Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Hej alla fina tjejer
    Tråkigt att komma in och se att tråden dött av lite sen jag skrev här senast. Förväntade mig att komma in och ha flera hundra inlägg att läsa ikapp haha. Hoppas vi kan skaka lite mer liv i den här tråden igen! Solig
    STORT grattis till hopeforaplus, underbart med plus! Vilken dröm med tvillingar, det tycker jag vore så mysigt att få, tänk vilket band dom kommer ha!
    Skönt att se att ingen mer har fått missfall, det glädjer mig Hjärta Hur mår Babymakeing, har du varit på återbesök än? Och barnlängtan2021, hur gick det med andra vul?
    Litehopplöst hur går det med ivf-behandlingarna? Såg att du fick mensen nyligen, det var tråkigt {#emotions_dlg.flower} Hur många försök brukar det i snitt ta innan det går? 
    4a hur har det gått med sammandragningarna, vilken vecka är du i nu? Du hade inte så under dina förra graviditeter?
  • Anonym (Lillskrutten)
    För mig tror jag verkligheten slog till när blödningen slutade helgen efter att missfallet började, det var den helgen vi hade satt som mållinje att efter det har vi nog varit på UL och efter den helgen börjar vi berätta för alla. Så slutade det blöda precis just då. Veckan som följde när vi träffade vänner och familj var det enda jag kunde tänka på att just vid detta möte skulle vi troligtvis ha berättat för den här personen. Usch det blev tufft, jag kunde inte kolla Instagram för jag följde så många gravidkonton. Jag kunde inte gå in på familjeliv för allt gjorde mig så ledsen att inte vara gravid längre.
    Nu har jag haft min första mens sen missfallet och det känns på riktigt som ett avslutat kapitel. Det känns ledsamt att allt gick i stöpet den gången men nu känner jag mig även taggad på framtiden. Det som händer händer och när vi väl får vårt efterlängtade syskon till vår son kommer det vara precis det barn som är menat för oss. Nu behöver jag stöttning igen när vi fortsätter på den här resan! Solig
    Hur går det för alla? Hur känns det Första, förstår att det måste kännas tufft men jag hoppas att ni orkar kämpa på!
    Minitvåan kom det nån mens för dig eller fortsätter du testa negativt trots ingen mens?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Ser att min styckeindelning blev lite konstig men hoppas det går att läsa ändå!

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/4 Litehopplöst

    12/4 Första

    14/4 Babymakeing

    23/4 Minitvåan

    9/5 Lillskrutten

    ?? Barnlängtan2021 (missfall)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-04-22 16:04:28 följande:
    Så starkt av dig att tänka som du gör även fast det måste vara jätte jobbigt och tufft, speciellt vid vissa tillfällen <3

    För oss så fortsätter kämpandet. Nästan positivt äl test idag så det är bara att ligga i så gott det går nu. Jag kommer på min själv många gånger att jag varje cykel planerar hur vi ska göra för nästkommande cykel innan vi ens vet om det blev nått eller inte den cykeln som pågår. Kanske blev lite rörigt. Men som nu tänker jag på när nästa mens infaller och när nästa äl kommer ske när vi inte ens kommit till punkten för äl den här cykeln. Det kan ju hända att det är just den här gången det lyckas och då är dom tankarna helt onödiga. Men jag tror väl hela tiden att det aldrig kommer ta sig. Jag försöker intalar mig själv att det kommer gå någon gång oavsett hur eller när, då dom tankarna kommer.

