• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag glömde.

    Det finns även tillgång till PGD hos Dr D. Då skulle vi med 100% få svar på hur allt ser ut och varför det varit så svårt. MEN det är dyrt, full analys kostade cirka 5500 Euro tror jag. Dr D tycker att vi ska ta de pengarna och samla ägg istället för dem. Han har en viss poäng! Med tanke på ålder och tid för fösök som är kvar, så tror jag inte det är något alternativ. Vi är verkligen inte gjorda av pengar och extra tid.

  • Snart lycklig

    Tack Zinfandel och Påskliljan! Jag vet inte heller hur jag orkar, jag vet inte var jag tar orken från.........Ingen aning, för jag känner mig rätt sliten, ledsen, svag, orkeslös och ensam. Naturligtvis känner jag också av den där känslan av ORÄTTVISA. {#emotions_dlg.flower}

  • Snart lycklig

    Tack Holly och TWH. Jag tror jag känner mig lite lugnare, skönt med en plan som sträcker sig lite längre, men ändå är ngt som ett avslut.

  • Snart lycklig

    Tack rara Criss00, jag känner mig dock inte som någon hjältinna. Varit riktigt ledsen idag. Jag kämpar så mycket och var jätteglad f min plan som kändes bra. Jag till och med orkade tänka på ev embryoadoption. Jag har inte ens berättat om min plan f min nära (menar då inte min man). Jag möts nämligen då och då av riktiga påhopp, där det bara propsas på donation, de påtalar detta nedlåtande som om jag inte fattar hur mina chanser är, som om jag vore korkad. De propsar hårt på donation, men ingen är villig att ens tala och vända och vrida på känslor och tankar runt detta tillsammans med mig. Det verkar som ingen förstår vad jag går igenom. Der är inga lätta frågor. De är inte speciellt omtänksamma, utan går ganska okänsligt på med vad jag borde göra. Mellan raderna säger de bara "få ett slut på detta". Förstår de inte att jag måste sluta när det känns rätt f mig. Jag skulle ju inte heller orka om dt inte fanns några chanser alls. Idag träffade jag en höggravid kollega. Hon har varit och är ganska förstående f min icke gravidsituation. Dt kommer dock emellanåt lite jobbiga händelser, när vi var på toa tillsammans (jag vet, typiskt tjejigt o onödigt), drar hon upp tröjan och visar hela magen, vi ska kolla ränder o naveln etc. Då och då med kläderna på, säger hon, känn här osv. Jag kanske är för känslig, jag håller mig alltid då och visar stort intresse o omtanke om henne. Jag frågar massor om hennes graviditet och bryr mig verkligen äkta. Glad berättade jag idag min nya plan f henne. Fick ingen respons alls, utan hon sa, utan att egentligen säga det rakt ut, att vad ska du göra det för, ingen ide'. Övergick med klump i halsen att fråga henne vad hon tycker om ev donation. Näe, hon skulle inte vilja göra det om dt inte blir ett syskon av sig själv. Hon är 39 år. Två meningar senare var samtalet om det över. Ingen direkt vilja att tala om dt f mig o min situation. Bara lite nonchalant, men dt är väl bara ett barn man vill ha..... Så enkelt är det inte f mig. Klumpen i halsen är kvar och min glädje f planen m Dr D är nästan borta. Jag vill ändå påpeka att hon varit gullig mot mig under hennes graviditet samtidigt som mina misslyckanden. Förlåt f negativt inlägg. Hur många tårar kan man ha?  Kram.

  • Snart lycklig

    Tack kära rara Lully! Jag behövde verkligen få höra dina ord. De både värmer och ger mig tankeställare. Ni är verkligen ovärderliga alla i denna tråden. Jag är verkligen nöjd med planen. Istället f att kanske gå igenom misslyckande efter misslyckande, så samlar jag allt till en transfer och en mental jobbig väntan. Jag känner också att jag får som fler chanser. Jag hade nog annars max gjort 2 fulla försök till. Jag hoppas verkligen guldägget kommer att finnas bland dem. Jag får i alla fall en chans. Tack Lully! Du är så klok och så stark. Varm kram t dig. 

  • Snart lycklig

    Tack Singha och Criss. Det är nog bara att inse att många inte kan gå utanför sig själv och förstå oss kämpande olyckssystrar. Tack f att just ni i denna tråd finns! 

  • Snart lycklig

    Singha, jag vill också träffa Marie.  Hoppas du kan få lite svar på vad du har obalans på i kroppen. Hälsa fr mig, hon vet precis vem jag är. kram o lycka till.

  • Snart lycklig

    TWH, gå in och läs på www.naturallife.se. Hon jobbar med Scio, en apparat som läser av brister din kropp, ex. mineraler, enzymer, aminosyror, vitaminer, om binjurarna är svaga, om immunsystemet allmänt är i balans, bakterier, virus, se om det är ok med organen etc. Sedan kan den behandla dt som behövs också. Bristerna kan sedan styrkas med blodprov om så önskas. Jag var också lite skeptisk t apparaten första gången, men det är så mycket som stämt.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!