Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Mermaid, fyller du idag? Grattis i så fall :) Hoppas du får en fin dag! Jag önskar att jag hade kollegor som bjöd på chokladcupcakes med limefrosting, det lät sagolikt gott :)

    Jag måste ha fått rätt mycket växtvärk nu, det känns att det händer grejer :) Varje gång sambon ska känna på magen så känner han lite för hårt (men egentligen inte hårt alls) så det gör ont :) Snart vecka 17, tiden bara flyger förbi! Påminn mig gärna om att jag sa så när jag är i vecka 36 eller nåt ;)

  • Stinis83

    Usch, jag har så vansinnigt ont i magen och huvudet idag :( Huvudvärk har jag haft hela veckan, så jag ska till bm på en extra kontroll idag kl 15:30. Håll tummarna för mig!

  • Stinis83

    Hej tjejer! Vad söta ni är som tänkt på mig och hållit tummarna :) Det verkar ha hjälpt, för det gick bara bra hos bm. Järnvärdet hade gått från 108 till 117, BT var 100/60 så det hade också gått upp lite (har väldigt lågt tryck) och jag fick höra ett galopperande litet hjärta :)

    Jag ska lämna urinprov för UVI nästa vecka, det var försent att göra det idag och imorgon har de stängt. Hon sa att huvudvärken kan bero på stress men även vara hormonell. Jag har tagit Alvedon, men det hjälper inte så nu försöker jag inte ens med det.

    Och tro det eller ej, men trots bultande huvudvärk har jag precis varit på middag med jobbet. Det var väldigt trevligt, men nu känns det lite i fogarna, huvudet värker och jag är så trött så jag skulle kunna somna gåendes ;)

  • Stinis83

    Elliott, vad härligt! Jag hoppas illamåendet är över för denna gång :) Jag känner av i ryggen, men förvånansvärt lite.

    Jag höll konstigt nog på att kräkas imorse, skulle byta dotterns bajsblöja och blev hängandes över toaletten med hulkningar som inte ville ta slut. Men det kom inget lyckligtvis. Så konstigt bara, jag har aldrig haft så förut och går in i v 17 idag.

  • Stinis83

    Olivian, när jag väntade vår dotter så fick jag samma känslor som du flera gånger. Jag blev varslad och arbetslös när jag var i 3:e månaden och jag kände mig som den mest ansvarslösa människan som nånsin funnits. Jag satt i min sambos knä och grät och grät och var smått panikslagen. Helt otröstlig...

    Men vet du, allt ordnade sig till det bästa :) Vår dotter saknar inget av det nödvändiga hon behöver, snarare tvärtom. Allt krut läggs på henne, men det blir inget överflöd kvar till oss. Vi klarar oss, vi går runt varje månad, men det är inget överflöd. Och det är okej :)

    Jag förstår din känsla med luftmadrassen, men jag kan ge 100 spänn på att gubben inte tänkte de tankar du tänker att han gjorde :) Man är väldigt känslig när man står inför att bli mamma, och man känner sig ofta granskad. Men det är man sällan, tack och lov :)

    Så torka tårarna och var glad över att du är en ekonomisk blivande mamma :) Man behöver inte pengar i överflöd för att vara fantastisk, och du kommer ge ditt barn ett otroligt bra liv för du verkar vara en sund och förnuftig människa. I slutänden är det det viktiga :)

    Kram!

  • Stinis83

    Jempalainen, jag skriver under på det! Vi har en sjukt stressig situation på jobbet just nu, och jag blir irriterad på allt och alla (med få undantag) för minsta lilla. Det är jättejobbigt!

    Jag är i vecka 17 nu (16+3) och humöret växlar mest hela tiden. Jag åker kommunalt till och från jobbet varje dag, och det är kanske inte det bästa ;) Framförallt stör jag mig på folk som luktar illa, mitt luktsinne har blivit ännu känsligare.

    Hoppas du (och alla ni andra) får en bra dag! I Stockholm skiner solen :)

  • Stinis83

    Jag har RUL 11 okt, det börjar närma sig :) Då ska vi få se om det verkligen var en liten pojke vi såg på KUB :)

    Jempalainen, Hahaha ja men gud! Vad irriterad man blir på folk i tunnelbanan eller på bussar :) Som du säger, går för långsamt, för nära, för fort, luktar illa, luktar för gott, you name it :) Ja mitt luktsinne var asjobbigt i början av graviditeten, sen blev det bättre och nu är det "värre" igen. Hur känsligt som helst även om jag inte mår jätteilla av det.

    Ja jag har kommit så långt så fort så jag blir rädd, med dottern gick tiden så fruktansvärt långsamt och nu går det så fort så det känns som om jag ska föda nästa vecka om det fortsätter i den här takten :) Lite skrämmande, jag är rädd att inte hinna med liksom... Och så kommer bebisen födas två veckor tidigt eftersom vi ska göra planerat snitt. Men jag njuter av att vara gravid, det är förmodligen sista gången :)

  • Stinis83

    Lokesmami, du kanske har moderkakan i framvägg? Det kan dämpa rörelserna. Försök att inte oroa dig, annars tycker jag du ringer din bm så du kan få komma och lyssna efter hjärtat :)

  • Stinis83

    Lokesmami, aha då missuppfattade jag dig :) Klart man vill känna sparkar, och du vet ju att de kommer :)

    Jempalainen, tänk det undrar jag också! Jag har funderat på att smeta på nåt som luktar vansinnigt gott under näsan så man slipper alla lukter :) Svett är helt klart det värsta, och dotterns bajsblöjor på morgonen ;) Det konstigaste är att jag gillar lukten av broccoli och gorgonzola dock... hur gott luktar det på en skala?! :)

    Ta vara på att du samtidigt har all tid i världen till att fundera och njuta, det kan jag sakna lite nu. Att allt var så nytt som det var första gången, att man kunde fokusera på det :)

    Nej, jag tror inte det blir fler bebisar här, inte än på länge iaf. Det känns lagom med två barn :) Så nu försöker jag verkligen njuta allt jag kan ifall det är sista gången :)

  • Stinis83

    Och Jempalainen, klart man nojjar, det gör alla mer eller mindre :) Jag har bf 10-11 mars som det ser ut. När har du? :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)