• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zin, jag tänkte beklaga din flare, men låter nu bli.  Jag är så orolig f det här med Humira. Kommer jag få det, kommer jag få rätt antal och i tid, blir det dyrt, kommer det hjälpa?????? Det är mitt sista hopp!! Idag har känt mig utan hopp och varit ledsen. Vill bara lägga mig under täcket o sova, så jag slipper vara i verkligheten.

  • Snart lycklig

    TWH, vad sprutar du med? När ska du på första VUL? Jag kommer få problem om min mens kommer när den bör, min gynläkare är ledig i nästan 1 1/2 vecka. Det är precis när jag ska se om jag kan starta och sedan när Dr D behöver veta, så han kan meddela mig när jag ska börja med Orgalutran. Måste ju också veta om allt fungerar och att det händer ngt när jag börjar spruta. Det är så typiskt! Vem går du till som distansläkare? Vad kostar ett UL? Tror du att han/hon tar emot en så gammal som mig? Om du orkar, kan du väl inboxa mig.

  • Snart lycklig

    Eftersom Dr D inte svarar undrar jag hur ni har blivit rekommenderade när det gäller Fertile XX? Tanken är om allt ser bra ut när jag får mens i slutet av kommande vecka att börja med Menopur för ägginsamling nr 1. Han bad mig skuta med DHEA vid ägglossning, vilket jag gjort på ett ungefär (var ju osäker på när och om äggl skedde). Jag slutade m Fertile XX vid förra IVF ngn dag efter att jag börjat spruta m Menopur. Dt kan vara en tillfällighet att jag slutade så sent, vi hade inte talat om det. Jag tycker mig komma ihåg att han sa att jag också skulle sluta m Fertile XX också vid ägglossn, men är absolut inte säker. Jag har fortsatt med Fertile XX och är idag på cd 21. Då jag tror det är bra, vill jag inte sluta i onödan och särskilt då jag ska göra flera ägginsamlingar kanske en del direkt efter varandra, så kommer jag ju inte hinna äta så mkt DHEA o Fertile XX däremellan. Ja allt för att få så bra och "unga" ägg som möjligt. Det är jobbigt när han inte svarar, framförallt när det gäller medicinering. Visst, Fertile XX är ju "bara" ett tillskott, men ändå. Vad har ni fått för rekommendationer?

  • Snart lycklig

    TWH, Dr D tycker det bara är bra om inte äggen utvecklas för fort. Sist började jag spruta en torsdag och äggplock på måndag 11 dgr senare, alltså en dag kortare än dig. Jag tror det blir perfekt för dig!

  • Snart lycklig

    TWH, ursäkta intima detaljer, men efter min första IVF hos Dr D i Aten, när min man var med, hade vi till och med sex samma dag. Han sa det var okej om det inte gjorde ont. Det gjorde inte ont Då sövdes jag vid äggplocket. Även efter det andra äggplocket hos honom var jag utan smärtor.

    Vid tidigare tillfällen har jag haft mera ont, men absolut överkomligt. Jag har inte haft några problem dagen efter. Vid bara ett tillfälle kände jag mig dock lite stel och öm dagen efter.

    Dock känner man inte för att springa och hoppa, och det ska man ju inte heller.

    Tips från en klinik i Sverige var att man skulle äta mkt salt, förslagsvis chips, och sedan dricka mycket vatten, då går svullnaden ner fortare, men vad vet jag..........

    Hoppas du mår bra och att din kropp är vänlig och svarar på alla hormoner och ger dig ett fint resultat när det blir dags för äggplock.

    Lycka till!

  • Snart lycklig

    Stumpan, klart att du måste ta medicinerna bums, du måste ju ge detta embryo en chans, kanske fungerar det denna gång. Jag förstår dina tankar och funderingar, med tanke på dina tidigare erfarenheter. Nu hejjar vi på att det går bra denna gång!

  • Snart lycklig

    Curly, spännande med hysto. Var det svårt att få tid hos Penny? Vad kostar det? Hur långt innan ett ET bör man göra den? Ska du också göra implementeringssnitt? Funderar också på om jag inte borde kolla upp detta. Undrar om jag kan göra hysto precis efter ägguttag, då jag inte ska göra ET direkt efter.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!