Inlägg från: Anonym (Fjärde barnet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fjärde barnet)

    BF Juni 2020

    Lulea123 skrev 2019-11-13 18:59:19 följande:

    På fredag är det dags, då får jag göra VUL Längtar så mycket, förra gången fick jag reda på MA vid denna tid, fick små flytningar/blödningar veckan innan det skulle vara dags för mens. Det är dags för mens nu, så hittills ser det bättre ut Hoppas verkligen jag får se hjärtslag på VULet

    Har också kännt att illamåendet minskat lite, men det har inte försvunnit. Har däremot åkt på antingen influensa eller halsfluss, så kanske mår jag allmänt dåligt och illamåendet har tagit bakplats.


    Ååh.. så nervigt! Håller alla tummar å tår att allt ser bra ut! Skönt m minskat illamående, men trist såklart att du blivit sjuk istället..
  • Anonym (Fjärde barnet)
    norrlänningen89 skrev 2019-11-12 17:56:24 följande:

    fNatalben som innehåller en sort som är en redan aktiv folsyra som kroppen inte behöver omvandla. XD

    Förstår hur du tänker/känner. Jag är inte så gammal, men jag känner, just nu, att skulle jag få missfall så gör det inget. Tror en del är för att jag inte knutit an till graviditeten än, och den har egentligen bara varit till problem, och jag ville ju inte bli gravid.. :/ och det känns som så hemskt att känna så

    Det ironiska i allt detta är att jag har svårigheter att bli gravid. :(


    Visst är det märkligt hur livet fungerar och ter sig ibland!

    Jag har nog också graviditeten lite på avstånd tills d känns mer ?säkert? även om tankarna gärna spinner iväg långt med ens.

    Vi har en lång historik bakom oss så graviditeterna är verkligen något vi kämpat för och välkomnat stort. Men tror att när en är inne i det värsta graviditetsmåendet i början m förlamande trötthet, illamående osv så är det ju ibland nästan som att komma ur en jobbig influensa vid missfall.. Men tyvärr så kommer ju sorgearbetet såsmåningom också.

    Intressant d där m natalben föresten!

    Apropå viktuppgång 4kg så har jag också gått upp 4-5kg nästan med ens i början. Just pga trötthet tror jag + hormonomställningen. Jag har inte gått upp i samma takt senare utan haft helt normal viktuppgång. Har oxå vägt relativt lite från början, så tror kroppen nog behöver dom där extra kilona på nå vis.
  • Anonym (Fjärde barnet)
    Anonym (EP) skrev 2019-11-14 17:43:59 följande:

    På UL idag 7+6 konstaterades att min graviditet avstannat redan i vecka 6. Detta är andra missfallet/MA för mig. Är helt förstörd och funderar på att låta det här vara sista försöket, känns inte som att jag kommer orka en omgång till. Lycka till ni andra i tråden!


    Ååh, så ledsamt... Kan förstå dina tankegångar. Har själv råkat ut för samma sak. Känns så hopplöst när en är mitt uppe i det.

    En dag kan det ändå bli er tur!
  • Anonym (Fjärde barnet)
    norrlänningen89 skrev 2019-11-15 14:28:34 följande:

    Borde kanske ta tummen ur och skriva in mig på MVC, håller kanske på att vara dags? 9+4 idag. XD


    Ja, kanske börjar bli dags.. beror ju också på om du är intresserad av ett tidigt hälsosamtal, kub mm. Kan ju också va ett tag innan ledig tid finns..

    Jag har varit på väg att ringa två dgr denna vecka, men så har det ej blivit av. 9+0 idag. Hade en blödning imorse, så kände bara att nu är allt kört så kändes meningslöst med mvc. Inväntar ev att ringa tills efter vul om en vecka.

    Ingen som haft myom under graviditet och blödningar pga det?

    Jag blir helt slut mentalt av blödn. Känns så ovisst. Jag vet inte heller vad de berott eller beror på.
  • Anonym (Fjärde barnet)

    [quote=80036838][quote-nick]norrlänningen89 skrev 2019-11-15 17:44:18 följande:[/quote-nick]Hälsosamtalet är inte så mycket att hänga i julgranen,

    Ok.Så konstigt egentligen hur olika det är med kvinnovården över landet.. Tänkte på det senast idag att detta med gynakuter finns ju heller inte överallt. Känns inte så kul åka till en vanlig akut å sätta sig.

    Håller med ang. hälsosamtalet. Brukar inte va så mkt ?nytt?. Har eg. inte så bra erfarenhet av mvc heller de gånger jag fått MA och mf. De avvisar allt som normalt, fast att de inte först undersöker om så där fallet. Jag litar därför mer på min gynekolog som tar reda på saker innan hon lämnar nåt besked. Både vad gäller blödningar, infektion mm.

    Har inte varit i kontakt m nån idag. Avvaktar troligtvis till den bokade tiden. Jag vet inte hur mkt jag blödde. Så svårt att avgöra. Hur stor mängd behövs för att vattnet ska bli rött? Räcker några droppar? Jättesvårt.

  • Anonym (Fjärde barnet)
    Lulea123 skrev 2019-11-15 12:45:33 följande:

    t, det kändes stort! ????

    Jag är sååå glad att de tog min oro på allvar och lät mig göra ett tidigt VUL ???? De har tydligen börjat med tidiga rutin ultraljud så jag kommer att få göra ett UL i vecka 11-13 oxå,


    Så härligt! Skönt att allt såg bra ut!

    Intressant m tidiga rul! Undra vad anledningen till detta beslut är.
  • Anonym (Fjärde barnet)
    Tikka1986 skrev 2019-11-13 19:22:53 följande:

    Håller tummarna för att du får se ett litet hjärta! Jag fick se min lilla bönas hjärta idag (v 7+2) :)


    Vilken känsla! :) Så härligt!
  • Anonym (Fjärde barnet)
    Anonym (Plus) skrev 2019-11-15 22:52:22 följande:

    Hjärtat tickade på! Men det kan vara skönt att stilla oron med ettVU. hopp finns!


    Tack för dina tröstande ord! Skönt att det såg bra ut med ert lilla hjärta!

    Har varit helt lugnt här sen incidenten i fredags morse. Även fortsatt grav.symtom. Så avvaktar vul till planerade tiden på fredag.

    Tyvärr går ju tankarna igång då jag haft två MA tidigare å då kom bara en yttepytte liten droppe blod ena ggn å egentligen inte ens det andra gången. Men vet ju rent teoretiskt att det både kan va normalt eller så inte med blödn. under tidig grav.

    Jag kan som fortsatt inte glädja mig fullt ut över grav. Jag har som nån slags inre känsla av att det inte går vägen. Är väl nåt sätt att skydda sig.

    Ingen i min omgivning tror väl heller att en fyra är på g. Tror det kommer blir en del reaktioner. Tyckte en fick höra mkt även kring trean från olika håll.

    Nån fler som inte har molvärk? Jag tror det också är en anledning till att jag tror att det kanske är nåt som inte stämmer.
  • Anonym (Fjärde barnet)

    Föresten stort tack till den som tipsade om godisarna på Dollarstore!! Har laddat upp med en hel bytta med såna nu! ??

  • Anonym (Fjärde barnet)

    Dessa ?? som blir titt som tätt. Störigt!! Denna gång var det en smiley. Men oftast annars citationstecken för min del.

Svar på tråden BF Juni 2020