• HollyGolightly

    Nu måste jag fråga - har Dr D ordinerat Omega3 i höga doser till er allihop? Mig har han inte nämnt det alls för, så jag har inte ätit det alls varken innan eller under graviditeten, men jag läser ju med jämna mellanrum att "alla" äter det. Vad är orsaken till att ni äter det?

  • HollyGolightly

    TWH: åh, vilken trevlig bieffekt! Hmm, jag hade ju faktiskt inga katastrofala värden enligt hans utredning så det kanske kändes onödigt att ordinera det i mitt fall då? Började tro att jag missat något viktigt, men Dr D får väl säga till om han vill att jag ska börja. Känns som att badrummet redan är ett apotek, så jag känner väl inget trängande behov av att fylla på med fler piller/droppar...

  • HollyGolightly
    CurlyRed skrev 2012-09-04 15:05:22 följande:
    Tack rara ni! Gick smidigt, kände knappt nåt och mår ok nu. Hoppas bara jag inte får tillbaka UVI nu när de varit där och grejat😉. På tors hoppas vi få 2 tillbaka.
    Håller alla tummar jag har att jag får sällskap på tvillingfronten då! Solig
  • HollyGolightly

    Lully: Fy, vad jobbigt du har det! Himla oturligt att du blivit nästan som en försökskanin för alla oss andra, men stort tack för att du håller oss uppdaterade om allt du råkar ut för och allt du lär dig långs vägen, jag antecknar redan flitigt så att jag ska komma ihåg allt när det börjar närma sig BF. Har du helt slutat med alla Dr D-mediciner nu eller trappar du fortfarande ner?

  • HollyGolightly

    Ett litet förslag just on the top of my head - jag följer en massa andra trådar här på Familjeliv där det döljs en massa fakta under hundratals sidor och där samma frågor ofta kommer upp gång på gång. På många ställen har man löst det med en FAQ i trådstarten, så att man kan få svar på mycket redan där. Kanske vore något för den här tråden också? (Tex mailadress, adress, hemsida till Life clinic, hur länge man bör stanna i Aten, tips på hotell nära kliniken och i centrum, kostnader för blodprov etc, vad man kan göra hemma i förväg, vilken den vanligaste behandlingskombon är, vad intralipider är etc.)

    Nu är det väl bara Poussin som kan lägga in det, men hon behöver ju inte göra jobbet förstås utan det kan vi ju hjälpas åt med i så fall så att det bara är att copypasta in för henne sen.

    Well, ett förslag att förkasta om ni vill förstås, tänkte bara att det skulle kunna underlätta för nyanlända!

    Nu hem och käka middag. Skrattande
     

  • HollyGolightly

    Puh, vilken lättnad - KUBen gick alldeles utmärkt, 1:20 000 på båda och de växer som de ska och låg och viftade för fullt med armar och ben. NU ska jag väl ändå våga tro på det här!

  • HollyGolightly

    Criss: Tack! Jag tror varken jag eller maken fattat hur nervösa vi var, men nu är jag jätteglad att vi ändå valde att göra KUB så jag inte behöver gå och oroa mig för den grejen i alla fall. Plus, så roligt att få se hur mycket som hänt på bara tre veckor!

    Åh, vad jag hoppas att alla i den här tråden ska lyckas i höst, det SKA bara vara er tur nu!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!