• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ledsen, tror dt är kört. Svettades, så där blöt o fuktig, vilket jag tror Dr D inte gillar, inget bra tecken (tror jag). Dessutom kom dt lite brunt på toapappret o duttade jag extra hårt inåt (ni förstår), så anades lite rosa. Känns dessutom precis som innan mens, lite viktuppgång, några finnar. Lite tidigt dock f mens, borde inte komma förrän på måndag. Usch, så genomledsen. Jag har gjort så mkt. Jag kommer antagligen aldrig få något barn!!!  Varför funkar det inte när allt ser imponerande bra ut?! Varför lyckades min tvillingsyster?! Jag vet, åldern. Jag borde få dåliga embryon, men det får jag ju inte. Aldrig någonsin varit så fina som denna gång, även om jag nästan alltid fått fina tillbaka. Totalt 19 embryon! Kram o tack f allt stöd jag fått.

  • Snart lycklig

    Tack Hjärte!!! Jag ska FBC och HCG på måndag. Det är min testdag.


    Jag vet inte hur jag ska orka med dagen. Kl. 10:00 ska jag dessutom på ett möte, där jag ska stötta och vara delaktig tillsammans med den som ska hålla mötet. Jag vet inte hur jag ska orka det. Bara 1h i alla fall.


    Min man är också bortsrest över helgen.


     

  • Snart lycklig

    Tack Holly och TWH!!! {#emotions_dlg.flower}.

    Min förra mens startade mitt på dagen onsdagen den 5/9, så det blir 4 v sedan nästa onsdag. Jag brukar oftast få mens på dag 26/27 (sön/mån), även om det ibland (inte alltid) sedan jag började med Fertile XX och DHEA, fått mens lite senare.

    Jag fick tidigare ofta bruna spottings några dagar innan mens, men sedan jag börjat med ovan mediciner har jag på senaste tid antingen direktstart av mens eller bara kortare tid innan kanske fått en spotting av lite brunt.

    De gånger jag gjort långa metoden har jag oftare fått mens lite tidigare, men aldrig tidigare än 14 dagar efter ägguttag (uttag en ons, mens ons två v senare). Med den korta metoden som jag gjorde nu, brukar det dröja lite längre innan jag får mens, även så att inte ens en tillstymmelse till mens visat sig förrän efter jag slutat med progesteron. Någon gång 5 dgr efter jag slutat.

    Om den skulle komma så tidigt som den tidigaste gången med långa metoden, ska den komma på måndag.

    Så alltså, jag brukar ibland få spottings före och numera ibland inte alls, så inga mönster.

    Embryona är idag (på em) 11 dagar. Måste vara för sent för nidblödning.

    Rörigt, men hoppas ni förstår.

    Får försöka hoppas lite till ändå. Det har ju inte kommit något mera ännu i alla fall och det var inte heller den värsta svettnatten i alla mina ruvningars historia.

  • Snart lycklig
    Ninnin, tänk vad stress kan "spela spratt med våra hjärnor". Du vill så gärna ha svar, så du inte kan tänka klart.Flört Hoppas det nu går bra på samtalet ikväll.
  • Snart lycklig

    Oh Lully, puss och kram vännen!Hjärta

    Hoppas du mår lite bättre i kroppen!

    Jag har inte någon mensvärk. Inga ömma bröst eller vårtor längre. Ingen huvudvärk längre. Inte mer kisdsnödig än i vanliga fall. Ingen akut trötthet. Inget lätt illamående längre. Endast lite yr efter en stund efter intag progesteron (inte alltid). Igår kände jag under dagen och kvällen lite under naveln, som en svag svag svag träningsvärk, men det är nu också borta. Tror det är från Clexanesprutorna.

    Jag gjorde som du sa imorse, men då var det inget extra brunt på fingret, men det var ju då det.

    Nu hoppas jag bara på ett mirakel, men tror dock inte på något. Jag ber snällt!!

  • Snart lycklig
    Angla, så roligt att höra ifrån dig. Jag förstår att det varit en liten tung period. Jag hoppas du mår, efter omständigheterna, lite bättre.

    Berätta gärna om du orkar och har lust.

    Kram{#emotions_dlg.flower}
  • Snart lycklig

    Om man vill bo vid havet rekommenderar jag Edem vid havet. Strand precis vid stationen. Jag tror det fanns ett hotell mitt över gatan som heter Poseidon. Vet dock inget om det. Direktförbindelse med Tram (tåg) till Metro (Syntagma station), därifrån ni kan åka direkt till Halandri där kliniken ligger. Ni åker på samma biljett inom 1 1/2h. Kostar ca 10-15 kr. Resan med Tram till Syntagma tar cirka 30-40 min. Det beror på hur många som ska kliva av och på. Glyfada blir lit längre bort, men inte alltför långt. Samma Tram.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!