Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Ja jag fattar inte folk och deras kommentarer... Jag har precis varit hos min barndomsvän som säger att jag bara har fått mage och enorma bröst. Min sambo säger likadant, och det är ju en rätt stor bebis därinne trots allt. Jag försöker att inte bry mig och borde verkligen inte väga mig eftersom jag har viktfobi och låser mig vid siffrorna istället för hur jag känner mig.

    Sen kan det kanske bero på att jag nästan bara klär mig i tighta kläder som visar magen eftersom jag tycker att jag ser ut som ett vandrande cirkustält annars ;)

    Tack för era kommentarer! Jag bryr mig faktiskt inte lika mycket den här graviditeten, jag känner mig finare. Jag blir mest bara förvånad över folks fräckhet och avsaknad av finkänslighet. Det får bli som det blir, så tar jag tag i det när bebisen är ute och foglossningen borta :)

  • Stinis83

    Jempalainen, ha, jag ska också på kalkonmiddag i eftermiddag, men hos min syster :) Vi har precis varit hos min barndomsvän och nu ska vi till min svägerska med familj, sen ska vi till min syster ikväll. Intensiv dag, så imorgon blir det nog vila för hela slanten ;)

    Åh, mammor alltså... De kan nog komma med de allra dummaste kommentarerna ibland. Man får sålla bort det och säga till att det inte uppskattas, men det är ju inte kul för det.

    Haha, ja barn är härliga så länge de är sams ;) Vi var hos svärmor och firade igår, och dotterns 5 veckor yngre kusin var där. De lekte och hade jättekul - tills båda blev övertrötta :)

    Hoppas att du får en mysig dag och kväll och att du kan ta det lugnt :) Kram!

  • Stinis83

    ... och där mördade jag mitt självförtroende genom att titta på Victoria's secret fashion show!

  • Stinis83

    Ponja, jag har gått upp 13/14 kg, men mellan v 28-32 är det en väldigt stor tillväxtfas så det är nog helt normalt att det drar iväg lite nu. Och 5 kg är ju ingenting :)

    Therese, nja, jag jämför nog inte så mycket heller men jag inser ju samtidigt att jag verkligen aldrig kommer se ut sådär :) Smal kan jag ju absolut bli igen, men inga operationer i världen kommer göra mig 2 m lång med ben som räcker ända in i evigheten ;) Jag kände mig inte direkt supersnygg, speciellt inte när Miranda Kerr sprang runt :)

  • Stinis83

    Ponja, jag får också så men inte hela natten. Ring din bm så får hon lugna dig :)

    Evelinas, jag hade tagit den buffén och ätit av den. Har man skött sig under övriga graviditeten så kan man göra så tycker jag, och jag själv har gjort så både förra och denna graviditeten och det har gått så bra så. Grattis till stundande bröllop! :)

    Jag måste fråga er, jag mår så jäkla konstigt idag... Fick sovmorgon men har ingen som helst ork i kroppen och kan knappt stå upp. Jag känner mig helt slutkörd! Mår illa och är yr och orkar verkligen ingenting... Någon mer som har eller har haft så? Kan det vara att de senaste dagarna varit rätt intensiva kanske? :S

  • Stinis83

    Du kan bli väldigt, väldigt sjuk och jag har för mig att det kan bli väldigt tufft för dig och bebis. Men jag tror att risken är väldigt liten... Om det kan trösta så har jag ätit tonfisk, brie, fisk jag inte riktigt vet var den kommer från... Jag tror inte att det är nån större fara om man äter det någon väldigt enstaka gång, men att göra det ofta kanske inte är så bra.

  • Stinis83

    Evelinas, det har du rätt i, det kan det vara! Jag ligger väldigt lågt i normala fall (100/60) så det vore inte så konstigt om det var det :)

  • Stinis83

    Konichiwa, bra med någon som kan sin sak och är påläst :) Min svärmor serverade lutfisk i förrgår och det vet hon att jag verkligen inte gillar. Så till mig serverades gravad lax... Jag fick så vackert äta det trots att jag är gravid och inte tycker om gravad lax heller. Jag sköter kostråden med maten jag kan välja själv och äter inte sånt som inte rekommenderas, då behöver jag få panik om jag bjuds på något av det någon enstaka gång när jag är borta :) Men det är klart att det är en chansning!

  • Stinis83

    Men man ska väl fortfarande inte äta norsk lax eller vad det är? Jag har noll koll på var den var ifrån och när den förpackades eftersom det var svärmor som köpte den. Jag är inte orolig dock, jag åt tre ganska små bitar och har tänkt på rekommendationerna hittills, såvida jag inte blivit bjuden på något borta hos någon :)

    Hua, jag var just ute på första promenaden sedan jag ramlade i torsdags och jäklar vad ont det gör... Men jag kände att jag behövde luft och få röra lite på mig.

  • Stinis83

    Konichiwa, jag har också mått pyton idag, som om kroppen är helt tömd på energi. Men vi är ju faktiskt höggravida nu, och det känns att det börjar fresta på på kroppen och orken. Imorse kunde jag inte ens stå, det var lite läskigt. Det blev bättre efter lite vila, sen kom det tillbaka och nu har jag sovit middag och mår ändå jättekonstigt. Jag gissar på lågt blodtryck kanske, och att jag sovit jättedåligt senaste tiden pga smärta. Hoppas du mår bättre imorgon! :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)