• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ngn nämnde ovan om man gm FBC kan tolka ev om ngt är på gång. Dr D berättade idag att dt inte bara var min symptom som gjorde att han vid förra IVF var säker på att en inplantation påbörjats. Han såg dt på FBC embryonas dag 8,5, när jag tog FBC. (Mina tidiga symptom då, trodde han var efterdyningar av äggplock....). Han lugnade mig lite idag o sa att så här tidigt känner man inget. Hugget m den strålande känslan RD 1 (embryonas 4:e dag) trodde han var att livmodern flyttade sig lite, men en tidig inplantation hade varit att föredra . Jag får försöka hålla mig lugn. Ni alla som lugnat mig med icke symptom trots graviditet, betyder lika mkt. Tack! Efter droppet fick jag lift med Dr D fr hotellet till Halandri metrostation. Så gulligt o snällt. Han frågade f övrigt om denna sida o hur han kunde hitta den! Han fick adressen, men har får nog svårt att förstå. Han tycker vi svenskar är fantastiska med våra frågor o hur insatta vi är. Han gillar det!!!!! Han är så stolt o glad f dem som lyckats bli gravida efter ha varit t honom. Jag sa att vi kallar honom "allas vår Dr D", och han log så sött. Han gillade även trådens rubrik/namn när jag förklarade den. Han har också besök fr Spanien, Italien, Albanien f att nämna några. Han hade under semestern varit i södra Greklabd i där var mkt svenskar. Han skämtade då om att han var med "my people". 

  • Snart lycklig

    I em när jag tog min Clexane-spruta (6000) gick det ju som vanligt ganska smidigt och snabbt att ta den. Jag hann inte egentligen reagera, men fick en direkt känsla av att det inte var så mkt vätska iden som vanligt och inte heller sved det till lika mkt som vanligt.

    Det var en helt ny fpkn, så jag tog inte fel. Nu oroar jag mig naturligtvis att jag inte fått i mig tillräckligt mkt. Vet knappt om det fanns något i den, såg mest bara en luftbubbla.

    Hur ska jag göra nu? Ta lite extra från en annan spruta när jag kommer hem, eller bara avstå och tro att allt gick rätt till.

    Det känns ju som jag absolut vill göra rätt just nu, då det är inplantationsdagar. Usch, alltid är det ngt!

    Tror ni att det skadar om jag tar lite extra, eller?

    Please, ngn som vet?

  • Snart lycklig

    Tack snälla Zin, det är precis i de banorna som jag funderar. Jag vill verkligen känna mig lugn och avslappnad och tycker mig klarat det mkt bra, förutom vid sådana här fadäser. Jättekram.

  • Snart lycklig

    Jag tog vid denna IVF IL-dropp 4 ggr i Aten.

    1. 3 dgr innan äggplock
    2. samma dag som äggplock
    3. samma dag som ET (3-dgrs)
    4. tre dagar efter ET (detta var ett extra som jag nog "tjatade" till mig)

    Nytt FBC på onsdag och får då besked om eventuellt nytt dropp eller inte.

  • Snart lycklig

    Lully, kära du. Vad jobbigt du haft, känslosamt. Det är också förskräckligt hur du har det i din kropp. Hoppas på en snar förbättring.

    Jag kommer att svara dig på inboxen, så snart jag har möjlighet. Glad

  • Snart lycklig

    TWH, ja, vad ska jag säga....

    Inga direkta symptom alls. Embryona är idag inne på sin 8:e levnadsdag (RD 5 m 3-dgrs). Det enda jag med säkerhet kan säga att jag fortfarande har ont i brösten, särskilt på kvällen när jag tar av mig BH:n, men även på morgonen (åtminstone imorse). Det är ju biverkningar från progesteronet. Jag har också huvudväk idag och hade det även i går kväll. Brukar inte så ofta ha huvudvärk.

    Jag skulle hålla koll på om bröstvårtorna blir mer känsliga igen. Det brukar ju, som ni vet, avta ett tag efter Ovitrelle-sprutan. Det har avtagit och inte kommit tillbaka.

    Mycket mycket diffusa känningar i magen, jag skriver magen, för jag kan inte säga att det är livmodern. Bara som ett litet tryck någon gång ibland. Kan till och med vara inbillning. Menskänningarna som jag hade i mkt korta sekvenser under i huvudsak på lördagen har helt avtagit.

    Sedan har jag några fler helt inbillade symptom (som man kan ha när som helst), som känns om jag i stor sett hittat på. Det är att jag hade lite blod, inte riktigt näsblod, när jag snöt mig igår morse (o lite vid ett annat tillfälle, vet ej när). Imorse tyckte jag förnimma en känsla av blodsmak en mkt kort stund.

