• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    I Falun fär ET, hoppas rackarna har överlevt veckan nu🍀

  • TWH
    HollyGolightly skrev 2012-11-03 09:07:09 följande:
    TWH: Åh, lycka till! Vad häftigt att det går att göra på en lördag, det gick inte på Karolinska så där fick man i värsta fall vänta en månad om man ägglossade på fel dagar innan FET.

    Tack, ja de har kundfokus här, hittills har vi fått så bra service och fått bestämma själva, de har tom öppet på söndagar när det behövs, för äggplock. Snart lycklig, kinesiolog är någon som tittar på sammansättningen i din kropp, de kan se om du har tex brist på visst ämne. Det var väl det Marie gör? www.kinesiolog.se/
  • TWH

    Men hon kanske inte kollar övriga delar som kinesiologen gör? Muskler o välbefinnande, stress?

  • TWH

    Tack tjejer! Vi fick tillbaka en bra blastocyst, de hade ett siffersystem som vi inte hann gå igenom. Någon som kan ngt om detta bedömningssystem, har siffrorna i huvudet😃fick sedan se på UL skärmen var de hade placerat den, i en blåsa mitt i livmodern, otroligt att man kan se det! Förlåt, det är ju 1a gången m ivf så vi var väldigt fascinerade av allt. Av de fyra hade en avstannat, en annan var inte bra kvalitet, den tredje stoppades tillbaka i mig och den 4e kanske de ska frysa. De ska odla den en dag till och avgör imorgon. Det var lite roligt för under mötet m läkaren, innan återförandet, så uppgraderades blastocysten så de har koll hela tiden. Ja, nu blir det väntan. Det skulle fästa inom 24 tim sa läkaren så då borde man se hcg i blodet redan på tis-ons eller hur?

  • TWH

    Tack snälla ni💛 tuvalina, det var vår hemmaläkare som sa att i vissa fall väljer man att göra äggplocket på söndagar, men det kanske är ytterst ovanligt, troligen. Vi gjorde ul på dag 7, fick komma tillbaka dag 9 och äl dag 12 (från sprutstart), vilket var en måndag. Jag kände som du-att blåsorna skulla vara för stora men det gick ganska bra ändå. Är det nu på mån du ska dit?

  • TWH

    Colorful, ingen har svarat dig. Jag har tyvärr inget över men jag tycker att du snabbt ska byta läkare. Har du några provresultat el liknande som gör att du tänker på prednisolon?

  • TWH

    Mycket intressant! Kan man be att få hcg i Sverige innan ET? Jag har läst tidigare att det är ofta man får det i Usa.

  • TWH

    Tuvalina, nu ska vi hålla tummarna för dig imorgon, att det finns fina ägg i blåsorna🍀🍀🍀 stort lycka till!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!