Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    barnlängtan2021 skrev 2021-05-09 16:54:41 följande:

    Åh grattis! <3

    Jag går bara och väntar in ägglossningen och vul på onsdag.


    Tack så mycket!

    Åh så spännande!! Snart där :D
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-05-09 17:02:28 följande:

    Men fina du, inte har du behövt hålla det inne bara för att jag eller någon annan kan bli ledsen. Vi alla har våran egen resa mot dom barn vi drömmer om och kämpar för. Jag jämför inte min resa med någon annan utan är bara så glad för din skull att det gick fort för er att bli gravid igen. Stort grattis till dig <3


    Åh tusen tack! Vad glad jag blir!! Nu hoppas jag bara att det går bättre den här gången. Tycker dock redan att jag känt mycket mer symptom än förra gången. Därför jag tog test så tidigt :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-05-09 17:15:23 följande:

    Ingenting i livet är rättvist så varför skulle just det här vara det. Vissa får kämpa lite extra för just den här drömmen och nu visar det sig att vi tillhör just dom så det är bara att gilla läget. Det ska på sätt och vis bli skönt att släppa allt och fokusera på annat så kanske vi kommer tillbaka med ännu bättre inställning till i sommar.

    Visst är det så att man vet det att det kan ta tid och att man kan få hjälp men det är ju tyvärr ingen tröst på CD 1 och 2. Senare i cykeln så kommer det vara en tröst.

    Valet att ge upp och sluta försöka finns ju inte på kartan så man måste ju få bryta ihop och komma igen för att fortsätta kämpa för någon gång måste det ju gå. Jag har tänkt, och får fortsätta påminna mig själv att tänka att varje misslyckat försök är ett försök närmare det som kommer lyckas.

    Tack för alla dina fina ord, det är guld värt att ha er att lufta alla tankar och känslor med :)


    Bra inställning för det stämmer ju, varje månad kommer du närmare och närmare oavsett. Hoppas du lyckas släppa tankarna lite under dessa månader med uppehåll. Tänker du att du ska lämna familjeliv under tiden?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-05-09 18:57:23 följande:

    Det är säkert jätte jobbigt att tänka på hur det slutade med förra graviditeten och att rädslan finns där att det ska hända igen. Jag läste en sån fin kommentar i en annan tråd här på fl, det va en klok tjej som sa till en som var orolig över ett eventuellt mf: att du väntar ju ett barn och inte ett mf. Och så måste man ju ändå låta sig själv tänka. Med det sagt så hoppas jag att det kommer gå betydligt mycket bättre den här graviditeten :)

    Jag är inte helt säker än på hur jag gör med fl, det kan hända att jag bara kikar in här lite då och då för att se hur det går för er. Jag tror det kan vara bra att jag avskärmar mig så mycket det går från allt som har med graviditet att göra. Dock vill jag ju veta hur det går för alla er i den här tråden :)


    Ah kommer nog dröja till efter tidigt ul för att börja tänka så den här gången tyvärr. Det har nog i och för sig att göra med hur mycket symptom jag känner också. Känner mig redan mer gravid än vad jag gjorde på hela förra graviditeten,

    Det låter lagom! Tror du gör rätt i att undvika det mesta om graviditet men förstår att du vill se hur det går :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-05-09 20:29:03 följande:

    Gör det som känns bäst för dig. Det kan jag tänka mig känns mycket bättre och tryggare att du känner det så redan nu. Håller tummarna för er nu :)

    Det känns som att hålla det på rätt nivå att bara kika hur ni har det emellanåt <3

    Ska även försöka hålla mig ifrån sociala medier så gott det går då det finns massa folk där som postar om deras underbara graviditeter och alla saker som är inköpta och alla söta babyshowers hit och dit. Jag har t.o.m. avföljt vissa för att jag inte orkar med att påminnas om att andra lyckats utom vi. Så det håller jag mig långt borta från!

