Inlägg från: TheCoopers |Visa alla inlägg
  • TheCoopers

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    k girl skrev 2012-01-06 22:53:38 följande:
    Min farhåga är inte att inte älska bebisen... utan att älska Hugo mindre än jag gör. Eller att bli arg på honom, att inte se honom som den fina, underbara individ han är utan en pojke som kanske blir avundsjuk eller våldsam mot bebisen. Det är jag verkligen jätterädd för, för han är ju min fina lilla pojke och min älskade son. Jag vill inte behandla honom annorlunda för att vi får en till.
    du kommer inte älskar Hugo mindre ... det kommer vara tuffa stunder såklart emellanåt och visst kommer han kanske bli svartsjuk och arg - den lilla individen kommer ju och tar uppmärksamhet från HANS mamma och pappa . Men du kommer snabbt märka hur allt faller på plats och hur underbart det är att se de två tillsammans och hur STOR Hugo blev över en natt . Ditt hjärta kommer sprängas av stolthet och kärlek över att du fått den enorma ynnesten att vara mamma till dessa två fantastiska små människor Hjärta
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    jempalainen skrev 2012-01-06 23:28:14 följande:
    ;) haha jag vet, det är mycket att läsa ibland!! jag får dåligt samvete ibland för jag skriver så himla mycket! haha men ofta fastnar man i någon diskussion eller en konversation o då är det svårt för mig att begränsa sig!:) men roligt att du hittat hit också ! man får sålla lite o bara slänga sig in i någon diskussion eller starta en egen;)
    Stinis83 skrev 2012-01-06 16:48:10 följande:
    Jempis, vi åt lite lunch till dotterns förtjusning, sen skulle vi bara ha stekpannor och åka hem. Men varför inte slå ihjäl en timme extra på Ikea? ;) Folk tittade lite konstigt på mig när jag irrade runt där med mina kryckor :) När jag sen gick och bar dottern (utan kryckor) så gjorde det så ont så jag på allvar trodde att ett steg till skulle vara fysiskt omöjligt. Men allt går tydligen med en jävla massa vilja :)

    Ja, snart är det förlossning! 52 dagar, går in i vecka 32 idag och jag börjar bli sugen på att få ut honom nu. Jag får bara höra att jag gått och sett sur och tvär ut i en månad nu, och det blir man ju så mycket gladare av. Sambon sa att jag är jättefin och så sa han till dotter "Visst är mamma jättefin!" och hon svarade "Neeeej!!". Skitunge ;)

    Just nu längtar jag faktiskt bara efter att få gå och lägga mig, och hoppas på att det känns bättre imorgon :) Kram!
    :) jag diggar ikealunch, billigt och helt ok mat! barnvänligt är det ju också så lär väl bli lite häng där! haha stackare, det låter både komiskt och tråkigt att du fick så ont! Ja allt går med vilja! Fast man inte tror det! Hoppas du får sova bra inatt och att du känner dig bättre imorgon!

    Herregud det är ju ingenting med 52 dagar, åh vad spännande! Förstår att du vill ha ut honom och vilka tråkiga kommentarer! hahaha vilken liten retsticka! 

    Sov så gott stinis o må bättre imorgon nu!! kram på dig!Vad bra att allt såg fint ut och vilken busig liten tjej som gömmer sig när man ska fota! :) Vilken bra vikt ni fick! Skönt att veta att hon mår bra där inne!:) Måste kolla i bildtråden! :) Är du nöjd med ul? Vad sa sonen? :)
    TheCoopers skrev 2012-01-06 18:29:31 följande:
    Vi var också på Tittut idag !  Vår tjej är också större än "normalt" och skulle man gå på vikten så skulle BF vara 6/3 istället för 18/3 . Hon vägde nu 1776gram och hon sa att om hon fortsätter växa så kommer hon väga runt 4kg när hon föds Förvånad  De andra två har vägt runt 3200gram och 3025gram ....
    oj vad roligt att ni också var där! blev ni nöjda? haha vilken överraskning att hon vägde så mycket. Hoppas hon inte blir alltför stor för din skull! herregud min lilla tjeje måste vara jätteliten då jag var där förra onsdagen och hon vägde 1029 gr och jag har bf 20/3. :) Trodde faktiskt att hon skulle väga mycket mera! Men det är ju en hel del veckor kvar!:) Jag är dock bara 160 o vägde 3800 när jag föddes och sambon är 174 o vägde också bara 3,8kg vid födseln så hon kanske bara blir en liten dam:)

        
     
    hahahha ja det var en överraskning må jag säga .. och jag som var orolig att hon kanske var liten ...

