryssa i ett protokoll). Sedan bedömde han att det blev 170 Euro för mig.

    Vi betalade 200 euro för injektion på rummet av sköterskan och 30 euro kontant till henne för il påsen.
  • TWH

    Hej, vi betalade 30 euro för il och 200 euro för injektionen på hotellet och vi var där i juni, så det stämmer nog Ninnin - men kolla vad han svarar.
    Zin: du sa häromdagen att dr D kanske hade en logistiklösning för hur medicin skulle kunna skickas till Sverige, har du hört något?

  • TWH
    CurlyRed skrev 2012-09-17 16:28:00 följande:
    Gissar det är kört... 😓 HCG 2... På dag11. Jaha bara och bita ihop och försöka igen senare i höst...

    Vad tråkigt, kram
  • TWH

    Jag var i kontakt m dr D ikväll och han bekräftade att han kommer att kunna skicka mediciner till oss från och med nästa vecka😍😍😍han skulle återkomma.

  • TWH

    Mellan glädje och sorg, kram igen Curly och och grattis Snart lycklig.

  • TWH
    Jam08 skrev 2012-09-17 21:23:03 följande:
    Curly vad tråkigt :( hemskt ledsen. Jag är igång o sprutar, men fortfarande ingen behandlingsplan av Dr D :( känner mig riktigt irriterad och har skickat flera mail. Varför svarar han inte? Det är ju nu det verkligen gäller. Självmedicinerar nu med 15 mg pred och levaxin. Känns sådär .. Lycklig, håller tummarna!! Fick du IL samma dg som äggplock?

    Vad konstigt, har du skickat fbc till honom?
  • TWH

    Germany: kan tyvärr inte svara på din fråga😘 dr D har kollen och jag vet inte vad han tittar på. Snart lycklig: hur bra kan det se ut😃 knappast bättre just nu! Hoppas det fortsätter i denna anda! Curly vännen: ❤❤❤är det på von Linne ni går?

  • TWH

    Hej, behöver snabb hjälp, min mail har krashat och jag behöver skicka fbc ikväll till dr, kontakterna på lifeclinics hemsida funkar inte heller.. Mailadressen please😨

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!