Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Jag tycker ändå att du är fantastisk som fortfarande står upp och fungerar. Klart man har dagar när allt är ett helvete, men det är otroligt vad människan kan klara av. Jag har aldrig varit med om något liknande och kan inte för mitt liv föreställa mig hur det känns.

    Jag har RUL 11 okt och längtar verkligen efter att få se bebisen igen :) Den ligger och sprattlar som attan just precis nu!

    Jag har gått upp 3 kg och är i v 15+3 idag. Och jag har inte ätit speciellt nyttigt, men det är inget jag har dåligt samvete för, inte i de små mängder jag ätit :)

  • Stinis83

    Stackars Luscious, hoppas dagen blir bättre!

    Camamill, du behöver inte vara orolig, den kommer. Försök att inte lyssna så mycket på andra även om det är lättare sagt än gjort.

    Det ska bli spännande att se hur den här dagen blir, hann inte äta frukost så nu är jag svinhungrig, och så glömde jag stödbältet hemma... Men det kan nog arta sig.

    Förresten, jag såg "Svinalängorna" igår och har ni funderat på att se den så avråder jag starkt med alla hormoner och allt. Jag mår fortfarande seriöst dåligt, den var så otroligt stark. Bra, men fruktansvärt hemsk och mörk.

  • Stinis83

    Stackars Mermaid! Jag åt maxdos av Lergigan Comp fram till vecka 12 tror jag det var, och då slapp jag illamående. Hoppas det hjälper för dig!

    Evelinas, alla var fina, men den sista var finast tyckte jag. Den skulle bli fantastisk med lite mage i :)

  • Stinis83

    Apropå det här med jämförelser och forum efter att barnen är födda, så är det absolut bästa rådet jag kan ge, att vara väldigt selektiv med vad man lyssnar på och tar åt sig av. Man kommer tyvärr aldrig ifrån det, jag har t.o.m haft främmande gamla tanter som jämfört sina barn med mitt. Och sig själva med mig för den delen. Men det har hänt saker med utvecklingen de senaste 60 åren ;)

    Tänk på att alla har finaste, bästa, duktigaste barnet. Alla utvecklas i olika takt och är intresserade av olika saker. Är de tidiga i talet så kanske motoriken kommer senare och tvärtom. Men tro på er själva som mammor och lita till er intuition och magkänsla. Ingen kommer känna era barn bättre än ni själva, och är det nåt jag har lärt mig så är det att magkänslan oftast har rätt.

    Så för att summera, ta jämförelser, råd och kommentarer med en klackspark och lita på dig själv som mamma - för du känner ditt barn bäst :)

  • Stinis83

    Vad härligt Lokesmami, grattis!

    Måste fråga er om de här spökveckorna man kan ha, när är de? Jag slutade må illa helt i vecka 12 tror jag det var, men nu i vecka 16 började det igen :( Eller kan det kanske snarare bero på den sjuka stressen som är på jobbet just nu?

    Jag har haft en jättedålig dag på jobbet idag, och nu försöker jag väga upp det med att se på min dotter som ligger och sover sen ca 20 min tillbaka. Jag kan inte slita mig ifrån henne :)

  • Stinis83

    Jag känner av bebisen, och det är jag glad för :) Det är bara det att illamåendet har kommit tillbaka som är så konstigt... jag funderar på att ringa bm imorgon och höra vad hon tror om stressen men det kanske är att överdriva?

    Jag är inte orolig för att det ska vara nåt fel, det är mer att det är drygt att må illa igen :)

  • Stinis83

    Lokesmami, jag har också bara bra erfarenheter av FK :) Jag har inte alls upplevt dem som krångliga eller något av de andra problemen man har hört om :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)