Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Första) skrev 2021-05-31 17:22:40 följande:
    Jobbigt för dig att det blev så struligt. Kan du inte ringa och höra om det är en telefontid eller ett fysiskt besök så det inte blir strul igen? Och då kan du även fråga om en senare tid kanske?

    Förstår det måsta vara jobbigt att bära på det själv samtidigt som det kanske är så du vill ha det. Jag skulle iaf ha berättat för min man om jag var i samma situation som dig bara för att slippa stressen. Och om det nu kommer till en sån punkt där det inte är ett levande foster (hoppas ju verkligen att det är det nu och att ni inte behöver gå igenom ett till mf) så kommer väl han undra varför du är ledsen och varför han inte fått veta nått tidigare? Nu är ju detta bara vad jag tycker och tänker och du gör ju självklart som du känner dig mest bekväm med. Hoppas du hittar en lösning så du får slippa all stress. Kram :)
    Jo jag ringde direkt när jag såg alla missade samtal men fick uppringning kl 10:20 imorgon och då ska hon redan ha ringt sen länge.

    Jo ja såklart jag har funderat så också. Men just för att jag är den enda som vet har jag lyckats hålla rätt bra distans till graviditeten. Jag förväntar mig ingenting, har inte kollat bf än osv. Så jag hoppas att om det blir missfall igen ska det kännas som att jag typ aldrig var gravid. Kanske känns väldigt långsökt men vi får se vad som händer. Eftersom min man inte vet planerar jag inte för det på samma sätt. Men jag hoppas verkligen verkligen att det går bra denna gång! Tack för ditt svar!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-05-31 17:35:36 följande:

    Å va jobbigt :( Känner med dig!


    Men om du ändå va där så kunde de väl tagit det på plats? Tröttsamt. Man vet ju inte vad som hänt med den som hade tiden innan till varför det drar över men man kan ju inte vänta på att nån ska ringa hur länge som helst heller.


    Du kan inte skylla på att du tror att du har en urinvägsinfektion och att du därför har telefontid med läkaren och behöver gå undan lite?


    Skickar en kram Hjärta


    Ja det tycker jag också, det tyckte nog hon i receptionen med för hon bad mig vänta och gick iväg några minuter. Men när hon kom tillbaka sa hon att barnmorskan skulle ringa. Nej så känner jag med, tänkte att 15 min räcker gott och väl. Gick även in på 1177 igen efter en kvart och tiden var borta så jag tänkte att det kanske blivit något missförstånd när jag var inne.

    Ja det hade faktiskt varit en otroligt smart lösning! Men tror det är lite sent påtänkt... Känns som att man har symptom längre då. Kanske kör på det, vi får se, ska fundera lite. Tack så mycket! Hjärta
  • Anonym (Lillskrutten)

    Idag blev mycket bättre! Jag är ute och går mycket med min son men det har blivit mindre på senaste. Så jag sa helt enkelt att jag ville komma ut direkt efter frukosten så jag fick det avklarat (frukosten råkade bli klar lite tidigt också hehe).

    Barnmorskan som ringde var underbar!! Vet inte vem av oss som ursäktade sig mest för gårdagen men oavsett var hon jättetrevlig och snäll.

    Tyvärr informerade hon mig att de tagit bort tidigt ultraljud här men pga mitt missfall i mars förstod hon min oro och skulle göra allt hon kunde för att jag skulle få ett tidigt ultraljud i alla fall. Så jag hoppas verkligen att hon lyckas. Tanken på att det är max 5 veckor kvar till tidigt ultraljud är det som har hållt mig flytande. Så skulle jag inte få ultraljud förrän vecka 18 vet jag inte vad jag tar mig till! Hon skulle ringa upp under dagen.

    Uppdatering haha under tiden jag skrev det här inlägget ringde hon faktiskt upp! Tyvärr sa de att de inte kan erbjuda tidigt ultraljud, det är många som råkar ut för missfall och det är ingen anledning bla bla...

    Snälla barnmorskan hade dock ringt en privat klinik och lyckats få en tid till mig i grannstaden. Så 16/6 ska jag på vul! Känns så skönt, då kan jag förhoppningsvis äntligen berätta för min man, hoppas bara hjärtat slår!!

