• HollyGolightly

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hjärte: Gud, så skönt att höra att läkaren inte protesterade! Vad är referensvärdena för progesteron? Jag tog det senast (oombedd) men vet inte vad det ska ligga på?

  • HollyGolightly

    Samma värden skjuter i höjden för mig nu (leukocyter 14,3, neutrofila 11,8) så jag gissar att de har rätt stor betydelse.

  • HollyGolightly

    Uppdaterad lista för er som hade svårt att flytta runt er via telefoner och ipad! 

    Födda:


    Lully Hill: Son född 120702

    Gravida på naturlig väg:


    Hjärtefröjd (33 år): Gravid. Försökt få barn i närmare sex år. I bagaget finns 6 IVF:er (3 ET + 3 FET med totalt 9 "perfekta" embryon), ett 20-tal inseminationer och 3 tidiga MF)  Lillih: Gravid  Perry6: Gravid  Tjorven: Gravid

    Gravida genom IVF/FET:


    Poussin: Gravid HollyGolightly (35 år): Försökt få barn i 4,5 år. 2 ET, 4 FET. Plus på första ET, men MA. Besökte Aten i maj. FET 27/6 med 2 st 2-dagars. Gravid.

    Försöker på egen hand/alternativt i vänteläge:


    Curly: 5 års försök, 2IVF och 6 FET. Inga plus på 4,5 år. Efter immunobehandling 3 plus (första på FET och två naturligt) men tyvärr MF. Zinfandel (40 år): Aten i januari, immunterapi inför 6:e försöket, första + men MF  Pechi (33 år): Försökt få barn i 5 år, 3 inseminationer,  5 IVF:er, 1 MF. Besökte Aten i maj. Påskliljan: (31år) 4,5 års försök, 5 IVF, 1 FET, ett plus som slutade i missfall och misstänkt utomkvedshavandeskap innan jag ens visste om att jag var gravid, besöker Aten i juli Jam08: 31 år, 7 IVF, 2 FET, manlig faktor, immunbehandling Aten, planerad IVF augusti 12. Myran6801: Criss00: Cathy: Cice: Påsklilja: Singhatjejen: (42 år) Har ett barn genom IVF sedan tidigare. Syskonförsök 3 IVF, 3 FET utan att lyckas. Får bra med ägg, Dr D tror min son kom till för att jag fick en stor infektion i kroppen under den IVF:n och att embryot smet förbi mitt immunförsvar. Står i valet och kvalet över att använda mina frysta blastocyster med immunbehandling eller en ny IVF hos Dr D... Äter Fertile XX tills vidare. Ljusgläntan : FinafinaTWH: 9 missfall, 2 på bim, 3 i v5, 3 i v8 efter hjärtslag samt ett sista i v9 med hjärtslag. Nästa försök 1a gången med intralipider från start. Blir gravid på naturlig väg så det är svårt att avgöra när il ska sättas in. Angla (30 år): Aten i juni, immunterapi vidIVF/FET #12, tidigare 7ET/4FET/1MF - tot 19+2 embryon. Snart Lycklig (nyss fyllda 46): 4 IVF och 1 FET samt 1 insemination i Sverige, 2 IVF i Danmark, 1 pågående IVF i Grekland m immunbehandling, ruvar på 3 3-dagars embryon. Totalt 15 "perfekta" embryon. Aldrig sett ett plus. Första besök i Aten i maj -12.

    Pågående IVF/"ruvare":


     
  • HollyGolightly
    Hjärtefröjd skrev 2012-08-08 17:36:21 följande:
    Här har jag kikat: repro-med.net/repro-med-site2/index.php?optio...

    Jag ligger en bra bit över kurvan, så det känns som att jag verkligen borde kunna sluta med progesteronvaggisarna snart
    Ah, tack! Jag tar inga vaggisar eller progesteron överhuvudtaget men jag antar att Dr D inte är särskilt orolig eftersom han inte ens bett mig testa progesteron än.
    Mitt värde var 56, vi får väl se om han reagerar på det men det verkar ju okej om jag läser kurvan rätt. (Han har inte svarat alls på min senaste FBC och nu tog jag en ny i måndags eftersom jag saknade några värden förra gången (missförstånd med VC här på Gotland) så jag ska skicka honom nya värden i morgon.

     
  • HollyGolightly

    Tack alla - det känns väldigt omtumlande och lite overkligt! Tror jag är i 8+3, allt såg bara bra ut och de hade en tjock skiljevägg mellan sig så de verkar inte kunna gå varandra på nerverna än på ett tag...

  • HollyGolightly

    Det här är mitt andra försök efter att ha varit hos Dr D, båda FET. Det blir lite svårt att räkna eftersom försöken flyter ihop - jag tog ju IL även under det misslyckade försöket och sen testade vi igen direkt på nästa cykel så man får väl säga att jag tog IL innan ägglossning (även om det IL egentligen hörde till förra försöket). Sen kör jag med Clexane det här försöket, det gjorde jag inte på första. Men man får ju också räkna med att det kanske inte var ett bra embryo förra gången och att misslyckandet kan ha berott på det.

  • HollyGolightly

    Och jag har tagit fem IL totalt (fick inget i Aten men fick med mig fyra påsar hem - har använt upp dem plus en till på dessa två försök). Gissar att det snart är dags igen.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!