    Förlåt för negativt inlägg men behöver nog bara ventilera lite :)


    Verkligen skillnad! Det blir tydligt för mig nu att förra graviditeten var helt åt skogen för jag kände ingenting då! Fostret dog nog redan runt den tiden då testet togs. När jag fick min son har jag antecknat ömma bröst och ont i magen redan i vecka 5. Nu är jag i vecka 5 och jag har haft ömma bröst några dar och ont i magen, får även som håll hela tiden i vänster sida. Känns verkligen sååå bra! Tack! <3

    Så gjorde jag efter mitt missfall, undvek familjeliv och instagram nästan helt, orkade inte se allt. Det hjälpte på vägen att inte tänka på det så mycket. Hoppas det hjälper dig med. Skönt att bli vaccinerad dock! Hoppas du klarar dig från biverkningar och tiden flyger iväg.

    Det är det tråden finns till för! Be inte om ursäkt för det <3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-05-09 22:59:07 följande:

    Grattis Lillskrutten!!!! 

    Det är ju fantastiskt <3 


    Tack! <3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-05-09 23:17:05 följande:

    Grattis! Håller tummarna att kunna posta en liknande bild till helgen men tror jag kommer bli besviken. Vi lyckades få till det en gång i samband med ägglossning innan dottern inte ville va själv på nätterna och ja sen vågade inte jag lämna henne själv. Nu mår hon mycket bättre så är inte orolig över feber så nu får jag dela säng med min karl igen. Men han har fått hennes förkylning så han är inte superpigg han heller.

    Håller tummarna att den gången räckte. Så fort jag känner nått tänker jag direkt att är det nått? Men vågar inte hoppas.


    Tack! <3

    Det hoppas jag också att du får göra! Det vore så kul! Det krävs bara en gång, hoppas det räcker för er. Vad känner du hittills? :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-05-10 08:53:40 följande:

    Gud vad jag blev glad när jag såg den här bilden. Största grattis! Förstår att känslorna är blandade speciellt efter ditt MF men jag hoppas och tror att denna lilla böna kommer må bra och växa sig stark och fin!


    Nämen tack så mycket! Jag har lite svårt att tro på det eller lita på det. Jag är så glad för symptomen som redan är starka men sååå rädd att dom ska försvinna!

    Hur är det med dina tvillingar? <3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-05-11 06:25:31 följande:

    Känner väl egentligen inte så mycket än. Lite värk i magen emellanåt men vet aldrig helt säkert om det är mina tarmar som spökar eller från livmodern. Sen är jag väldigt trött också och lite yr. Men det kan hänga ihop med allt annat som hänt men just yr brukar jag bli när jag är gravid. Så vi får se vad som visas. Jag är rätt inställd på blankt även om jag såklart hoppas :) men är också orolig för vilka känslor som väcks om det är positivt.


    Hoppas det är något! Låter lite så men som du säger kan man inte veta vad allt beror på. Bra sätt att skydda sig lite från besvikelsen.

    Förstår dig där, jag är verkligen inte lika glad som förra gången jag fick plus, känner mig mer likgiltig och orolig. Försöker att inte tänka för långt framåt men tankarna drar iväg ändå. Vill bara låtsas som att jag inte är gravid fram till första ultraljudet och hoppas allt är bra då! Denna gång kommer jag ringa mycket tidigare, troligtvis nästa vecka redan.
  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-05-11 07:58:46 följande:

    Jag förstår, så härligt att du känner symtom. En liten bekräftelse på att det händer något där inne i magen <3

    Sedan ultraljudet förra veckan så känner jag mig så himla rädd. Oerhört rädd vad som kan hända. Trodde jag skulle känna mig lugn då jag fått se dom men kan bara räkna dagarna till 24e då jag får se dom igen.. Så oerhört jobbigt att konstant känna denna enorma rädsla att något ska hända med den ena eller den andra.

    En fråga till er som varit och är gravida, har ni gjort NIPT?


    Precis så!

    Åh nej vad tråkigt att höra men förstår dig. Snart 24:e! Kan man höra hjärtljuden nu med en dopplereffekten, du kanske kan ringa in i så fall. Förstår att det är tungt och påfrestande att lämna så. Hoppas du kan få lugnande besked den 24:e.

    Jag har inte gjort det.
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu