Alltså, vad är det för folk som handlat på Lidl och ÖB?
Jag bara undrar.
Jag bara undrar.
En oxfilé är en oxfilé är en oxfilé.
Det är liksom omöjligt att bli lurad om man köper en helbit om det finns någon typ av köttkunskap.
Allt kött som säljs i Sverige är spårbart till den gård varifrån det kommer.
Från en tidigare anställd på ÖoB: Det är alla sorters folk som handlar där. Allt från sk "fint folk" till a-lagare. Sen är det skillnad på vad de olika grupperna köper antar jag, men svar på ursprungsfrågan är de flesta...
Innan jag arbetade utomlands hade jag aldrig handlat på Lidl här i Sverige. På vår grekiska ö var Lidl det bästa som hänt lokalbefolkningen eftersom det drog ner priserna på mat rejält jämfört med de lokala supermarketssen och Dia eller EuroSpar. Alla handlade på Lidl, inkluderat restaurangägare med en högre klassad restaurang.
Det ska dock nämnas att allt som behövs i ett kylskåp kan inte inhandlas på Lidl. Jag köpte vid två tillfällen mjölk och första gången var det utgånget datum med 1½ månad vilket jag missade, och andra gången var det spottade jag ut mjölken i avsky när jag försökte äta flingor till frukost. Basprodukter är däremot perfekt, även om utbudet är begränsat! Och billigt är det för dem med tajt budget!