• HollyGolightly

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Criss: Ja, precis, vi satte in två (första gången på alla försök vi gjort det) - så Dr Ds behandling var så effektiv den kunde bli!

  • HollyGolightly

    Tack, vad otroligt gulliga ni är allihop! Håller alla tummar jag har för att det smittar av sig så att det plussas för fullt här i tråden till hösten! Jag tvivlar inte ett ögonblick på att det är Dr Ds förtjänst att jag lyckades den här gången, så ge inte upp även om det blir en nitlott på första Greklandsförsöket - för oss tog det som sagt två försök.

  • HollyGolightly

    Ljusgläntan: Nej, inte så ofta, sen FET (27/6) har jag fått IL två gånger (13/7 och 25/7). Jag fick IL den 21/6 också, innan FET. Nu verkar ju Dr D vara på semester, men eftersom värdena stiger så gissar jag att jag ska få IL nästa vecka eller så. (Om han svarar på mail innan dess.)

  • HollyGolightly

    Japp, samma här, ska få dropp så snart som möjligt. Han frågade vilken dos jag har på Clexane så risken finns väl att han ber mig om samma sak. Hoppas inte, SÅ kul är det inte att spruta och jag har sprutor så det räcker för Gotlandsvistelsen men inte mer så jag hoppas jag får stanna på samma dos så de räcker. Han slarvläser både mail och xl-dokument verkar det som, han efterfrågade saker som står i dokumentet och testresultat som jag meddelat att jag fortfarande väntar på.
    Konstigt nog ville han bara att jag skulle få 120 ml IL den här gången! Mailar och frågar om det verkligen stämmer, jag har fått 180 varje gång.

  • HollyGolightly

    Curly: Tack! Det är våra första, vi har plussat en enda gång tidigare (på allra första färskförsöket) men det blev MA. Vi visste ju att det kunde vara två eftersom vi satte in två embryon, men visst blir man lite chockad ändå när man ser två små filurer på skärmen...

    Hjärte: till mig sa han att allt generellt ser väldigt bra ut (trots att jag också har förhöjda värden) men att han hellre ville vara safe than sorry fram till vecka 12 så därför skulle jag boka in ett till IL.

  • HollyGolightly

    Tack för alla gratulationer, det värmer! Försöker verkligen att intala mig att allt kommer att gå bra nu, även om det inte är helt lätt att slappna av... Har äntligen fått resultatet från senaste FBC, värdena fortsätter att skjuta i höjden men Dr D verkar inte allt för orolig och nu har jag en tid för IL på tisdag så jag hoppas att det kan dämpa trenden lite. Har fått ner mitt skenande TSH nu i alla fall, till 0,5!

  • HollyGolightly

    Hjärte: Oj, vad märkligt (och tråkigt)! Undrar om det kan vara graviditeten som påverkar eller om det bara var en olycklig slump? Jag ska få i morgon (120 ml var tydligen rätt, så det blir en halv dyrpåse i soporna...), 20 dagar sen sist för min del.

  • HollyGolightly

    Blir ni pigga av medicinerna? När vi var på ultraljud i Visby frågade läkaren vad jag åt och pred kan tydligen göra en overkligt pigg. Själv vaknar jag i OTTAN (4.30-6.30 trots att jag har semester), men trodde snarare att det berodde på att jag måste upp och kissa. Nu har jag hittat någon märklig semesterrutin som går ut på att jag kliver upp, går på toa, äter frukost och sen sover någon timme till på soffan.. Tänker att jag måste försöka få ihop ett visst antal timmars sömn per dygn även om det känns som att jag klarar mig på mindre.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!