• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Vilaa skrev 2012-09-26 19:00:21 följande:
    Vad är det för biverkningar på IL droppet egentligen? Jag har tidigare läst här att det är helt ofarlig men nu läste jag att TWH skrev om blodproppar?    

    Jag menade verkligen inte att skrämma upp någon, allt jag har läst och hört om har varit att il har väldigt få biverkningar. Vad jag förstår ytterst få allvarliga biverkningar i världen. Jag tar ju det själv. Däremot så finns det fall med blodproppar framför allt i lungorna, oftast bland små barn eller äldre. Jag pratade m en läkare som jag har förtroende för och han skulle aldrig ge il för han har sett allvarliga biverkningar själv. När jag insisterade på att jag kommer ta il oavsett så uppmuntrade han mig att späda ut det. Han är en läkare av många - jag tycker dock inte att man ska självdosera outspädd il. Jag har själv fått remiss på utspädd il av dr D, men det verkar vara olika för alla och man ska ju lita på hans ordinationer som arbetar kontinuerligt m il. Försiktighetsåtgärd🍀
  • TWH
    Påskliljan skrev 2012-09-26 21:31:14 följande:
    Ni som fått remiss på utspädd IL hur har den ordineringen sett ut? Till mig sa han bara att jag skulle ta 150ml och ingenting om utspädning. Men när jag var i Aten fick jag den utspädd och då fick jag hela påsen. Det känns ju som om det vore bättre att få den utspädd, men hur räknar man då ut mängden?  

    Be dr om en skriven remiss, han skickade en sån till oss - annars hade vi inte fått hjälp m administrationen här hemma eftersom läkarna här inte ordinerar il. Lika bra att få det skriftligt, han har en mall som han använder
  • TWH

    Hm, jag hade en hälsogenomgång m läkare i annat syfte och det framkom igår att jag har haft mycoplasma men har det inte idag (hade antikroppar som visade att jag haft det). Visst var det mycoplasma som Penny kollar och relaterar till missfall?

  • TWH
    Jam08 skrev 2012-09-27 19:51:43 följande:
    Tack, det värmer... ❤ behöver alla tummar!! Det är nästa fas jag gruvar mig för ð?? men en sak i taget! So far so good..

    Grattis Jam😃
  • TWH
    Snart lycklig skrev 2012-09-28 08:48:23 följande:
    Ledsen, tror dt är kört. Svettades, så där blöt o fuktig, vilket jag tror Dr D inte gillar, inget bra tecken (tror jag). Dessutom kom dt lite brunt på toapappret o duttade jag extra hårt inåt (ni förstår), så anades lite rosa. Känns dessutom precis som innan mens, lite viktuppgång, några finnar. Lite tidigt dock f mens, borde inte komma förrän på måndag. Usch, så genomledsen. Jag har gjort så mkt. Jag kommer antagligen aldrig få något barn!!!  Varför funkar det inte när allt ser imponerande bra ut?! Varför lyckades min tvillingsyster?! Jag vet, åldern. Jag borde få dåliga embryon, men det får jag ju inte. Aldrig någonsin varit så fina som denna gång, även om jag nästan alltid fått fina tillbaka. Totalt 19 embryon! Kram o tack f allt stöd jag fått.

    Hm, svettningar brukar jag också få vid implantationen och dagarna därefter, det är därför jag ska få il. Jag tycker inte det låter som att det är kört. Brukar du få blod innan mensen? Om du har testdag på måndag så är du väl ca en v innan mens nu va? Blöder du mer el har det försvunnit? Nidblödning ser ju ut precis som du har beskrivit, lite brunt o rosa på pappret. Vill inte skapa falskt hopp men i mina öron låter det inte alls kört, tvärtom.
  • TWH
    Ninninn skrev 2012-09-28 11:03:00 följande:
    Fasen va dum jag e :) stod ju 07.00 PM och inte AM så han ringer ikväll och berättar svaren!!!

    😉
  • TWH
    Snart lycklig skrev 2012-09-28 11:53:55 följande:
    Tack Holly och TWH!!! . Min förra mens startade mitt på dagen onsdagen den 5/9, så det blir 4 v sedan nästa onsdag. Jag brukar oftast få mens på dag 26/27 (sön/mån), även om det ibland (inte alltid) sedan jag började med Fertile XX och DHEA, fått mens lite senare. Jag fick tidigare ofta bruna spottings några dagar innan mens, men sedan jag börjat med ovan mediciner har jag på senaste tid antingen direktstart av mens eller bara kortare tid innan kanske fått en spotting av lite brunt. De gånger jag gjort långa metoden har jag oftare fått mens lite tidigare, men aldrig tidigare än 14 dagar efter ägguttag (uttag en ons, mens ons två v senare). Med den korta metoden som jag gjorde nu, brukar det dröja lite längre innan jag får mens, även så att inte ens en tillstymmelse till mens visat sig förrän efter jag slutat med progesteron. Någon gång 5 dgr efter jag slutat. Om den skulle komma så tidigt som den tidigaste gången med långa metoden, ska den komma på måndag. Så alltså, jag brukar ibland få spottings före och numera ibland inte alls, så inga mönster. Embryona är idag (på em) 11 dagar. Måste vara för sent för nidblödning. Rörigt, men hoppas ni förstår. Får försöka hoppas lite till ändå. Det har ju inte kommit något mera ännu i alla fall och det var inte heller den värsta svettnatten i alla mina ruvningars historia.

    Nidblödning kommer mellan dag 6-12😉
  • TWH

    Jam, Snart lycklig och Vilaa, kram på er! Vilaa - du skrev att ngn inte hade lyckats med il, vad menade du då? Jag tror inte någon i denna tråd med upprepade missfall och konstaterade förhöjda nk celler ännu har provat il som behandling. Rätta mig om jag har fel😉

  • TWH
    Busen77 skrev 2012-10-03 08:24:19 följande:
    Tack för välkomnandet :). Jag kan inte hans värden i huvudet. Vi har bara fått höra att de är bra. Jag ska kanske be att få ut hans journaler så jag kan berätta vad han hade och har för värde.

    Hej Busen, nu blev detta intressant - ansåg läkarna att era missfall kan vara relaterade till långsamma spermier? Välkommen😊
  • TWH
    stumpan81 skrev 2012-10-03 18:22:21 följande:
    TWH; jag har upprepade MF, förhöjda nk-celler och har provat IL utan framgång.

    Ok, det var tråkigt att höra. Är förhöjda nk celler cd56 ditt problem? Har du andra immunproblem konstaterade? Har du försökt många ggr m il? Vi tänkte ge det tre försök eftersom kromosomfel kan ju uppstå oavsett il. Kram
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!