Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-09 10:01:46 följande:

    Och där kom mensen :( väntat men blir ändå ledsen.


    Nämen vad tråkigt! Men skönt att du ändå var förberedd. Hoppas ni kan få till det mer nästa månad!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-06-09 21:13:43 följande:

    Hej allihopa! <3 sååå länge sen jag skrev här. Har varit inne och kikat då och då.

    Stort grattis till alla som plussat! Jättemånga nu ju! Och ni andra som kämpar på hoppas jag snart får sitt efterlängtande pluss <3

    Jag har nu kommit in i v29 (v28+) har alltså gått förbi alla jobbiga datum som graviditetsvecka jag insjuknande, födelse, extremprematurtiden, som jag haft sen förra graviditeten när jag blev svårt sjuk i havandeskapsförgiftning. Har inte vågat skriva här eller ta ut något i förskott och gått nästan och hållt andan speciellt sen v22(när man försöker rädda bebis om den föds). Varit livrädd att bli sjuk tidigare än sist. Blev sjuk i corona och blev riktigt dålig på gränsen att behöva bli inlagd men precis då vände det som tur var. Även blivit inlagd med sammandragningar några veckor efter som man fick stopp på med bricanyl.

    Jag tar dag för dag, vecka för vecka och hoppas komma så långt det bara går. Än ligger mitt blodtryck bra och inget protein. Går nu till mvc 1 gång i veckan men eftersom jag blir så stressad så blir mitt blodtryck på gränsen för högt (men ligger bra hemma) så har gått 2 ggr i veckan ett tag.

    I veckan fick jag se en bebis som vägde ca 1250 gram. Alltså dubbelt så stor som bebisen jag fick förra gången. Det gjorde mig otroligt otroligt lättad.

    Jag hoppas kunna börja njuta av graviditeten nu, för helt ärligt har jag inte njutit någonting än utan bara en blandning av stress och oro.


    Har funderat hur det har gått för dig. Riktigt kul att höra att det gått så bra hittills! Snart inne på 30+ sen är det väldigt nära fullgånget. Hoppas bebisen håller sig inne tills dess men det låter lovande. Tråkigt att du blir så stressad, då borde du kanske egentligen gå mer sällan... Fint att se bebisen stor och fin. Stort grattis till den än så länge lyckade graviditeten. Jag hoppas verkligen att du kan njuta nu, hoppas du får härliga sista veckor nu över sommaren! <3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-06-09 23:08:45 följande:

    Ja gärna några veckor till men v34 känns jättebra!

    Jo men sist så explodera blodtrycket på en vecka så därför måste jag komma så tätt :( trodde nog jag skulle bli mindre stressad med tiden men det blir jag inte. Efter TUL känner jag sån lättnad att veta att bebisen är så pass stor nu.

    Tack snälla och stort grattis till dig med <3


    Jag kan föreställa mig att om du gör 40 veckor kommer det kännas som att du går över tiden rejält. Men ändå bra!

    Aha men tänker om du kan mäta det hemma, litar de inte på att det stämmer då? Tråkigt att det känns så men nu kanske det vänder!

    Tusen tack! Känns väldigt oroligt den här gången men vul på onsdag och symptomen är tydliga, hoppas allt ser bra ut!
  • Anonym (Lillskrutten)

    Åh nej jag tror jag får missfall igen!!!!! :?( :?( :?( Hade så ont i magen när jag vaknade och nu när jag nös kände jag att nåt började rinna. Gick på toaletten och det var blod!!! Fattar inte om det händer igen! Om jag bara kunde spy nu som jag brukar på morgonen skulle jag känna mig lite lugnare. Annars är symptomen borta och då är det ju missfall. Fan i helvete skit! :( :?(

  • Anonym (Lillskrutten)

    Det sjuka är att vi ska iväg och grilla idag och tanken for genom huvudet att ?tänk om jag skulle få missfall när vi är iväg, vad gör man då?.

  • Anonym (Lillskrutten)

    Det sjuka är att vi ska iväg och grilla idag och tanken for genom huvudet att ?tänk om jag skulle få missfall när vi är iväg, vad gör man då?.

  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-10 08:30:14 följande:

    Åh nej!!! :(

    Vad hemskt. Vilken vecka är du i? Kan du ringa barnmorska och få en tid för ul?

    Lite blod säger de ju ska va normalt i vissa graviditeter men kanske skönt att kolla upp ändå.

    Hoppas att det inte är nåt missfall <3


    Jag är ganska säker på att det är missfall igen, känner mig mindre illamående och har inte spytt än trots en hel kopp te, brukar bara lyckas ta mig genom halva koppen innan jag spyr. Plus att jag hade ganska så ont i magen när jag vaknade som sagt :(

    Har tid för ul på onsdag, tror det blir missfall men då får jag det väl bekräftat. Blä! 8+5 idag.
  • Anonym (Lillskrutten)

    Måste säga att jag faktiskt är glad att jag inte sagt något till min man, så ska han bära sorgen igen. Tänker låta det här missfallet passera kroppen och sörja tyst och sen gå vidare. Så tråkigt bara att jag lyckades hålla det hemligt så länge trots kräkningar, telefonsamtal osv och nu blir allt i onödan.

    Häromdagen berättade en vän att de väntar barn, blev så glad av vi skulle få typ samtidigt, samtidigt som jag kände mig lite ledsen över det vi förlorade, att vi då redan skulle haft ett till barn.

    Nu vet jag inte hur jag ska göra. Måste nog prata ordentligt med en barnmorska innan jag vågar bli gravid igen. Min kropp verkar inte mottaglig att behålla en bebis just nu... :(

    Kanske bättre att göra som Första, pausa försöken, vaccinera mig och komma tillbaka med ny energi. Jag var bara så inställd på att det här skulle gå eftersom jag kräktes varje dag.

  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-06-10 08:56:09 följande:

    Åh NEJ! Inte igen :( Vill så gärna tro att det bara är något annat obetydligt för din skull men förstår du måste vara väldigt orolig. Hoppas att det går bra trotts allt. Kram <3


    Tack men känner verkligen att det är kört. Annars borde inte illamåendet ha försvunnit :( Vet inte hur jag ska gå vidare bara... Kan inte gärna fortsätta bli gravid och få missfall i all oändlighet.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-06-10 09:35:05 följande:

    Jag hade nog tänkt och känt precis som dig om jag var i din situation. Tror det är en bra idé att prata med en barnmorska för att förhoppningsvis få lite tips och råd. Nej det kan man ju inte men det finns ju hjälp att få där också om det är så att man får många mf efter varann. Det kan säkert vara skönt för dig att ta en paus även fast det är ett läskigt beslut. Det är nog viktigt att både kropp och sinne får sig lite vila ibland för att komma åter med ny krafter även i sånna här situationer.

    Jobbigt för dig att du är helt ensam om att bära sorgen, utöver oss. Vi finns här för dig om du känner att du behöver prata och bearbeta det du går igenom <3


    Blir så himla ledsen, om det hade skett i vecka 4-5 hade det känts lättare men känns som jag hinner komma så långt. Jag har mått så illa och ska på vul på onsdag och har verkligen låtit mig tänka att det här måste gå bra.

    Just den delen känns som sagt bra ändå, hade mått mycket sämre om även min man vetat och varit ledsen. Nu blir det som att graviditeten aldrig ens varit :( Skönt att ha den här tråden till stöd<3
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu