Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    barnlängtan2021 skrev 2021-03-08 20:47:33 följande:

    Är lite osäker ännu men kan vara mensen som kom igång idag. Så skriver lite preliminärt haha.

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    14/3 Första

    15/3 Hopeforaplus

    18/3 Litehopplöst

    22/3 Minitvåan

    5/4 barnlängtan2021

    14/4 Babymakeing

    ?? Lillskrutten (missfall)


    Åh hoppas det är mensen nu så ni kommer igång igen. Hur har det gått och hur mår du? Hjärta
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Längtar) skrev 2021-03-09 02:41:06 följande:

    Hej

    Har inte hunnit läsa några inlägg tyvärr förutom listan. Grattis till alla som har plussat och beklagar till lillskruten för missfallet :(

    Hoppar in här själv efter ett X som slutade med op :/ lyckades bli gravid igen 11 mån efter X:t och den graviditeten slutade i ma december 2020. Vi försöker och hoppet finns. Hoppas på 3:e.

    Bim 22/03 håller tummarna


    Tack så mycket! Livet går vidare, jag får helt enkelt hänga på och hoppas att det finns en till bebis för oss i framtiden.
    Din historia låter väldigt tuff, otroligt utdragen Rynkar på näsan Starkt av er att hålla hoppet uppe och det gör ni rätt i! Vissa människor blir prövade mer än andra men tillslut kommer ni att få er bebis. Har ni barn sen tidigare? Underbart att ni lyckats bli gravida på naturlig väg, det känns som ett gott tecken. Tredje gången gillt nu!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-03-09 13:11:17 följande:

    Idag va vi inne och fick provsvaren. De visade inget avvikande vilket känns rätt jobbigt men nu har vi iaf svar på det.

    Ultraljudet idag bekräftade mindre fostervatten och visade även på att njurbäckenet va vidgat och att det börjat samlas vätska kring hjärtat. Lårbenet mötte till v 15+6 medan huvudet mätte till 14+4. Båda är i minsta laget för var jag borde befinna mig.

    Med det vi vet så tog vi ett beslut idag. Det värsta beslutet jag varit tvungen att fatta i mitt liv men känns skönt att ha tagit det nu. På måndag ska jag in och ta första tabletten för att avbryta graviditeten. Sen blir det igångsättning på onsdag nästa vecka. Känns som en evighet samtidigt som jag inte vill släppa vår lilla pojke ifrån mig. Även om det som sagt känns skönt att beslutet är taget och vi får möjlighet att börja sörja på riktigt och gå vidare.

    Jag skulle få ett återbesök om 5-6 veckor till någon av de två läkare jag träffat de senaste för att gå igenom provsvar från obduktion och lägga upp en plan för när och om jag blir gravid igen. Känns skönt ändå att få en plan för som jag kommer oroa mig nästa graviditet. Kommer inte kunna slappna av tror jag.

    De har tagit väl hand om oss och väldigt måna om att vi ska få ställa alla frågor och inga frågor är dumma. Att allt sker på våra villkor och ingen stress med att fatta några beslut och vad vi än hade bestämt hade de hjälpt oss bäst de kunnat oavsett om vi ville avbryta eller se vad naturen gör med vad vi blivit tilldelade.

    Men Glenn ska få hamna i en minneslund med andra bebisar snart. Och vi ska få gå vidare...

    Är helt förkrossad men det hade bara blivit jobbigare att skjuta på beslutet.

    Kommer nog ligga lite lågt här ett tag men kommer kanske tillbaka snart med nya krafter. Förhoppningsvis kan jag få hjälp från gravidförsäkringen med krishantering.

    Tack för allt stöd ni gett mig <3


    Förstår att det svaret känns svårare att få. Men ser till all fakta ni fått känns det kanske inte som att det gick att ta ett annat beslut Hjärta Skönt att ni lyckades landa i något tillsammans. Ni förtjänar att få sörja på riktigt och gå vidare.
    Vad bra att de tagit er på allvar och bemött er med respekt från start. Jag känner liknande som dig, jag känner att det du gått igenom är mycket värre än det jag gick igenom nu, värre än jag kan tänka mig. Men jag känner mig ändå vemodig till att försöka bli gravid igen, denna gång var vi i vår drömvärld och tänkte att då ringer vi för inskrivning, då och då blir det säkert ultraljud, då berättar vi för alla och vi gör si och så hihihi. Usch vad naiv jag känner mig nu! Kommer vara otroligt svårt att slappna av och njuta nästa gång (vilket jag visserligen hade denna gång med pga brist på symptom) men nja vi får se hur det blir. Vet i alla fall att jag kommer ringa och kräva tid direkt nästa gång om jag känner likadant.
    Fick ni kontakt med någon ny kurator?
    Det som händer händer just nu, oavsett när du fick den informationen så sker traumat i ert liv nu och självklart ska ni då ha rätt till hjälp när ni tecknat försäkring. Hoppas dom inte har nåt dumt undantag på det men det vore inte klokt i så fall.
    Förstår om ni behöver lite tid för er och er familj. Men vi finns här för dig när du känner dig redo igen Hjärta
  • Anonym (Lillskrutten)
    barnlängtan2021 skrev 2021-03-09 20:53:34 följande:

    Tror tyvärr inte det är mensen. Känner mig så förvirrad.. Slutade blöda typ 27/2 och sen hade jag bruna flytningar i ca 1 vecka. Tog ett negativt test i helgen och inga blödningar alls då. Igår började det som sagt om lite med rosa blödningar men som snabbt gick över till bruna flytningar igen. Ikväll kom det ut ytterligare en klump och färskt blod så är förvirrad..


    Oj det låter konstigt! Oavsett betyder negativt test att graviditeten är ute, bör väl gälla även om rester är kvar? Och äl kommer innan mens! Så även om det kommer lite mer nu så kanske du har äl om ett par veckor eller så och sen kommer förhoppningsvis ingen mens! Men eftersom det ändå vad så länge sen du slutade blöda kanske du ska ringa gyn och höra vad dom tror.
  • Anonym (Lillskrutten)

    När jag pratade med gyn igår sa hon att eftersom jag blöder mindre nu och knappt har ont så ska jag helt enkelt avvakta en månad och då ta ett graviditetstest för att se att allt är ute.

    Känns självklart segt att vänta en månad för att då börja om från noll igen när jag hade tagit mig nästan 12 veckor i en graviditet. Men kan inte tänka så för det gör ingen skillnad. Kan nog vara hälsosamt för oss att inte tänka på försök under en månad. Så är kroppen förhoppningsvis återställd då. Men har läst om dom som fortfarande får positivt på test två månader efter missfall!

  • Anonym (Lillskrutten)
    barnlängtan2021 skrev 2021-03-09 21:48:21 följande:

    Tycker att det negativa testet borde betyda att allt är ute. Jag har ju ingen egen ägglossning (har pco) så behöver äta tabletter för att få ägglossning. Så förväntar mig ingen äl innan min mens kommer (får inte äta tabletterna förrän mensen kommer). Har skickat meddelande till min klinik så förhoppningsvis återkommer dom imorgon


    Åh ber om ursäkt, det där vet jag ju! Hjärnsläpp! Då förstår jag om du längtar efter mensen just nu!! Bra det, hoppas allt är bra eller att mensen kan vara så första gången efter så du kan sätta igång.
  • Anonym (Lillskrutten)
    barnlängtan2021 skrev 2021-03-09 22:26:41 följande:

    Ingen fara, inte lätt att komma ihåg alla hela tiden :) Får se vad min klinik säger imorgon så får jag utgå efter det.


    :) Låter bra!
  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-03-11 08:05:10 följande:

    Jag blir så arg, ledsen och besviken. Bim 14/3 men har haft cykler på 25-33 dagar sedan vi började försöka skaffa barn så den kan lika väl komma imorgon. Haft mina typiska tecken för mens så tror den kommer snart.

    Hur som, tagit tester varje dag i veckan och alla är negativa. Blir så arg. VARFÖR går det inte nu? Har så svårt att släppa tanken. Det gick direkt sist, varför går det inte nu? Vad är fel? Vi gör alla rätt vi kan men ändå går det inte. Tar slaviskt äl test, myser, äter alla vitaminer som man kan tänka sig, dricker varken koffein eller något sånt. Lever rätt hälsosamt. Ändå går det inte. Tanken att vi har kunnat bli gravida gör mig inte lugnare för tänker att det gick så fort då, något måste vara fel nu. Går sönder. Alltså bokstavligt talat sönder.


    Förstår att du blir stressad och frustrerad. Men försök ändå att njuta av den här tiden, livet går så fort och du vill inte känna att du missat det under tiden <3 När du sitter där med din lilla bebis kommer det kännas som att tiden gått snabbt tror jag :) Fortsätt kämpa! Snart där!

    Försöker att inte tänka på detta men blir självklart ledsen att det blev såhär. Även om nästa försök tekniskt sett är nr 4 så försvann tre chanser att försöka pga missfallet i vecka 12. Så blir som försök 7 för oss nästa gång. Känns jättetråkigt att behöva börja om och inte veta när det tar sig men vi vill så gärna ha ett barn till så det gäller att kämpa på och inte ge upp! Allt blir värt det i slutändan <3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-03-11 15:47:23 följande:

    Uppdaterar BIM-listan då jag fick min mens idag. Blir såklart bara preliminärt. 

    BIM-listan


    9/12 4a (PLUS)
     
    20/12 babymama (PLUS)
     
    21/12 Håller tummarna (PLUS)
     
    14/3 Första
     
    15/3 Hopeforaplus
     
    22/3 Minitvåan
     
    5/4 barnlängtan2021
     
    9/4 Litehopplöst
     
    14/4 Babymakeing
     
    ?? Lillskrutten (missfall)
     
    Har lite mer hopp nu för ivf del 1 är startad.
    Blev överstimulerad av hormonerna så fick pausa efter äggplock för att inte riskera att bli sjuk men fick 3st fina embryon till frysen att sätta in efter nästa mens i naturlig cykel och utan extra hormoner. :) 
    Dock tänker jag att vi ändå kan passa på att mysa och försöka 'som vanligt' denna cykel istället för att bara vänta. :)  
    Åh vad spännande att ni är igång nu!! Visst får man i Sverige bara sätta in 1 per försök? Så tre räcker förhoppningsvis gott och väl! Håller tummarna att det tar sig nu ändå, man läser om det titt som tätt att mitt i ivf blir par gravida naturligt, så kul! Lycka till nu! :D
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Längtar) skrev 2021-03-12 06:03:22 följande:

    Ja ???????? det hoppas jag med bebis för alla som önskar sig en ?? Hoppet finns trots många negativa test men man ska inte ge upp. Trist att graviditeten slutar inte som man hade önskat.

    Jag har två barn från tidigare förhållande, min nya partner har inga barn. Har du några?


    Barn är verkligen något som är värt att kämpa för! :D

    Härligt! Vilken ålder är dom? Jag har en son på snart 9 månader. Vi vill bara ha ett barn till så längtar så mycket att få ett friskt syskon till min son, sen är vi klara haha!
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu