• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ni är alla så underbara!!! det tråkiga är att det är min familj, mina närmaste som jag inte får uppmuntran av, samtidigt som de vet att min tvillingsyster snart är höggravid. Jag ska bara ta till mig det som ger mig bra energi, allt och alla andra ska jag försöka helt strunta i. Jag får ont i magen när jag hör om kompisen som inte vill veta av missfallen, visst hon vill ha bra energi i sin egen barnverkstad, men omtanken var f...n finna den hos henne. Tänk om det drabbar henne själv. Jag tror inte hon då vill höra att ingen vill höra. Det är tråkigt f oss alla att behöva befinna oss i kämpandes värld, men här finns vi i alla för varandra, i med- och motgång. Jättekram.

  • Snart lycklig

    Zin, om du har ork o ekonomi, klart du måste göra ytterligare försök. Du har kämpat så mkt och du har chans att lyckas. Jag förstår dig till fullo. Kanske är dt av välmening folk säger att man ska göra ngt annat o rynkar på näsan o ser på en på ett inte uppmuntrande sätt när man själv är entusiastisk. I mitt fall är ju ingen villig att ens samtala och sätta sig in i alternativ. Usch, nu bryr vi oss inte om dem....... Vi ser framåt tillsammans!

  • Snart lycklig

    Tack kära Myran! Vad härligt det låter.

    Jag "straffar" mig inte själv om jag tar något onyttigt emellanåt. Jag tror på att försöka känna sig fri och leva lite utan en massa hinder. I grund och botten gör jag mycket bra, men inte allt. Ibland är jag så trött på att svälja alla dessa vitaminer, droppar och pulver, så jag bara vill slänga ut allt. Det som verkligen börjar stressa mig nu är PENGAR.

    Jag orkar kämpa ett tag till, men inte alltför länge. Då bryter jag nog ihop.

    Hoppas det går bra för er i era planer. Om du orkar ngn gång, får du gärna inboxa mig och berätta. Jag vill gärna veta mera.

    Kram vännen!

  • Snart lycklig

    TWH, jag tog AMH aug 2009 o då var dt 1,1, 2010 aug 1,2, i våras 2012 0,69. AMH kan variera när i cykeln man tar det, vet ej när det är som bäst. Läste nyligen ngn som skrev om att under vinterhalvåret med brist på D-vitamin kan AMH gå ner, så då verkar det ju vettigt att knapra D-vitamintillskott. DHEA verkar också kunna höja AMH. Har du tagit ett AMH-prov? Läs tråden "Framgångshistorier trots lågt AMH". (Ja, jag har svårt att sova, vaknar vid 4-5 på morgonen.......)

  • Snart lycklig

    TWH, 2009 hade jag nyss fyllt 43, 2010 nyss fyllt 44 och 2012 någon månad innan jag fyllde 46, när jag tog AMH-provena alltså.

  • Snart lycklig

    God morgon Hjärte! Det var faktiskt en svensk läkare som sa till mig att AMH kan variera i månaden. Hör och häpna!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!