Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    När jag väntade dottern åkte jag in till sjukhuset och fick "sovpåse" tre gånger. Det var Alvedon, Dexofen (tror jag) och nåt att sova på... Man kanske kan få reda på vad det är för tablett? För den var det ju inga problem att ta när man var höggravid uppenbarligen. Vad konstigt att läkare säger så olika...

    Men frågan är kanske vad som påverkar bebisen mest, en mamma som aldrig är utvilad och som inte mår bra eftersom hon inte sover nåt, eller en tablett en gång/dygn som gör att mamma mår bättre? :S

  • Stinis83

    Klaga på, vilka förstår bättre än vi? :) Jag sover också dåligt och inatt fick jag lära mig att kombinationen höggravid mamma och febrig liten tvååring gör att man sover ännu mindre. Nu har sambon gått upp med henne och jag ska försöka somna om.

    Apropå det här med sömn så hörde jag någonstans, någongång att den främsta tortyrmetoden som finns är att inte låta folk sova. Man kan dra loss naglar och ha sig, men att hålla folk vakna länge ska tydligen vara det mest effektiva. Personligen kan jag nog tänka mig det... men ta det med en rejäl nypa salt, jag minns inte var eller hur jag hörde det så det är helt utan fakta :)

  • Stinis83

    Qatteriin, vad härligt, vad är det för tillställning? Hoppas ni får trevligt :)

    Ponja, jag känner som att jag ska klämma bebisen när jag sitter, både som att jag bryter nacken av honom neråt i magen, men även upptill. Jag tror dock inte det är någon större risk att vi verkligen gör det :)

    Faceprimer, vad tråkigt! Vi har verkligen olika upplevelser av FK, för mig har det gått hur smidigt som helst. Hoppas att det vänder för dig. Kan man inte be att få byta handläggare?

    Chetti, hoppas att det löser sig för din man och jobbet! Och vad roligt med så mycket nya bebisar nästa år! :)

    Här hemma fortsätter skiten att komma... Snart kan jag inte göra annat än skratta åt det. Dottern är fortfarande sjuk stackaren, så det blir inte mycket sömn eller vila. Jag mår jättekonstigt fortfarande och har sammandragningar titt som tätt, rätt kraftiga emellanåt men jag gissar att de beror på sömnbrist. Men så kommer vi hem från landet idag och upptäcker att vi har en jävla fuktskada i vårt kök! Så jävla olägligt med bebis och allt... Imorgon kommer Anticimex för att bedöma hur illa det är. Snabbt jobbat som attan av dem, det ska de ha eloge för :) Men jag orkar liksom inte att det ska gå troll i mer saker nu... Vet hur du måste känna med inbrott och allt Wielkip.

  • Stinis83

    Åh vilka härliga nyheter Jempis, vad glad jag blir för din skull! När får han reda på resultatet av intervjun? Jösses, det här blev ju nästan två veckor tidigare än beräknat :) Underbart!

    Ja du, jag börjar undra om det kanske är nån som driver med mig eftersom allt kommer på samma gång. Men det var egentligen likadant förra graviditeten då jag förlorade tre närstående inom loppet av tre månader. Varav en av dem på min födelsedag.

    Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, så jag gör både och, och går och surar däremellan. Imorgon MÅSTE bli en bättre dag. Jag ska försöka komma hemifrån själv, känner att jag verkligen skulle behöva det. Vi får se vad Anticimex säger imorgon. Kram fina du, och grattis till dina fantastiska nyheter!

  • Stinis83

    Tack fina Jempis och Qatteriin :) Jag har bett om att få komma ifrån lite själv imorgon, tror att jag verkligen kan behöva det.

    Sen vet jag inte om jag är ensam om att känna så här... men det spelar ju liksom ingen större roll om jag kommer iväg själv - för ensam är jag ju aldrig. Jag har ju en liten med mig som ständigt gör sig påmind på ett eller annat sätt. Det känns som att jag skulle behöva en liten paus och bara vara jag, min kropp är inte min nu. Den tillhör någon annan i några veckor till.

    Missförstå mig inte, jag älskar att vara gravid och det faktum att jag kan bli gravid, det gör jag verkligen! Men kanske inte varje dag... :) Som idag när man försöker dra sig undan familjen för att panikvila lite, och bebisen drar igång för fullt. Men det kanske bara är jag som känner så här konstigt?

  • Stinis83

    Chokladälskaren, det är ingen lätt eller rolig situation att vara i... Jag hoppas att ni löser det på bästa sättet för er. Kommer han få jobba kvar? För visst kommer väl inte du gå tillbaka till samma jobb efter mammaledigheten? Det kanske är lösningen för er, även om det är en bit fram i tiden.

    Man är inte så tålmodig när man är höggravid, iaf inte jag :) Om det bästa för dig är att få komma ifrån så åk. Glöm inte att prata om det som stör er dock - om det funkar för er. Jag önskar dig all lycka till och hoppas att det löser sig! Och vet hur det är... Kram!

  • Stinis83

    Jempalainen, jag skriver under! När man väl sover så vaknar man för minsta lilla och när man ska vända på sig. Varje gång. Kolla med din bm om du kanske kan få nån sömntablett, iaf några enstaka doser som du kan sprida ut som du vill.

    Dottern fick ännu högre feber inatt, 40 grader och har legat och yrat och gnällt trots Alvedon. Jag tror att jag legat vaken mest hela natten och valet idag står mellan att få komma iväg för mig själv eller att vila... Hon är ändå väldigt tapper och är på gott humör och glad när alvedonen verkar, men när den går ur kroppen får hon ont stackaren.

    Hoppas att du kan vila idag Jempis! Och vad skönt att du känner igen dig i känslorna jag skrev om igår :) Kram!

  • Stinis83

    Jempalainen, vad skönt att du fått sova lite :) Jag tog mig iväg till ett köpcentrum och linkade runt med kryckorna och kikade i butiker. Skönt som attan att vara själv, men det var inte så kul som jag hade trott... Det gjorde mest ont och jag hittade ingenting, varken till mig eller bebisen. Varför ska det vara så tråkiga kläder till pojkbebisar för?! Där har jämställdheten nåt att jobba på, snacka om diskriminering... ;)

    Jag köpte ett par ursöta, svarta stuprörsjeans till dottern och ett silvrigt skärp men det var allt. Sen längtade jag hem till min lilla sjukling och fick dåligt samvete för att jag åkt ifrån henne när hon är sjuk... :) Nu ligger vi nedbäddade på soffan och tittar på film, och jag hoppas på att få sova en stund. Kram!

  • Stinis83

    Vecka 31 idag och bara 60 dagar tills vi får träffa vår lille son! Var tog tiden vägen?!? Jag börjar nästan känna mig stressad, herregud - snart är han här! :)

  • Stinis83

    Elliott, jag har bf 8 mars men ska snittas 27 feb :) 8 veckor kvar!

    Kalksten, nej precis, det är verkligen ingenting! Jösses vad tiden gått fort :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)