    Nu till det mest inbillade... Imorse när jag kom ut genom porten i friska luften, fick jag en riktig kväljning, en hulk. Vem får kväljningar av luft?!

    Inga nattsvettningar. Drömmer lite.

    Ja, ni ser ju själv, letar efter allt möjligt, men känner egentligen ingenting, förutom oro och en massa andra mindre trevliga känslor!

    Imorgon ska jag ta FBC och första HCG. Dr D sade som förra gången, att på denna dag visar det negativt för 99% av alla kvinnor. Däremot kan han kanske få en fingervisning genom FBC.

    Han frågade redan i söndags om jag kände mig gravid när jag vaknade på morgonen?! Hur känner man sig då? Jag önskar jag visste.

     

  • Snart lycklig

    Lully, både bra och dåligt att det inte beror på kortisonet. Kan det vara något som legat latent och brutit ut i och med en graviditet. Det är ju så mycket som kan ändras efter det. Allt från hårets kvalitet, lockigt kan bli 
    rakt och tvärtom, ljust kan bli mörkt och tvärtom, samt till till andra lite "allvarligare" saker.

    Försök att inte oroa dig och att må så bra som möjligt.

    Det kommer at ordna sig!! {#emotions_dlg.flower}

    Kram kram

  • Snart lycklig

    Ninnin, i stort sett, om inte till och med alla munsår som dyker upp utvärtes är herpes simplex 1. Dt finns också herpes simplex 2 könsherpes. 70-80% av befolkningen bär på herpes simplex 1, men alla får inte utslag. (Reservation f namnfel och inte exakta %-tal.)

  • Snart lycklig

    Jag går regelbundet till en kvinna vid namn Marie Erixon, Natural Life. Hemsida http://www.naturallife.se. Hon läser av vilka brister jag har i kroppen. Jag har fått många bevis som stämmer. Hon styrker även med blodprov om så önskas. Även min man har varit där ett par gånger och det hon får fram stämmer. Det kallas SCIO Frekvens och Energimedicin.

    Jag har via henne bl a fått bevis att jag bär på det vanliga Herpesviruset, även om jag aldrig haft några utbrott/utslag. Ett tillskott som är mycket bra för dettta är en aminosyra som heter L-ysine. (Även min kiropraktor kände till det.) Aminosyror är mkt bra för annat också, se hemsidan. Jag har under vissa perioder ätit extra mycket av L-ysine, samtidigt som jag ätit en annan tablett med massor av aminosyror inkluderade, även här lite L-ysine.

    När jag började komma in på detta med immunsystemet osv i samband med IVF, blev jag först rädd, att allt jag åt skulle stärka mitt immunförsvar och ännu starkare slå bort embryon. Då slutade jag med alla immunstärkande tillskott, vilket jag nu ångrar.

    Nu när jag vet lite mera, tror jag att de bara reglerar så immunsystemet blir "friskt". Efter min förra IVF hos Dr D i juni/juli (som tyvärr misslyckades), bestämde jag mig för att börja med aminosyrorna igen. Jag har sedan dess tagit högsta dos av den tablett som innehåller blandade aminosyror inklusive L-ysine. 

    Jag gjorde en mätning hos henne i samband med förra IVF och då låg viruset högt (ska vara lågt). Inför denna låg det mycket bra. Helt klart aminosyrorna!! Dr D tycker ju också att mitt immunsystem varit mkt mera stabilt denna gång.

    Min homeopat frågade efter förra misslyckandet om jag hade haft något virusutbrott. Det ligger aboslut något i detta.  

    Dessa tillskott är betydligt skonsammare för kroppen än medecinen Valtrex eller motsvarande som tär på levern. Amminosyrorna hjälper också till med så mycket annat.

    Mätningen hos henne inför denna IVF meddelade också att min väntra äggstock inte var i helt gott skick, vilket också stämde när jag kom till Dr D. Han tyckte inte den svarat som den borde. (Dr D blev också intresserad av den information SCIO:n givit. Jag lämnade uppgifter om var han kunde hitta info.)

    När man gör SCIO, får man samtidigt behandling.

    Jag vill bara informera er om detta.

  • Snart lycklig

    Ni är så många som är så gulliga och tänker på mig. {#emotions_dlg.flower} Hjärta  Jag försöker att vara lugn och inte tänka så mycket, men som ni vet är det ju inte alltid så enkelt. Innerst inne är jag ju så orolig och rädd för negativt resultat igen, men jag hoppas ju naturligtvis också på mirakel. Det är så svårt att våga hoppas.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!