    Försökte läsa på lite om vul, jag hade fått för mig att det bara var att man hör hjärtslagen. Men läste lite nu och såg att man får en bild på en skärm. Nån som vet hur långt tid det tar?

    Kram till er alla och miljoner tack för all stöttning och pepp! Nu håller jag bara tummarna för att allt är som det ska där inne Hjärta

  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-06-01 12:59:45 följande:
    Så skönt att allt löste sig till det bästa och att du kanske kan slappna av lite nu när du vet att du ska på vul relativt snart iaf :) Hoppas att allt ser bra ut då!
    Jaa tack, det känns mycket mycket bättre. Nu är det bara två veckor så får jag veta Solig
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-06-01 12:59:45 följande:
    Så skönt att allt löste sig till det bästa och att du kanske kan slappna av lite nu när du vet att du ska på vul relativt snart iaf :) Hoppas att allt ser bra ut då!
    Hur har det gått med vaccinationerna? Känns det okej att ta det lugnt med barnförsöken? Hjärta
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-06-01 13:28:13 följande:

    Har fått första dosen för snart tre veckor sedan så är tre veckor kvar till nästa. Det känns faktiskt väldigt skönt måste jag säga att inte försöka. Stressen har släppt och att bara leva utan en tanke på att optimera allt för att lyckas bli gravid var otrolig välbehövligt inser jag nu. Så jag hoppas att det kommer kännas mycket bättre och motiverande när vi börjar försöka igen :)


    Skönt att det blev så bra!! Hoppas och tror att det kommer kännas bättre när ni börjar igen. En nystart :D
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-01 15:00:31 följande:

    Å men va härligt att det löste sig och att hon verkar bra :) Känns ju alltid tryggare om man får förtroende för dom. Och fy va tråkigt att de tagit bort tul :( Det kan ju göra jätteskillnad för att upptäcka saker i ett tidigt skede. Men va gulligt att hon kollade upp så att du kunde få göra ett tillslut ändå om än inte hos dom :)

    Ja vul är precis som ett vanligt ultraljud bara att sonden ser ut som en dildo och de gör avläsningen genom vayayyay istället för att komma närmare och få så tydlig bild som möjligt. De flesta ultraljud innan vecka 10+0 (tror jag det är) brukar vara vul :)

    Fortsätter hålla tummarna för er! 

    Jag har själv fått upp hoppet om att det kanske kunde tagit sig för oss också nu. Fick äl-flytningar 3 dagar efter positivt utslag på äl-testet så finns hopp om det ändå. Men vågar ändå inte hoppas på för mycket även om jag ändå är lite hoppfull igen.


    Ja så skönt verkligen!

    Tack för info! Jag visste hur det gick till men av nån anledning hade jag missat att man faktiskt får se bebisen, känns verkligen kul! Jag är i vecka 9+3 då. Hoppas verkligen att hjärtat slår och allt ser bra ut!!

    Tack! :)

    Åh men vad spännande!! Då håller jag tummarna för er med, hoppas hoppas verkligen.
  • Anonym (Lillskrutten)

    Usch och fy i natt drömde jag att jag fick missfall igen! Kändes hemskt när jag inte kände av lika mycket illamående under morgonen heller. Men sen spydde jag som vanligt så nu känner jag mig lite lugnare haha. Har läst att illamående under graviditeten är ett tecken på en hälsosam graviditet så hoppas det stämmer på mig!

  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-04 11:15:19 följande:

    Plussade idag!!!! :) 


    Men Gud helt otroligt roligt!! STORT GRATTIS!! :D Fantastiskt kul verkligen! Hoppas allt går bra för er nu <3 Håll oss uppdaterade! Kram till dig :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-04 12:25:39 följande:

    Tack! 

    Ja det är jätteroligt. Kände mig lugn och avslappnad i ca 4 timmar och sen började jag nojja över vad som kan gå fel. och minsta lilla hugg i magen. Haha. oron och väntan tar aldrig slut liksom. och lär väl inte göra på en tjugo år eller så nu. 


    Så är det absolut. Men tycker du ska försöka glädjas åt minsta känsla och symptom. Enligt min erfarenhet är hugg och sånt ett mycket bättre tecken än ingen känsla alls! Det ska nog gå bra det här ska du se. Man får försöka njuta och glädjas så gott man kan och stressa så lite som möjligt :)
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu