Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    barnlängtan2021 skrev 2021-05-27 11:56:29 följande:

    Tack! Jag håller tummarna att det går denna gång :)


    Jag håller tummarna för er också!! Risken för två missfall i rad ska väl vara ganska liten så hoppas verkligen att ni får er efterlängtade bebis nu! <3
  • Anonym (Lillskrutten)
    barnlängtan2021 skrev 2021-05-27 17:42:32 följande:

    Ja har hört det med. Är mycket lugnare denna graviditet men kommer ändå vara en liten oro innan vi fått göra ultraljudet och se att den växer som den ska denna gång.


    Samma här! Kommer absolut inte kunna slappna av innan ultraljud. Däremot finner jag mycket tröst i varje litet symptom. Detta illamående som kommit nu känns verkligen jättebra även om jag mår fruktansvärt illa och är extremt trött.
  • Anonym (Lillskrutten)
    barnlängtan2021 skrev 2021-05-27 20:32:19 följande:

    Förstår din känsla. Vilken vecka är du i?


    6+5, känns som att tiden går otroligt långsamt!! Vill bara förbi vecka 12 och ett positivt ultraljud. Men känns som en evighet dit. Försöker verkligen slå bort alla negativa, dåliga tankar och helt enkelt tro på den här graviditeten! Har du nån aning om vilken vecka du räknas i nu eller får du svar på det på tidigt ultraljud?
  • Anonym (Lillskrutten)
    barnlängtan2021 skrev 2021-05-27 21:51:34 följande:

    Enligt mensen, appar osv så gick jag in i vecka 4+0 idag. Tycker den här första tiden verkligen är så otroligt seg och man bara går och väntar typ?


    Åh kul att du vet på ett ungefär! :D Ja den är verkligen det!! Man räknar varje dag som går och veckorna går knappt framåt känns det som!! Snart 3 veckor sen jag tog positivt test men det känns som månader. Jo man väntar på besked, hoppas det växer en frisk, sprattlande liten parvel där inne men oroar sig för att så inte är fallet och väntan ska dröja flera veckor innan man ens vet. Blä! Ah ja tiden kanske börjar gå snabbare nu när sommaren är här! :)

    Vilket datum har du ul?
  • Anonym (Lillskrutten)
    barnlängtan2021 skrev 2021-05-28 06:23:42 följande:

    Ja får hoppas det, när det blir sommar och man tänker på lite annat :)

    Den 28 juni. Så verkligen en hel månad kvar!


    Åh ja en månad exakt! Har ni mycket planerat nu så tiden går snabbt? Antar att för mig blir det tidigast i början av juli om jag inte lyckas få barnmorskan på måndag att gå med på ett vul :( Oavsett blir det som det blir men det vore fruktansvärt att gå ända till vecka 12 igen och det inte blir nåt.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-05-28 07:55:09 följande:

    Å jag blev bara så ledsen igår när vi inte fick myst då heller :( Han hade somnat när jag va klar med nattningen. Blev så ledsen att jag bara grät. Kan ju inte förklara riktigt för honom varför jag va så ledsen heller för han får prestationsångest när jag berättar att jag har äl. Och då lägga det på honom hur ledsen jag blir också för att vi inte gör något tror jag inte skulle göra saken bättre.

    Just nu sitter jag på jobbet och gråter igen. Har känts okej att börja jobba, även om jag är galet trött hela tiden men nu efter detta är jag inte på humör för nått. Vill bara krypa ihop till en boll. Fick veta att en kollega ska ha barn i höst och jag började tänka massa på hur vi skulle fått vår lilla pojke i augusti. Nu blir det inte ens februari utan tidigast mars, om ens då. Fy va negativ jag känner mig. 


    Blir också ledsen för din skull, kan förstå stressen och uppgivenheten du känner. Vill han ha ett till barn lika mycket som du? Tänker om ni kan testa er fram till något som fungerar. Du kanske kan showa lite för honom eller att han får titta på nån video eller bilder som eggar upp honom och han kan göra sin business och när han är redo så avslutar han i dig. Kanske inte det mest romantiska men om ni båda verkligen vill ha barn kan det inte heller ligga helt på dig att ta ansvar att ni får till det naturligt just när du har äl. Ni har ett litet barn hemma så det är i princip omöjligt. Tror ni måste prata ihop er och samarbeta mer hur ni ska lyckas. Ni är två om detta och just nu låter det som att du får bära på allt <3

    Blä vad trist! Inte kul att bli påmind om vad man förlorat men det är okej att sörja det. Sen får vi försöka gå vidare och tänka framåt på vad vi kan få istället. När ni har syskonet till ett barn kommer det kännas helt rätt! Mysigt med en liten bebis i vår! Kramar till dig!
  • Anonym (Lillskrutten)
    barnlängtan2021 skrev 2021-05-28 12:21:32 följande:

