• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Singha, vad roligt att du gillade Marie, hon är så varm o gullig.

  • Snart lycklig

    Jag tar Omega3 innan middag på kvällen. Tar ni Levaxin så ska ni inte ta mineraler samtidigt eller nära inpå. Jag delar upp berget av tabletter morgon, dag, förkväll och senkväll.

  • Snart lycklig

    Vad menar ni med att man kan få en flare av Humira? Hur ska Humira sättas in för bästa resultat? Om jag ska göra en transfer preliminärt i februari, hur bör jag ta Humira för bästa resultat och när och hur många?

    Alltså talat från era erfarenheter. Jag behöver information för att kunna ställa rätt frågor och rätt "krav"/önskemål till Dr D.

  • Snart lycklig

    Tack snälla Zin!!! Din kunskap är ovärderlig. Är det vanligt med flare? Det lät på Dr D som om vi skulle ta blodprov så nära ET och om det är nödvändigt i samband med ET. Känns ju lite vanskligt.......

  • Snart lycklig

    Singha, vad kostar en spruta? Hur många och hur ofta har Dr D ordinerat dig Humira? Ska du ta tester emellan? Har du tagit ngt nytt test sedan du var i Aten? Hur snart efter "sista" sprutan kan du starta m IVF? Inga roliga biverkn...... Men om Humira är pusselbiten, så vill man ju ha det. Om en graviditet uppnås, måste man ta Hunira även under graviditeten?

  • Snart lycklig

    Jag vet inte exakt mitt värde, men Dr D har inte satt in Humira innan, men nu med två misslyckade IVF:er hos honom med 7 toppenembryon insatta, vill han ev sätta in Humira. Han tror att det kan behövas. Nu är jag naturligtvis rädd f att jag inte får det i tid och inte i tillräckligt många i antal. Är det någon som vet vad en Humira-spruta kostar i Aten?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!