    Ber om ursäkt i förväg då det kanske är en känslig fråga för dig (isf behöver du inte svara). Ska ni börja försöka direkt nu igen eller väntar ni ett tag för att smälta och sörja ett tag till?
    Tack! Hjärta
    Hur många försök har ni betat av nu? Spännande, alltid lite hoppfullt och pirrigt inför varje försök ändå.
    Jag förstår dig helt och fullt! Så tråkigt att du har behövt bli besviken så många gånger att en graviditet känns overklig. Jag vet inte varför men för mig känns det som att denna gång kommer att ta lång tid. Jag föreställer mig inte alls gravid i sommar eller höst överhuvudtaget. Graviditeten i min fantasi ligger långt fram i tiden, vilket är konstigt eftersom fantasin är till för att drömma sig bort.
    Det är säkert också en försvarsmekanism, ett sätt att skydda dina känslor. Om du redan nu planerar för nästa försök blir smällen inte lika hård om det inte gick för du "visste redan det och hade gått vidare". Det är bra att du ändå försöker intala dig att det kommer gå, för det gör det för dom flesta! Ni kommer få er bebis Hjärta Men den snittiden på 7 månader är galet lång tid för att längta efter en bebis och för många går det mycket längre. Jag förstår verkligen att det känns som att det aldrig kommer att gå och alla andra får bebisar utom ni. Lyckas du tänka på nånting annat som jobba eller träning eller går all tankeverksamhet till bebisverkstan?
    Vi började försöka så fort det slutade blöda! Eftersom jag aldrig hade några symptom under graviditeten så tyckte min man inte ens att det kändes som att jag hade varit gravid, vilket jag visserligen håller med om. Men för mig var det som sagt deppigare men jag vill så gärna ha ett barn till nära inpå så vi körde! Första försöket gick då inte. Men nu kanske kroppen är i mer balans.
  • Anonym (Lillskrutten)

    Ber om ursäkt igen för min styckeindelning, vet inte vad som händer!

  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-04-22 17:33:24 följande:
    Det blir försök nr 8 den här cykeln. Det känns som att det har gått otroligt lång tid samtidigt som vi båda tycker det va nyss vi började försöka. Jag tycker det går bra att fokusera på annat och jag vet vad som kan trigga igång dom jobbiga känslorna så det undviker jag så gott det går. Men det blir ju ändå att man tänker på allt som har med graviditet att göra när bim närmar sig. Och när sen mensen kommer varje gång så känns det som att det lika gärna är att ge upp. Dock så är dom tankarna bara en kort tid då mensen är, vilket jag tror att vi alla kan relatera till är en hemsk tid när det gäller känslor och humör.

    Jag har hört att det ska vara lättare att bli gravid efter ett mf, sen kan ju det vara osant men jag hoppas att så är fallet för er så ni slipper kämpa så länge. Kan tänka mig att det blir en stress också att känna månaderna rinner iväg när man vill ha barn så tätt så jag förstår att ni vill börja försöka igen så snabbt det går.

    Håller tummarna för att nästa försök går vägen för oss båda :)
    Visst är det lustigt med tiden hur den kan kännas som en evighet samtidigt som den flyger iväg! Duktig du är som lyckas undvika det, fortsätt så! Ja det är då tankarna drar iväg till en eventuell framtid med bebis. Ja dom där dumma hormonerna gör att man kan känna som att jorden går under och allt är hemskt och sen inser man att det bara var mensen.
    Tack! Ja det var verkligen en dröm som blev sann att vi skulle få barn så tätt. Visst vore det underbart om vi fick plus samtidigt nu! Skrattande Ni som försökt så länge och vi som är inne på 7:e månaden, bara att jag var gravid 3 av dom.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-04-22 17:52:42 följande:

    Skönt att hör att ni mår fint och kämpar vidare. <3
    Och härligt Lillskrutten att du känns så positiv och lugn. 
    Jag hoppas verkligen det är nu det sker för er alla. 

    Själv är det blandat hopp och frustration/förtvivlan. 
    ÄL troligtvis idag eller imorgon och eftersom vi ska få tillbaka en blasto denna cykeln så bör vi undvika att ligga kring dessa dagar. 
    Sen känns ju sannolikheten att det skulle funka utan hjälp extremt j-la låg så kanske struntar i de råden. haha.
    Försöker bara åka med i vardagen och inte tänka så mycket även om det är svårt. 
    På onsdag är det dags för återföring och jag är sjukt nervös. Allt som snurrar i huvudet, tänk om si eller så, katastroftankar, har jag gjort tillräckligt, osv. Men samtidigt skönt att det är på gång. från och med onsdag är jag ju faktiskt gravid tills motsatsen är bevisad. Och det har jag aldrig varit förut. :) 


    Visst vore det härligt om vi kan få veta att alla här inne får bebisar snart! Hjärta
    Jaså får ni inte bli gravida på naturlig väg just nu? Vad kan hända då?
    Det är en utmaning att undvika att tänka på något som bokstavligen tar upp HELA ens huvud! Men det går att styra av många gånger.

