Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Jempalainen, ja det var lite obehagligt men ändå inget jag blev direkt rädd över ändå, så jag har inte ringt. Om det däremot håller i sig imorgon också så ringer jag nog bm för att kolla. Jag har bara tagit Citodon tre gånger och det är till natten. Natten till idag tigit jag ingen eftersom jag visste att jag ändå skulle ligga vaken pga stormen :)

    Hur var din gårdag? Hur mår du och hur känns det med foglossningen? Hur var ultraljudet? :)

    Idag är det exakt 8 veckor tills jag får träffa bebisen! Han snittas ju 27 feb :D Jag vet inte om han börjat fixera sig eller nåt, jag har haft ganska ont i nedre delen av magen hela dagen, men inte i bäckenet. Så han har nog inte borrat sig ner så djupt iaf om han nu gjort det alls. Däremot har jag fortfarande tungt att andas och går och suckar :) Kram!

  • Stinis83

    När jag var hos bm 29+5 så hade jag 100/60, men jag ligger väldigt lågt hela tiden.

    Jag röstar nog för Ottilia, men jag vet inte riktigt varför... tycker nog bara att det ser bäst ut :)

    Vi är fortfarande inte överens om namn... Alternativen är Philip (vill inte jag), Anton, Alexander eller kanske William. Jag tror att vi får se vad han ska heta när han kommer ut och vi ser vad han passar i för namn :)

  • Stinis83

    Haha, det är samma här, jag blir proppmätt på absolut ingenting och sen hungrig ganska fort igen :) Skönt att man inte är ensam!

    Ja fy vad det stormade... det gick verkligen inte att sova, det small i huset. Mina föräldrar vaknade och hade en gran som rasat över gäststugan på landstället. Nu verkar det ha lugnat sig lite tack och lov, för vi åkte till vårt landställe i Roslagen imorse.

    Usch, vad jobbigt att känna så bara av att skriva om vad man gör på jobbet! Hoppas fk godkänner det. Men det borde de göra, jag fick godkänt direkt och pengarna insatta på kontot bara någon dag efter :) Och idag ringde min personliga handläggare och ville presentera sig och höra hur jag mådde, snacka om att jag blev nervös trots att jag inte har något att dölja! Tur att hon ringde precis när jag mådde dåligt och låg och vilade ;)

    Jaha, var det imorgon ul var! Jag skyller på gravidhjärna ;) Vad roligt att ha det att se fram emot och att titta på sen :)

    Jag hoppas på att må bättre imorgon så jag kan ta mig in till Norrtälje och kika lite på rean. Skulle verkligen behöva en större bh och så vill jag kika på kläder till bebisen :) Kram och sov gott :)

  • Stinis83

    Ja min sambo är ledig nu i mellandagarna och det är jätteskönt med avlastning och sällskap :) Dottern är ledig från dagis hela den här veckan och nästa, men nästa vecka jobbar sambon så då får jag nog ta hjälp av mina föräldrar eller ha många lekdejter :) Kram igen :)

  • Stinis83

    Jag var bara hemma 8 mån med dottern pga min dåvarande arbetssituation, så jag kommer garanterat vara hemma längre den här gången. Dessutom tror vi att vi kommer dela upp det, med dottern började jag jobbade heltid direkt och sambon var pappaledig heltid direkt. Det blev lite för stor omställning för oss båda, så vi kör nog på deltid den här gången om det går :)

  • Stinis83

    Zorro, det gjorde jag också, fast efter 8 mån. Det värkte i hjärtat och jag grät varje kväll i två veckor innan det började kännas bättre. Men det går över, det är jobbigast i början.

    Med dottern var jag hemma i 8 mån och tog 2,5 dagar fp i veckan. Vi hade sån ekonomisk situation att vi klarade det då, och därigenom har vi en väldans massa dagar kvar för dottern. Med den här bebisen kommer jag nog behöva maxa antalet dagar jag tar ut.

  • Stinis83

    Jag tror att det har att göra med hur ens barn är också. Dottern började på dagis när hon var 14 månader och hon behövde verkligen dagis då. Vi räckte liksom inte till för att stimulera henne så mycket som hon behövde, och det är ju inte alls säkert att nästa barn blir så :) Men det kändes inte så kul att låta henne börja på dagis så tidigt, å andra sidan kommer vi kunna ha långa sommarlov och semestrar tillsammans.

  • Stinis83

    Vilken konstig dag jag har haft! Sambon vaknade och kände sig sjuk, och det vet ju alla hur killar är när de är sjuka. Så han fick sovmorgon och kände sig bättre när han vaknade igen, och vi åkte in till Norrtälje för att kika lite. Jag hittade en bh - stl 75D!! Och så blev det ett par byxor till bebisen på rean. Lunch i "stan" sen hem. Dottern kräktes i bilen igen och tömde nog fasen allt som fanns i den lilla magen. Och jag har kräkfobi.

    Vi kom till stugan och somnade och sov middag i TVÅ timmar. Bebisen bökar och har nåt konstigt, jag har svårt att sitta för det känns som om jag ska bryta backen av honom :S Dottern fick nåt ryck och började slå och sparka på magen och bebisen sparkade tillbaka. Sambon sover, ingen i familjen har nån aptit, jag har ingen ork och är mest irriterad och bitter. Halleluja, hoppas morgondagen blir bättre!

  • Stinis83

    Exakt Konichiwa, alla barn är ju olika så man får läsa av dem och deras behov :)

    Nu börjar jag bli övertygad om att bebisen håller på och fixerar sig, det ilar mellan benen. Jösses vad mycket sammandragningar jag har haft idag! Det känns bra att vi åker hem från landet imorgon så man är lite närmare till sjukhuset om det skulle vara nåt. Inte för att jag tror det, men ändå... bara känslan :)

  • Stinis83

    Vilken liten sötnos Jempalainen! Vad häftigt det måste ha varit och vad underbart att se

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)