• HollyGolightly

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Eller nej Hjärte, du kanske menar droppet kom jag på nu?

  • HollyGolightly

    Snart lycklig: Då är vi två! Jag kollade inte heller särskilt noga på testresultaten när jag fick dem innan sommaren eftersom Dr D sa att det inte fanns några stora avvikelser. Sen överlåter jag glatt allt analyserande åt honom, har nog svårt att förstå hans reaktioner på FBC - så fort jag tror att värdena blivit bättre så vill han sätta in IL, och när jag nojar för att nåt värde skenar så säger han "well done". Så jag struntar i att jag inte riktigt förstår allt, och låter Dr D stå vid rodret.

  • HollyGolightly

    Förutom Beer-boken, vad skulle ni rekommendera att en läkare ska läsa för att förstå immunlogiska orsaker till infertilitet och Dr Ds behandling?
    Zin, har du kanske någon bra länk att skicka som sen kommer att vara med på hemsidan? Eller TWH?

  • HollyGolightly

    TWH: Nej stressa inte så klart! Ingen brådska alls, fick bara frågan från en läkarbekant som tidigare jobbat på MVC och som ville veta mer och jag tänker att ju fler svenska läkare som läser på desto bättre!

  • HollyGolightly

    Jam08: mitt dropp brukar ta 80-90 min, så det är inte onormalt länge. Bättre att låta det ta lite tid tror jag, mindre risk att drabbas av svullnader etc.

  • HollyGolightly

    Snart lycklig: Åh, vad spännande! Det låter som att du fått bästa möjliga förutsättningar så jag hoppas verkligen att du får plussa! Vad händer nu, har du fått en behandlingsplan att följa under ruvningen eller ska du "bara" vänta nu?

  • HollyGolightly

    Dr D ville för övrigt att jag skulle göra ett färskförsök istället för att använda våra frysta, vilket vi förstås inte fick för Karolinska. Då tyckte han att vi skulle "stoppa in alla" på en gång! Med tanke på att två av två fäste är jag ganska glad över att han inte fick som han ville eftersom vi då hade fem i frysen! (Även om chansen/risken att alla fem hade fäst förstås vore rätt minimal.)

  • HollyGolightly

    Snart lycklig: Åh, är du tvilling själv? Jag har faktiskt funderat en del på det där, och även läst om tvillingar som tycker att det bästa beslut deras föräldrar fattade var att låta dem gå i varsin parallellklass i skolan etc. Och just det där att säga "namn 1" och "namn 2" som man skulle göra med syskon istället för att bunta ihop dem till "tvillingarna". Själv är jag ensambarn och har alltid saknat syskon så jag hoppas ju att mina små (om nu allt går vägen...) ska trivas ihop, men jag är definitivt inne på att klä dem olika osv i tankarna redan nu. Så tack för din input, det visar ju att jag tänker rätt!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!