    Häftigt! Som du säger, nu är det dags, klart du har gjort allt du kunnat, tänk inte så. Nu är det bara att lita till att det fungerar som det ska. Grattis, riktigt spännande ska det bli att höra vad som händer och hur det går!
  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-04-22 20:08:41 följande:
    Men hej fina du, du har varit saknad! Kul att du kommer och väcker lite liv i den här chatten igen, det behövs:) Jag har tänkt mycket på dig hur det har gått och hur du mår. Förstår att det måste varit en riktigt tuff tid. Kan inte ens föreställa mig hur det är att få ett missfall. Hur tidigt eller sent det än är så hinner man ju få upp drömmar, hopp och längtan för framtiden med den i magen. Tycker som alltid att du har väldigt kloka tankar. Som Första skrev här ovanför så har jag också läst att man brukar bli gravid rätt snabbt efter ett mf, att kroppen vet vad som ska göras typ. Kanske en klen tröst men jag hoppas att det blir så för dig <3

    Tack så hemskt mycket. Har hunnit landa lite mer i det nu och är jätteglad men vart så oerhört chockad först. Det fanns liksom inte ens på världskartan att det skulle kunna hända oss. Har ett tidigt ultraljud om 2v. Längtar men är nervös. När jag var där i v 9 så sa hon att det är en riskgraviditet och att det är större chans att en kanske inte överlever. Det lät ju jättehemskt men väljer att hoppas och tro att dom båda mår bra<3

    Åh jag håller tummen stenhårt för dig Litehopplöst, inte länge kvar nu! <3
    Vad mysigt att höra, tack! Solig

    Trodde jag skulle vara lite mer, vet inte vilket ord jag ska använda haha men "obrydd" inför ett missfall. Min man är väldigt logisk att det var inte ens en bebis, du hade inga symptom så du kändes inte ens gravid, bra att kroppen tog hand om det. Visst håller helt med men gissa om tankarna hela tiden vill dra iväg till det som kunde varit, vilken vecka hade jag varit i nu, hur hade alla reagerat, hur skulle sommaren som höggravid varit osv osv. Fortsätter att styra om tankarna bäst jag kan!

    Tack! Hoppas också att det går snabbt! Och att det går vägen. Just nu känns det som att det kommer att dröja och jag är så orolig att det blir likadant igen.

    Jag har förstått att tvillinggraviditeter alltid är riskgraviditet, mycket för att dom riskerar att födas för tidigt. Men många tvillingar finns det i världen så det känns lite kallt av henne att säga så till dig. Hjärta Klart bra att vara förberedd men hur stor är risken att en tvilling inte överlever egentligen?
  • Anonym (Lillskrutten)
    barnlängtan2021 skrev 2021-04-22 22:25:57 följande:
    Det hade inte hänt någonting på andra vul, ägget var lika stort även fast det hade gått 4 dagar. De konstaterade att det inte är någon ägglossning denna månad. Får jag inte mens innan den 30/4 så ska jag få provera och sen köra dubbeldos letrozol
    Åh vad trist! Men så skönt att du får hjälp nu! Då har ni en plan, hur snart kan du få ägglossning om du inte får mens nu och sedan tar dubbel dos av letrozol?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Minitvåan) skrev 2021-04-22 22:54:56 följande:

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    12/4 Första

    14/4 Babymakeing

    7/4 Litehopplöst

    9/5 Lillskrutten

    ?? Minitvåan (utebliven mens)

    ?? Barnlängtan2021 (missfall)

    @Lillskrutten Ingen mens i sikte.... jag testade positivt på ägglossningstest men sen kom ingen mens. Så antar att det handlar om utebliven ägglossning. Kan bero på ålder, eller min övervikt. Men jag testar med ägglossningstest varje dag och hoppas på ny ägglossning. Får se när det blir... tur att testerna är billiga!! Kram, håller tummarna för dig!


    Fy vad tråkigt! Konstigt hur kroppen kan spela en spratt. Ja bra att dom är billiga, bara att testa järnet och ha sex så mycket ni har lust med och orkar så tar det sig snart! Påverkar övervikt mycket? Är det något du försöker jobba med? Hjärta
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu