• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Vi får nog återigen ta upp det här med en egen e-mailadress för oss som gör IVF hos honom samt för dem som betalat för hans support under graviditet. Alla nya och de som vill fåga en massa i ett skede där de inte ens varit och besökt honom ännu, kan använda den officiella!!

    Vi får hjälpas åt med att återigen ge honon, när vi talar med honom per telfon, mejlar honom eller träffar honom. Då kanske han förstår att det är nödvändigt. 

  • Snart lycklig

    ......lite tokigt blev det.......

    Det skulle stå: Vi får hjälpas åt med att återigen ge honom det förslaget, när vi talar med honom per telefon, mejlar honom eller träffar honom. Då kanske han förstår att det är nödvändigt. 

  • Snart lycklig

    Jag har angivit referensvärdena i min egen ihopknåpade Excelfil. Han har inte klagat på den. Jag har gjort olika flikar, en för IVF 1, en för IVF 2 och nu en flik för första ägginsamlingen. (Jag räknar alltså inte alla IVF:er som jag gjort innan, alltså icke hos honom.)

  • Snart lycklig

    Perry, grattis!! Hur gammal är du? Blev du spontant gravid eller gjorde du IVF? Hur många IVF hade du gjort innan? Hoppas du inte tar illa upp för att jag frågar.

  • Snart lycklig

    Regina, lycka till i Aten. Hoppas ni hittar lösningen, så era frysisar kan flytta in med bättre chanser till att stanna.

  • Snart lycklig

    Jag var ju osäker på om jag fick en riktig ägglossning denna månad (som jag skrivit om tidigare). Men redan efter några dagar efter den eventuella ägglossning började mina bröst och bröstvårtor ömma rejält. Man kan ju få ömma bröst då progesteronet och östrogenet snabbt ökar och det sker ju efter ägglossning. detta borde väl tyda på att jag antagligen haft en riktig/vanlig ägglossning? Brösten har fortsatt att ömma rejält (inte vårtorna, bara lite), inte bara som vanligtvis på kvällen, utan även på natten, morgonen och dagen. Mest ändå på kvällen när behån ska av. Inte hela världen om jag inte hade ägglossning, men man vill ju att kroppen ska funka som en klocka, inte krångla....... Konstigt, jag känner av mina bröst betydligt mera i naturlig cykel än vid IVF. Så har det varit i alla fall sedan jag i maj började med Fertile XX, om det nu har ngt samband. Ingen aning!

  • Snart lycklig

    TWH, kört i stort sett helt koffeinfritt i snart 3 år. Med Nespresso kaffemaskin och dess koffeinfria kapslar är det helt okej. Likaså om du hittar ett café som säljer koffeinfritt kaffe, ex latte, helt okej. I Aten säljer alla caféer gott koffeinfritt kaffe. Sverige ligger definitivt efter, även här . Kör med koffeinfritt snabbkaffe på jobbet, inte så gott. Har bara hittat Gevalia som har det. Tips om annat mottages gärna. Förresten tror jag att det finns även koffeinfritt bryggkaffe att köpa, f den som har bryggare hemma.

  • Snart lycklig

    TWH, jag har aldrig haft ömma bröst så här länge, så många dagar i rad och fördelat mera jämt under dygnet. Jag har dock fått mera ont i naturliga cykler efter att jag började med Fertile XX. Tror absolut inte att jag är gravid!!!

  • Snart lycklig

    TWH, kom på efter att jag skrivit om koffeinfritt kaffe, att jag hört ngt om att koffeinfritt inte heller var bra. Kanske får sluta helt, eller gå över t vanligt men i mkt begränsat antal. Hur gör du? Hur gör ni andra?

  • Snart lycklig

    Lully, inte lustigt alls att få en sådan fråga inboxad! Jag har dessvärre gynnat personen ifråga idag med mitt beskrivande av mina bröst....... 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!