Inlägg från: Anonym (Fjärde barnet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fjärde barnet)

    BF Juni 2020

    Så har jag vart på spec.mvc för lite planering för framtiden. Har börjat med Trombyl å blir minst ett TUL m start v.32. Så får vi se sen. Känns lite otäckt pga hematomet som syntes på kub, jag hoppas den ej kommer ställa till nåt. Men den var tydligen inte ens journalförd, knepigt nog. Men under kub fick vi höra att hematom kunde ses hos många och jag tolkade det då som att det ej var onormalt och inget att oroa sig för..

  • Anonym (Fjärde barnet)
    trueme skrev 2019-12-11 11:14:17 följande:

    Åt lakris panakota på resturang i helgen.....


    Ja, skulle gissa att det inte alls är särskilt mkt lakrits i en pannkotta, så förmodligen inget att oroa sig för!

    Jag blir lite lur på de godisar jag haft en liten hang up på. Dessa ovala hårda hallonröda m nåt surt inuti, lite lakrits/pulveraktigt....
  • Anonym (Fjärde barnet)
    Småstadstjej skrev 2019-12-12 11:40:32 följande:

    Varit en förjävlig vecka.. spökveckorna med inga symptom och väntan på kub.. jag hade sån ångest med första barnet och katastroftankar så det var inte friskt.. denna gång går det bättre men var såklart dumt nog inställd på det värsta idag. Men en hittills frisk liten bebis var det där.. blev flyttad bakåt 4 dagar. Nytt bf 25 juni. Tur att väntan på RUL inte är lika lång!


    Tänk att det ska va så lätt att hamna i de tankarna när oron drar igång. Var likadant för mig inför kub! Vår väg har inte heller varit så spikrak. Grattis till bebis! Hoppas du kan pusta ut lite nu trots ?spökveckor?
  • Anonym (Fjärde barnet)
    Anonym (Sommarbebis) skrev 2019-12-18 22:40:51 följande:

    Kan man ha de "där bak" eller hur man ska uttrycka sig. Trodde man fick de fram vid typ jumskarna. :O är inte super långt gången ännu kan man få foglossning såhär tidigt?


    Det kan absolut komma tidigt. Vilken vecka är du i? Kontakta en sjukgymnast/fysioterapeut!

    Precis så som du beskriver det har jag haft tidigare graviditeter.

    Det kan ju även vara en slags trötthet du beskriver, men likväl bäckenrelaterad grav.smärta.
  • Anonym (Fjärde barnet)

    Har också fått tid för rul! 18/1.

    Känns som så länge tills dess!! Upplever att min mage kanske blir större denna gång än tidigare då jag haft så små magar m alla. Men mest känner jag mig plofsig, lite svårt m kläder å att d sitter bra. Hade inte tänkt säga nåt på jobbet, kanske heller inte till omgivningen innan rul, men får se hur det blir om magen börjar synas redan.

    Fick föresten lyssna på hjärtljud i måndags! Tårarna brände

  • Anonym (Fjärde barnet)

    Där jag bor erbjuda en kub vid ålder över 35 och då är det kostnadsfritt. Vill en göra det ändå när en är yngre så får en betala själv. Tror det också handlar om runtomkring 1500kr

  • Anonym (Fjärde barnet)

    Jag mår fortsatt illa om det går för lång tid mellan måltiderna, men mår även illa på kvällarna, v.16 (15+2).

    Har nedräkning till rul. Drygt tre veckor kvar...

  • Anonym (Fjärde barnet)
    norrlänningen89 skrev 2019-12-27 16:47:10 följande:

    Har feber igen, ont i kroppen och huvudvärk. Tredje, eller om det är till och med fjärde, omgången med hög temp/feber. Hoppas bara att jag ska slippa höja kortisondosen...


    Åh, så kämpigt det låter! Är det RA:n som spökar?

    Då har du rul en dag efter mig. Om det funnits tider att boka så hade jag fått redan veckan innan, men första lediga tiden var så. Jag var ju inte så tidigt m inskrivningen, men ändå. På mvc så utgår d även från att jag är typ 1v längre gången.
  • Anonym (Fjärde barnet)

    Okej.. hoppas förkylningen ger med sig snart!

    Som här då på med rul:et.

    Nä, men de utgår ju från senaste mens och eftersom jag har lång cykel så stämmer inte den uträkningen.

    Har ni börjat känna rörelser?

    Jag har känt lite lite vid några tillfällen men inget regelbundet eller så att jag känner mig säker att det verkligen är rörelser.

  • Anonym (Fjärde barnet)

    Aha.. det är inte ett bråck då som ger sig till känna emellanåt?

    Är det bara jag som tycker dagarna segar sig fram i just graviditeten nu? Jag tror det är anspänningen inför rul som spökar...

    Har drömt en massa senaste tiden om allt möjligt. Både kring bebis å massa annat också. Både ?vanliga? drömmar och mardrömmar. Antar det är mkt som processas nattetid.

Svar på tråden BF Juni 2020