Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Babymama) skrev 2021-03-04 12:50:51 följande:

    Det var först rött direkt i 2 dagar när jag gick på toa men inte så att det rann. Utan kunde vara på morgonen, eftermiddag, kväll och så klart mellan det. Sen hade jag bruna flytningar =gammalt blod som blir så, varje gång efter.

    Och mellanåt blodstrimlor. Hade det senast för 3-4 dagar sedan med. Men märkt att det är vid toalettbesök för jag är så himla förstoppad.

    Hur är det nu? Har du ringt in?


    Nu var det klarrött blodblandat slem så det går verkligen åt fel håll för mig :( :( Jag ringde men hon sa bara avvakta och ring gyn om det blir klarrött eller om jag får ont. Men dom kommer bara säga att dom inte kan göra nåt ändå :(
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (4a) skrev 2021-03-04 13:21:33 följande:

    Jag förstår om du hellre vill avvakta, som du säger så är det ju inte mycket att göra åt i så fall... jag är nog mer så att jag vill veta snarast ifall det dött så man kan börja om så fort som möjligt, därav jag skrev så. Men det är nog klokt att avvakta och se hur det utvecklas :)

    Har du haft något missfall tidigare?


    Förstår dig helt och fullt med, är så olika hur man fungerar och vad man mår bäst av.

    Inte vad jag vet. Första försöket innan min son blev till så hade jag alltid hyfsat regelbunden cykel 27-29 dagar. På första försöket kom den 4 dagar sen. Den brukar alltid börja med lite färgade flytningar, sen blöda lite och trappas upp. Den gången kom det som en fors helt plötsligt! Så kan ha varit ett väldigt tidigt missfall men tog aldrig nåt test. Jag dör just nu alltså, jag känner på mig att det här slutar illa. Senast i helgen kommer forsen, jag är såååå ledsen :(( Eller så blir det ma, ännu värre!!!
  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-03-04 15:28:23 följande:

    Åh nej vad är det jag läser.. Jag håller tummen stenhårt att det inte är något för visst kan man ha blödningar även fast det inte är något? Så kanske inte alls är något dåligt


    Tack! Men det går verkligen åt fel håll. Först flytningar med blodstrimma någon gång var tredje dag i en och en halv vecka kanske. Sen bruna flytningar hela dagen igår, mer rosa på kvällen. Och nu klarrött varje gång. Usch det kommer snart, jag känner det :?(
  • Anonym (Lillskrutten)

    Nu när jag var på toaletten så droppade det blod... så det tilltar. Klarrött. Slemmigt också, som bitar av slemproppen. Ni hör ju. Mår så illa så jag vill spy av det här och gråta massor!!! Min lilla bebis, småsyskonet till vår son kanske snart bara kommer blödas ut som en riklig mens :?( Jag dör!! Vår septemberbebis blir ingenting :(:(:(

  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-03-04 16:09:04 följande:
    Åh gud blir sååå ledsen för din skull oavsett vad det är. Ovissheten och kan bara tänka mig känslorna just nu.. Jag hoppas innerligt att det ändå inte är något. Skickar massa kramar till digHjärta
    Tack så mycket! Jag håller ut över helgen och hoppas hoppas det inte blir något regelrätt missfall.... Men det är väldigt liten gnista hopp kvar just nu.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-03-04 16:14:42 följande:
    Fy vad tråkigt :( men kanske skönt att kolla ändå, även om det är missfall så vet du. Alla är olika men tror jag skulle känna att det var "skönt" att få veta.

    Känns ju sådär att det droppar blod :( styrkekramar <3<3
    Visst låter det verkligen inte lovande... :( Jag håller ut till på måndag. Har det inte kommit igång någon blodfors så ringer jag gynakuten och ber att få komma in.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-03-04 19:49:21 följande:

    Åh nej!!! Så ledsen för din skull.


    <3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-03-04 19:58:18 följande:

    Å va ledsen jag blir för dig :( Oavsett när eller hur det händer så är det hemskt att uppleva  Men håller ändå tummarna att det är en infektion som gör tappen lättblödande bara och att det inte alls är mf. Det kan bero på så många saker även om man ofta tror det värsta. En i min fbgrupp för bf i augusti fick massa blödningar. Hon väntar två till synes friska bebisar. Så från att vara säker på mf till att få veta att det va två va en bergodalbana för henne.

    Och det är tillåtet att vara hur ledsen som helst och bara gråta gråta gråta! Hoppas du och din partner kan stötta varandra  Stödet jag har haft i min man när vi fått mf och nu med detta är något jag inte hade överlevt utan.


    Jag hoppas också verkligen!! Blir så orolig och ledsen, pendlar mellan hopp och förtvivlan. Jag trodde faktiskt det var fredag idag så jag tänkte vänta över helgen med att ringa igen men nu ringer jag imorgon eftersom det är vardag och allt verkar gå åt skogen!

    Vet du om hon har några barn sen innan och hur långt innan? Funderar om det kan spela in... eller hur hennes blödningar började och utvecklades? Gud vilket underbart mirakel med tvillingar, oddsen är väl inte så stora att exakt samma händer mig men om jag kunde få behålla en levande bebis vore bara det ett mirakel!

    Ja han försöker men mest vill han bara peppa, han vill såklart inte heller att jag får missfall och han blir ledsen när jag pratar om det som att det redan hänt typ. Han tycker det finns så många andra förklaringar. Men utvecklingen i blödningarna gör mig tveksam till något annat. Fick 2 små mörkröda klumpar på 0,5-1 cm tidigare idag. Börjar känna av mensvärk också, läste någonstans att det är inte bra om mensvärk tilltar i samband med blödning.
  • Anonym (Lillskrutten)

    Vad kan jag säga imorgon för att öka chanserna att få komma in? Förutsatt att ett missfall inte sker i natt :(

  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-03-04 23:38:38 följande:

    Berätta hur orolig du är och hur dåligt du mår över att inte veta.

    <3


    Mm jag ska försöka, de ringer upp idag vid lunch. Ingen fors än, inget i trosskyddet men tyckte det var rätt mycket både rött och mer orangeaktigt när jag torkade mig imorse.
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu