• Kalksten

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    candydarling skrev 2012-01-13 08:54:34 följande:
    Tack för de fina kommentarerna på korgen! Supermysigt att somna och vakna bredvid den och bara fantisera om vad som komma skall!

    På tal om bebiskläder så kan jag inte längre stänga lådorna i byrån av alla jäkla kläder till bebben! Haha, vi har bara köpt en pyjamas själva och fått resten. Dock det mesta i större storlekar; 60 och uppåt. Hrmm lär ju dessutom bli mer presenter när lillkillen väl är ute!Klart det är bra att han växer! Hade vart värre om det var tvärt om :)
    Ja den var verkligen superfin och såg mysig ut! Jag skulle bli lite tårögd av att få in den i sovrummet...shit det är så jäkla nära nu!

    hahah jag känner igen det där med kläderna! Vi har köpt 1/3 och fått 2/3 av det vi har och jag har inte ens räknat allt. Men har fått sålla ut allt 50-56, de andra har jag packat ner i kartong för senare användning!
  • Kalksten

    JAG HAR FÅTT GRAVIDITETSPENNINGEN BEVILJAD 60 DAGAR INNAN BF, ALLTSÅ FRÅN 25 JAN!!! Wiiihooo så jäkla skönt!!!

    Behövde något sådant positivt nu när det sket sig med lägenhetsbytet! men nu håller vi på o planerar för hur vi ska fixa det till bästa möjliga lösning här där vi bor nu! Ska bli skönt att slippa packa ner en hel lägenhet o packa upp...så det är en fördel! =) Det va nog inte meningen, så får man tänka, vi kommer hitta något bättre längre fram säkert.

    Viktigast e att allt e bra med lillpluppen i magen! Tycker det är skitjobbigt att jag börjat oroa mig så den senaste tiden....men det är väl för att förlossningen närmar sig...
    Tänker ni andra också mkt så?

  • Kalksten
    emiiiily skrev 2012-01-16 09:27:28 följande:
    Grattis kalksten, har med fått beviljat från 23 (är dock sjukskriven nu så har gått hemma sen 2jan.)
    Hur stor lägenhet har ni nu? Till vad skulle ni bytt? :)
    Tack o grattis själv kära du! =)
    Jag har cokså varit sjukskriven sedan en vecka tillbaka, men övergår till gravpenning då sjukskrivningen går ut 29 jan! Så jäkla skönt!!

    Alltså saken är den att vi har en supermysig lägenhet som vi fick totalrenoverad 2010! Det är en 3a men det negativa med den är: den ligger på 3e vån (ej hiss!), minimal balkong och inga tvättmöjligheter hemma.
    Vi skulle ha bytt till en radhuslägenhet 4a med liten trädgård, tvättmaskin o torktumlare hemma samt hel kyl o frys nu har vi bara halvskåp.

    Fick veta genom sms (!!!??) att hon vi skulle byta med inte ville det längre för det "hänt saker i hennes liv" vilket jag inte riktigt tror på för vi har fått vänta på hennes velande fram o tillbaka sedan i augusti!!
    Jag bröt ju ihop först o grät som bara den o blev så förbannad o besviken o sa jag inte orkar med det här!
    Men min kära sambo lyckades tillslut lugna mig o se det från den ljusa sidan:
    1. Vi slipper flytta med mig som höggravid o bebis som kan komma mitt i flytten
    2. Vi kommer fortsätta ha en 1500-2000kr lägre hyra ett tag till
    3. Vi trivs sjukt bra här o ville eg inte flytta utan ville det endast pga av bekvämlighetsorsaker
    4. Vi får ett eget förråd till vagnen utanför trapphuset
    5. Vi kan få dusch istället för badkar som vi nu har för att få plats med en tvättmaskin i badrummet
  • Kalksten
    Therese83tezz skrev 2012-01-16 09:42:39 följande:

     


    Hej alla... tänkte en bild på mage igår. V31+2
    Så fin! Ska också lägga upp! Gick in i vecka 31 igår <3
  • Kalksten
    emiiiily skrev 2012-01-16 11:11:39 följande:
    Kalksten- hade med blivit ledsen över de om det hade hänt mig men ni kan ju få till det ändå. :) så skönt det löser sig. Ang tvättmaskin, vi har inte heller i lägenheten men har klarat oss ändå. Vet inte hur lätt ni kan få tider i er tvättstuga dock? Vi kan få relativt lätt framförallt på morgonen. Men vi har bara en tvättmaskin så det kan kännas drygt ibland. Men det går. Har med varit i kvalet att flytta denna gång. Till 4a från 3a men just nu blir vi nog kvar ändå, hittade med en som jag ville ha men så fick vi den inte. :/
    skulle bebis vara sån som behöver eget rum tidigt så har vi en 9 kvm klädkammare som kan ställa upp akut. (sonen sover redan lite trassligt och behöver ha sitt för sig själv så vi kommer behöva tre sovrum förr eller senare)
    Ja det va jävligt trist! Men nu känner jag att jag fått en nytändning för vår  lägenhet, vi tycker ju som sagt omd en men har inte gjort något med den sedan i somras du vet man samlar på sig en massa men håller på att rensa ut nu o gör de hemtrevligt igen! =)

    Vet inte det är nog lite lättare när man e flexibel med tider o kan ta morgnar för det har vi inte kunnat nu när vi jobbat, där finns 2 maskiner en torktumlare o 1 torksåp så det är stor o bra så! Skönt att höra ni har fixat det, det egr hopp =)

    aha ok förstår...
  • Kalksten
    leeza skrev 2012-01-17 19:28:35 följande:

     


    Här kommer (trötta) jag o min mage! Vecka 31 nu, andra barnet. Vad tror ni, kille eller tjej??? Jag är såååååååå nyfniken jöööö!
    Tror också kille :) Din o min mage är väldigt lika i formen o vi ska få en liten kille <3
  • Kalksten
    candydarling skrev 2012-01-21 10:21:16 följande:
    Veckans (31+0) medicinboll!

     


     


     


    ser ju dö-skumt ut framifrån!


    Tungan ute

     


    Vilken fin mage! Det ser ut som din mage börjat sjuka lite nu va?
  • Kalksten
    Ellieott skrev 2012-01-20 22:03:27 följande:

     


    Kusiner på G! Min syster och jag
    Coolt ni ska ha så nära!! =) Fina!
  • Kalksten
    leeza skrev 2012-01-21 12:09:41 följande:

     


     


     


    Nu r jag inne i vecka 31.. Tiden går... <3
    Va fin mage! Vet du vad du väntar?
  • Kalksten
    candydarling skrev 2012-01-24 18:29:29 följande:
    Vart tog magen vägen???

     


     


    Tittut där var den!


     


    Roligt att man inte ser den bakifrån trots att den är helt jäkla enorm!


    Btw - sista arbetsdagen gjordes idag, nu går jag på havandeskapsledigt! Tjohoo!


     


    Snyggt o fint foto! Coolt att det inte syns, det gör det inte på mig heller typ. Åhh grattis vad härligt!! Samma här, eller ja min sjukskrivning sedan 2 v tillbaka övergår i graviditetspenning! =) Njut nu det gör jag! =)
    Vi har fixat här hemma i 2 dagar med att få duch ostället för badkar så vi kunde få plats med skötbord o så tvättat alla babykläder m.m

    Då vart äntligen vårt babynest klart och jag är så nöjd både av resultatet och att jag har gjort detta! Jag som hatar att sy! Svärmor fick hjälpa mig lite att trixa ut hur jag skulle sy men annars helst själv =)

    Svart o vitrandigt bommulssatintyg, supermysigt!


    Måste även lägga upp lite bilder på våra babykläder i stl 50-56 både nytt och begagnat, nördig som jag e så sorterar jag allt i nytt o begagnat =P Det nya överst o främst i högarna. Nu är allt tvättat 2 ggr, skönt att ha det klart!

    Först har vi body´s 4 högar långärmade och 2 högar kortärmade. Lite tjockare hoodies längst till höger.


    Sen kommer lite tjockare heldressar och byxor!


    Längst ner pyjamas, scarfs/dregglisar, mössor och strumpor.


    Sen har vi några plagg vi ännu inte tvättat, funderar på att tvätta endast dessa tillsammans med varandra o inga andra läder, är rädd att det röda färgar av sig på något vitt. Tyvärr e ju risken det färgar sig till de vita detaljerna på dessa kläder, men de får man ta....

    Älskar dessa två, den till vänster är lite kul för den visar han är en 2012.a ;) är i stl 56 och den till höger i velour är i stl 68 (att ha till hösten!) Båda från Fix, Lindex.


     




    Vi gillar rött, marint, vitt, grått och svart - märks det?! ;)
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD