• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hjärte, har du kommit så här långt, chansa inte med något! Kram

  • Snart lycklig

    Men Jam08, det gör ont i mitt hjärta. Hoppas ändå på en blasto imorgon. Trots så tråkigt besked, bra att få lite svar, även om det inte är det svar man önskar. Stor kram och håller mina tummar för morgondagen. Hjärta

  • Snart lycklig

    Tack snälla Zin. Nu har jag bättre fakta och fler frågor att ställa till Dr D. Jättetack!!!! Vad är Neupogen?

  • Snart lycklig

    Intressant. Jag har ett viktigt samtal med Dr D framför mig. Jag hoppas han tar alla mina frågor på allvar och kan göra några förändringar vid ev nytt försök. Känns lite stressigt att få till ett "perfekt" försök. Tiden går...... 

  • Snart lycklig

    Min mens startade ju idag, men jag tycker inte den är så riklig. Slemhinnan var treskiktad, tjock o fin innan ET. Sista mensen, den jag startade denna Ivf på var den minsta mens jag någonsin haft. Min premenstruella slemhinna var då bara 8 mm. Jag börjar nu oroa mig f slemhinnan, även om diverse läkare alltid berömt den. Varför annars så lite mens? Särskilt efter en Ivf, då brukar den ju nästan vara rikligare. Usch, alltid ngt nytt att oroa sig för.

  • Snart lycklig

    Tack Zin. Idag har en värre mensvärk visat sig och även lite mera mens. Känns ändå bra i allt elände.

    Mentalt gick gårdagen hyfsat, men imorse, tidigt kl. 04.00 vaknade jag och sedan sov jag nog inte något. Jätteledsen, tårarna rann och hela hopplösheten kom över mig. Drömde en massa innan, bl a om min höggravida tvillingsyster. Det plågar mig mer än vad jag vill erkänna.

    Gråter

  • Snart lycklig

    Min man har kronisk prostatit och sedan han började att inta ungefär det Zin beskriver ovan har vi helt plötsligt kunnat använda oss av färska bra spermaprov. Tidigare alltid fått kämpa för att överhuvudtaget få fram spermier för att kunna frysa, för att säkerställa att vi haft något i frysen innan försök. Tror det kan vara värt ett försök. Provet han lämnade i Athen i juni/juli var mycket bra enligt Dr D.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!