Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Jempalainen, vad bra att du ska kolla upp den lilla i magen, det är så läskigt när de rör sig mindre. Hoppas allt går bra!

    Jag ramlade ju igår och fick så jäkla ont så jag går runt med kryckor inne nu och har bältet på hela tiden och så hårt åtdraget jag kan. Jag har dessutom fått Citodon utskrivet för jag kan inte sova för att det gör så ont. Det tar emot att ta såna tabletter när man är gravid, men jag tänker bara ta till natten så jag får sova iaf.

    Usch, jag åt nyss frukost och då åt jag fil, drack juice och en latte. Det skvalpar i magen! :)

    Hur ska du fira jul, fina? Kramar!

  • Stinis83

    Vad skönt att det rör lite mer på sig nu, lika bra att åka in ändå när man ändå har tid bokad :) Jag tycker också att min mage krymper! Vad kan det bero på?! Häromdagen sa mina kollegor också att magen var ju större men ändå mindre på nåt sätt, att den har ändrat form. Hoppas det går bra hos spec mvc :)

    Ja det var verkligen typiskt att jag dessutom skulle gå och ramla och slå mig halvt fördärvad... Typiskt mig! :) Idag tar jag det faktiskt ganska lugnt för jag mår lite sisådär. Yr i huvudet och trött i kroppen.

    Det låter som en mysig jul! Synd att din sambo inte är hemma :( Men det är inte superlångt kvar nu! Hoppas han kan komma hem tidigare än han bokat :)

    Efter lunch idag ska vi hem till mina föräldrar och fira lilljulafton och hämta hem dottern :) Ikväll kommer min svägerska (som är förlossningsläkare, gud så skönt!!) och sover här för att fira jul imorgon. Imorgon är det vi, svägerskan och mina föräldrar och sen ska det faras runt för att fira med övriga familjer. Både jag och sambon är skilsmässobarn.

    Idag känns det faktiskt bättre, vi pratar och vi båda tänker på och tar hänsyn till vad som blev sagt igår. Nu är han ute för att köpa julklappar (lycka till!) och när han kommer tillbaka blir det nog tomtegröt och smörgås med julskinka :) Kram!

  • Stinis83

    Qatterin, tack :) Ja vi ska ta tag i det där, han verkade inte främmande för det iaf och det är ju alltid nåt :)

    Jag har inte heller nån aptit, började nästan tro att nåt var fel :) Jag blir ju hungrig, men är liksom inte sugen på att äta, det är nästan så det tar emot... Ingenting smakar typ. Det kanske är för att våra små ligger och trycker på magsäckarna? :S Jag har dessutom lite problem sen innan att magmunnen inte sluter riktigt tätt, och nu när bebisen trycker uppåt mycket mer så blir det värre och allt åker hiss... :)

  • Stinis83

    Wielkip, det suger, men vad skönt att du ändå försöker vara positiv :) Det kommer ordna sig på ett eller annat sätt, det är jag övertygad om.

    Ja, du, jag och Lyckobebisen går in i vecka 30 idag :D Stort! God jul till dig också, antar att man kanske inte hänger så mycket här imorgon ;) Kram!

  • Stinis83

    Carla, jag är inte förvånad över att du också känner så ;)

    Nej, man är nog rätt egoistisk egentligen när man är gravid... man tänker sig inte in i deras situation riktigt. Det kan inte vara lätt att stå utanför allt det där, och bara suga i sig att allt handlar om någon annan. Sen får han faktiskt dra ett väldigt stort lass här hemma, och det har jag försökt vara noga med att tacka honom för. Det hade han dock inte uppmärksammat tyvärr... Men jag är medveten om det och försöker göra så gott jag kan tills det tar stopp.

    I vårt fall ligger hemligheten i att kommunicera med varandra och att göra det tidigare än det gjordes nu. Innan man hinner störa sig för mycket så man bara blir elak när det väl kommer ut. Sen är han rätt skadad från ett tidigare förhållande, och den tjejen skulle jag kunna... banka lite vett i minst sagt. Men vi har båda tagit steg till att försonas idag och det är rätt stort för vi båda är rätt tjurskalliga tyvärr :)

    Tack för dina ord och tankar!

    Vad mysigt att ha familjen hos dig nu :) Hoppas de vaknar snart då ;) Kram!

  • Stinis83

    Qatteriin, nja kanske inte sånt på morgonen ;) Men annars brukar jag helt enkelt äta det jag blir sugen på och nu såhär runt jul så har man ju en hel del hemma :) Oftast blir det dock a-fil med skivad banan, russin och flingor.

    Häromdagen åt vi middag hos mina föräldrar och mamma hade haft i rå purjolök i salladen. Det var ett obeskrivligt stort misstag att äta det, halsbrännan höll på att ta kål på mig hela natten - trots en massa Novalucol! Så det höjer jag ett varningens finger för ;)

  • Stinis83

    God fortsättning alla finingar! Hur mår alla mätta magar? Jag klarade mig förvånansvärt bra, men å andra sidan fick jag inte i mig speciellt mycket innan jag blev mätt ;) Citodonen på nätterna har gjort att jag kunnat sova aningen bättre.

    Nippertippan, har din bebis rört sig nu? De kan ha sina lugna perioder, men tveka inte att ringa förlossningen om du är orolig. Kram!

  • Stinis83

    Jempalainen, ja nu är man heeeeeeelt slut! Jag kan äntligen låta bli kryckorna inomhus iaf, men rackarns vad jag får ont för minsta lilla. Det där fallet var inte vad jag behövde!

    Hade du en mysig julafton? Vi hade mysigt och dottern fick så mycket fina julklappar. Bl.a en egen liten bebis som hon går och byter blöja på och pysslar om :) Bra med övning ;) Kram och god fortsättning!

  • Stinis83

    Ja Nellie hette hon med tvillingar, hon tyckte det blev för mycket prat i bildtråden har jag för mig? :S Och Sara hette väl hon vars hus brann ner? Undrar också hur det har gått för henne...

  • Stinis83

    Angelique och Qatteriin, jag vågade väga mig men ångrade mig när jag gjort det. Och varför jag skulle väga mig fattar jag inte, jag har fått mycket kommentarer och pikar om att jag är så enorm, och när jag säger att jag ska ha 27 feb så ser folk riktigt chockade ut och säger "Men herregud - hur tänkte du sluta?!"... SÅÅ stor är jag inte även om vågen visar +14 kg efter all julmat.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)