• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Singhatjejen, bra, få ur dig ilskan! Det är egentligen inte klokt att vi ska behöva vända oss utomlands överhuvudtaget.

    Dessutom är ofrivillig barnlöshet en folksjukdom som vilken annan. Läste en debatt om det idag på Aftonbladet på nätet, någon idiot sa att det var ett LYXPROBLEM. Om denne man visste hur det påverkar oss känslomässigt, i relationer, i socialt umgänge mm. Om han visste hur ont det gör att hela tiden stå vid sidan om och se vad andra får uppleva, samtidigt som det är vår egen allra högsta önskan. Vi kämpar och gör allt, men kanske inte lyckas ändå. Hur det känns, har han ingen j...a aning om!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är också arg ocgh rasande på allt.

  • Snart lycklig

    Singhatjejen, tack för att du inte gett upp hoppet för mig, även om jag själv gjort det. {#emotions_dlg.flower}

    Sannolikheten att lyckas med bruna flytningar, fredag, lördag och söndag, samt rött vid ett tillfälle i em, samt negativt test igår RD 9 (RD10), är obefintlig. Var precis på toa och fick mörkt brunt igen. Ursäkta, men det har också varit några små rester av ngt, inte mkt, men inte helt rena bruna flytningar.

    Absolut ingen mensvärk/molvärk ännu. Absolut inga andra känningar i brösten eller livmodern heller. Helt ogravid, även om jag tyvärr inte vet hur det känns att vara motsatsen. Bara att vänta in mensvärk (det känns som den kanske startar snart) och riktig blödning imorgon antagligen. Ska ju också ta HCG imorgon.

  • Snart lycklig

    Hjärte och Callimero, stämmer vad Hjärte säger, vid IVF närmare äggplock och sedan vid ET. Men, som du säger i annan tråd Callimero, det är ju lite indviduellt beroende på blodprovsvar.

  • Snart lycklig

    Ninnin, jag har nog skrivit det för någon dag sedan, men jag gör det igen.

    Levaxin
    Porcine Thyroid (toillskott f skölk)
    Homeopatmedicin
    DHEA
    Fertile XX
    Omega 3/fiskolja
    Havtornfröoljekapslar
    D-vitamin
    E-vitamin
    Infofolic + melatonin mellan mens och ägglossning
    Bidrottninggelé mellan mens och ägglossning
    Munkpeppar mellan mens och ägglossning
    Q10 mellan mens och ägglossning (precis startat)
    Aminosyror
    Enzymer

    När andan faller på någon tablett:
    B-vitamin
    Zink
    Calcium
    Magnesium
    Selen

    Det är vad jag kommer på just nu. Jag blir "utbränd" av att svälja tabletter och droppar.

  • Snart lycklig

    Tack Curly!!! Förlåt att jag inte svarat dig på inboxen. Svårt att säga exakt summa, kommer inte ihåg vad konsultationen kostade. Sedan beror det ju på behandling, tabletter osv.

  • Snart lycklig

    Ninnin, jag vill påpeka att jag inte är någon expert på vilka tillskott man ska ta. Det är vad jag tar, men vet ej hundra om det är en bra kompott. Dr D har inte kommenterat mer än att jag ska följa rek dos.

  • Snart lycklig

    Tack Zin, jag är så glad bara att du vill analysera och kommentera svaren. Jag förstår att det är några som inte är så där jättebra.

  • Snart lycklig

    Tack Criss, dt ska nog vara en rackarns stark en, om dt är ngn som behagat fastna mot alla odds och trots ickegravidsymptom. Kram tillbaka.

  • Snart lycklig

    Ninnin, ja, jag har haft f högt TSH. Inte längre, efter intag av Levaxin. Jag ligger så lågt som 0.1. F ö på väg f att ta blodprov, helt meningslöst. 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!