    Ja men vi har lite grejer inplanerat och så men det är ändå en lång väntan! Haha. Kub vet jag inte om jag kommer få göra


    Tur att vi får det här för att vänta till vecka 20 på svar om man ens har en levande bebis i sig vore verkligen hemskt!
  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-05-28 14:49:51 följande:

    Lillskutten, vilken vecka är du i nu? Har du fått något tidigt ultraljud eller hur gick det ?:)

    Fick se bebisarna igen i veckan. Dom mådde bra och var lika stora (så än så länge inget TTTS vilket är väldigt skönt). Mina små bebisar. Tyckte mig se en liten snopp så kanske att det blir små pojkar igen!:)


    6+6 idag, tiden går långsamt!! Nej tyvärr inte, gav upp tillslut, kändes som mer stress än det var värt att försöka få tag i nån privat. Har första besök hos barnmorskan på måndag så ser det som min sista chans till vul. Annars blir det tidigt ultraljud i vecka 12 eller 13 kanske. Urgh känns som en evighet dit!!!

    Jättekul att höra att allt går bra hittills. Hoppas det fortsätter så. Åh vad spännande, sa personen som utförde ultraljudet inget om vad den såg? Kommer ni ta reda på det om ni får och det går?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-05-28 15:29:10 följande:

    Han som ville ha barn från början och började prata om det långt innan mig.. Tyvärr går jag ju in för det på tok för hårt både första gången och nu när vi bestämt att vi ska försöka. För honom är mer, vi har sex oskyddat så blir det när det blir. Så att ta äl-test och den biten är egentligen bara dumt att jag gör för jag blir stressad av det. Samtidigt blir jag stressad av att hålla på att försöka i blindo.

    Jaja... får se hur det blir nästa månad. Brukar gå bra men just nu när livet kom emellan så ja.. och ja har han prestationsångest så kan han hålla på i timmar och antingen slaknar det bara eller så får han inte utlösning så det spelar ingen roll hur man förbereder då :( 

     

    Tack för stöttning å pepp!


    Kul att han vill ha barn så gärna men jobbigt att han är så laid back. Men blir det verkligen att försöka i blindo? Tänker att du testat så pass länge nu att du kanske har ungefärlig koll när äl kommer och sen har sex några dagar däromkring för att säkra upp. Kanske kan hjälpa er båda att slappna av mer om ingen av er egentligen vet exakt när äl är.

    Hoppas nästa månad känns bättre! Finns det möjlighet att boka in barnvakt och lite romantik under de dagar du tror att äl är nära? Skämma bort er båda lite, kanske ta ett glas vin och slappna av. Snart blir du säkert gravid igen och då slipper du tänka på den stressen i alla fall! Det kommer ordna sig för er med :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-05-30 22:49:35 följande:

    Nej det blir det väl egentligen inte men jag har testat att inte ta test också och blir ännu mer stressad då bara å känner att vi/jag inte gjort tillräckligt för att få ultimat resultat då.. men men!


    Ja kanske, men om jag följer mönstret kommer jag ha äl mitt i veckan nästa gång också så blir ju inte superromantiskt när man kommer hem trött å slut efter en arbetsdag och vet att man ska upp 5:30 igen till jobbet dagen efter. Jaja.. jag har inte lika mycket panik längre (inte förrän runt nästa äl haha). nu kan jag inte göra mycket mer än att vänta in BIM och försöka njuta av livet så gott det går under tiden.


    Lycka till imorgon hos bm! Hur gör du med bebis när du ska dit? Eller får ni ta med er barn? :)


    Dagens tid gick verkligen åt skogen! Jag kollade 1177 innan och det stod "typ av tid: besök" så jag åkte dit såklart! Väl där får jag reda på att det är en telefontid. Så jag åkte hemåt men stannade efter vägen eftersom jag inte vill ta samtalet hemma med min man. Väntar en kvart efter tiden och hon ringer inte. Känner då att jag inte kan sitta hur länge som helst. När jag kommer hem 5 minuter senare har hon såklart alldeles precis ringt! Sen ringer hon upp 5 gånger på en halvtimme men då äter vi middag så fanns inte mycket att göra.

    Nu loggade jag in på 1177 igen och ser att jag har en ny tid där det står "typ av tid: besök Familjecentral" Har aldrig sett det förut men får väl utgå ifrån att även det är en telefontid. Tyvärr precis samma tid som vi alltid äter frukost tillsammans här hemma så nu vet jag ändå inte hur jag ska göra. Om jag bara fick veta att bebisen levde just nu så skulle jag gärna berätta för min man. Men vill verkligen inte berätta och så blir han överlycklig för att sen veta att det är ett dött foster. Känner mig extremt stressad. Funderar om jag ska gå upp extra tidigt så vi äter frukost lite tidigare... Vet inte riktigt usch och fy! Gråter
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu