• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Singha, hur vanliga är de biverkn som du nämner ovan? Vad anges på bipackssedeln?

  • Snart lycklig

    Zin, tack f ditt inlägg. Bra inställning. Hoppas 570 ? är f två sprutor. Om allt går som jag hoppas, kan jag prata m Dr D vid första uttaget för ägginsamlingen. Det borde bli preliminärt om 3-4 veckor. Behöver jag fler Humira-sprutor borde jag hinna innan transfer preliminärt i februari. Går det att frakta Humira i resväskan man checkar in, alltså den som läggs i bagagerummet på flyget? Någon annan frågade om Humira hjälper mot både höga TNF-alfa och NK-celler? Ngn som vet? Jag ska också kolla mina värden från i maj på de två nämnda när jag kommer åt min dator.

  • Snart lycklig

    Jag mejlade Dr D några frågor i fredags (orolig för cysta/or) och lite annat, ex när jag skulle ta FBC. Jag skulle ta FBC efter ägglossning, men jag visste inte när. Dessutom vet jag inte om jag hade ägglossning eller inte denna cykel, eller om det var fel på Clearblue testerna. Glad gubbe visades en em, inget på morgonen samma dag och inget på morgonen nästa dag. Monitorn kom aldrig upp på max (kan vara ett falaktigt test med för mycket kiss en dag, då blir det fel på monitorn. Brukar alltid ha ägglossning). Alltså, ingen koll alls. Vet heller inte hur viktigt det är nu när jag i fösta hand kommer att göra ägguttag utan ET. Annat vore det om jag skulle gör en full IVF. Inget svar.

    Jag gjorde hur som helst ett UL igår och allt såg bra ut. Jag tog också ett FBC imorse och har nu mejlat mina provsvar och nya frågor om min kommande behandling. Kommer antagligen få mens när jag varken kan ta blodprover eller göra UL. Rynkar på näsan Vi får köra på "gamla resultat" och göra likadant...... Näe, jag vet inte. Får se när han svarar.

  • Snart lycklig

    Välkommen Pumakatten!

    Vad roligt med någon fler som kommer att göra IVF hos Dr D. Hittills är det bara jag, av oss icke anonyma i denna tråd, som gjort det.

    Kram!

  • Snart lycklig

    Lycka till TWH! Du kommer klara det galant. Jag brukar alltid må riktigt bra under spruttiden. Gör du korta protokollet/metoden? Var gör du IVF? Kram.

  • Snart lycklig

    TWH, jag tror ni gjort helt rätt i val av klinik. Vi erfarna IVF:are finns här för dig. Vi kan stötta och svara på frågor. Spännande att få följa dig vid din första IVF.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!