Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Chetti, jag håller tummarna för dig :) Jag hoppas det går galant och att du skuttar därifrån :) Berätta hur det går! Kram :)

  • Stinis83

    Haha Jempalainen, en sån som Vanheden har? ;)

    Jösses vilken action det var i magen igår! Nästan till och från hela dagen :) Jag tror att jag kände första kullerbyttan också

  • Stinis83

    Lyckobebisen, det var jag som frågade min bm om huudvärken och hon sa att den kan vara hormonell. Men har det blivit så pass mycket värre så skulle jag nog rekommendera att ni ringer er bm och får komma på en extra koll för att kolla bt, järnvärdet, och bara kolla av din tjej.

    Det är inte kul med vidrig huvudvärk, jag har haft ont hela dagen :( Lycka till!

  • Stinis83

    Min dotter verkar fatta nu att det är en bebis i mammas mage, hon pratar om bebisar och pekar på min mage, och kallar det för hennes bebis :)

    Men när jag sa att sen ska bebisen komma ut ur mammas mage, och då ska den bo hos oss, så sa hon "Näääääääää!" på typiskt dagisvis och rynkade på näsan :)

  • Stinis83

    Ruttenfrukt, ingen mjölk ännu men jag har väldigt lätt för att få sendrag i fötterna och vaderna, och kramp i benen om jag går för fort :) Det sägs att det kan bli bättre om man äter extra magnesium har jag hört.

    Min huvudvärk är aningen bättre idag, tack och lov! Och bebisen känns oftare och oftare :) Är hemma och vabbar idag också, nu sitter vi i soffan och tittar på Saltkråkan och myser med en kopp te och tänd brasa :)

  • Stinis83

    Jag tycker också att urvalet skiljer otroligt mycket beroende på vilken butik man går in i. Vissa har jättebra utbud och mängder av storlekar, andra har ingenting... Det gäller att hitta guldkornen ;)

    HM har jättesöta flickkläder, men inte speciellt mycket fina pojkkläder... Då är Lindex och Kappahl bättre, eller ännu hellre Zara :) Men jag har inte spanat aktivt bland pojkkläder speciellt länge, så ta mina ord med en nypa salt. Efter RUL ska jag börja köpa pojkkläder, för då vet vi säkert.

    Jag skulle inte sagt nåt om huvudvärken tidigare... den är tillbaka...

  • Stinis83

    Stackare! Hur är det med foglossningen? Hjälper sjukgymnastiken och vad får man göra på den? Såg att du fått hyra en tensapparat, hoppas det hjälper. Vad krävs för att få hyra en sån?

  • Stinis83

    Angelique, jag tror inte att du behöver oroa dig, men om jag var du skulle jag nog iaf ringa och prata med någon om det så kanske du kan åka in och kolla upp det? Så kan du åtminstone bli lugnad.

  • Stinis83

    Angelique, berätta hur det går! Det sköna med att vara omföderska är att man blir tagen på större allvar. Hoppas att det inte är nån fara!

    Lokesmami, hoppas tensen kan hjälpa dig, om inte annat så är det ju skönt att använda den. Hoppas de får bukt med foglossningen, det låter inte ett dugg kul :( Jag har också problem, men inte i närheten av vad du har...

  • Stinis83

    Jag visste att det var döda foster i boken, men jag trodde att man då på nåt sätt fotograferade inne i magen innan fostren kom ut... Verkligheten var lite vidrigare än det jag trodde på. Jag har den senaste upplagan av boken hemma, men undrar om jag kommer klara att titta i den nu när jag vet.

    Hur är det med fostrena som är över v 20, det kan väl inte vara aborter?

    I gymnasiet fick jag faktiskt se ett konserverat foster i v 14... jag fattar dock inte varför de hade det i skolan och varför de visar upp det, det var vidrigt :(

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)