    Ja vi vart jättenöjda fick runt  80 superfina bilder och några videosnuttar ... hon är sååå fin och lik sina systrar stora läppar och en rund liten näsa .. hahahha
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    jempalainen skrev 2012-01-07 10:56:28 följande:
    hahaha ja att hon var liten behövde du ju inte oroa dig för! hihih:) herregud vilken överraskning! Men kanske hon tar det lugnt nu då och inte lägger på sig alltför mycket! ;) kan ju hoppas! men det är ju skönt IFALL du skulle behöva föda tidigare att du vet att hon har rejält med isolering;) Jag känner att det känns lite oroligt att hon inte vägde så mycket men än så länge följer jag ju sf kurvan så borde inte vara något fel. Nu har magen vuxit galet mycket sista dagarna så hon tjockar nog på sig tids nog! :)

    Åh vad bra att ni fick så fina och många bilder! vad häftigt när man kan se likhet mellan syskon :) åh hon låter som en liten godbit! men du som har sett dina andra barn när de är nyfödda, hur ser de ut i jämförelse mot 3D bilderna? är det totalt likt eller är det så att ansiktet ser annorlunda ut på 3d bilderna? hoppas du förstår vad jag menar?:) 
    Jag tycker det är någorlunda lika men man måste ha i beräkning att vissa dimensioner gör att bebis ser lite annorlunda ut ,.. tex näsan
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    jempalainen skrev 2012-01-07 20:58:19 följande:
    fam cooper: coolt att ni kunde se det men jag undrade just över dimensionerna då näsan ser väldigt bred ut. Men jag blir bara mer o mer kär i henne och vill hon ska komma ut så jag får se henne!:)Längtar redan efter tvåan!:) vill ha en familj på fyra helst igår!:) jag, otålig?? näää inte alls!Drömmer
    Jag förstår det ! Jag längtar också .. massor ! Dock har jag inte börjat fixa så mycket ännu som andra här i tråden . Vi har vagn och lite kläder än så länge

    Hahahah det är härligt med stora familjer ! Det där första mötet med bebis är det vackraste som finns Hjärta
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    jempalainen skrev 2012-01-07 21:34:04 följande:
    Längtar du lika mycket nu som med dina andra barn? Nä jag har mycket kvar ännu och tror inte jag packar en väska förrens v 38 om jag känner mig själv..då är jag ute i god tid!! :) tur vi alla är olika!

    :) ja jag vill ha en mellanstor familj hahaha Jag kan inte ens tänka mig hur det är att möta sitt barn första gången men jag sitter och bölar nu så fort jag ser henne på 3d-bilderna så kan ju bara tänka mig hur det blir:) vad säger dina andra barn om att få ett syskon? 
    Yes det gör jag nu vet jag dessutom vad som komma skall så det bli lite extra

    Mina barn läääääängtar efter lillasyster ...pratar med magen , läser böcker och räknar dagarna tills hon kommer .
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    jempalainen skrev 2012-01-08 10:49:06 följande:
    Vad fint att du längtar lika mycket och lite extra:) häftigt! :) hihihi vad gulligt! roligt att de är lite äldre och verkligen kan uppskatta bebisen!
    Ja det här är ju verkligen min sista bebis ... man blir ju inte yngre direkt så det känns även lite vemodigt och sorgligt . Men man får vara tacksam och glad för de 3 fina tjejerna jag fått såklart !

    Det är verkligen kul att se dem förbereda sig , leta namn och vara så himla gulliga mot mig ...det är lite lyxigt att ha äldre barn på det sättet eftersom de faktiskt förstår att jag behöver vila ibland .
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    micksaan skrev 2012-01-08 14:27:51 följande:
    Har också problem med att raka mig nertill. Försökte igår, råkade fixa ett litet blodbad. Så kan de gå. ;)
    hahahha jag kan inte heller själv .. får hjälp med det jag
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Scorpio skrev 2012-01-09 14:29:26 följande:
    Vattnet gick nyss när de skulle undersöka mig!! Rena rama forsen!! Måste ev flyttas till hudik för det är fullt här i gävle! Nervööööös!!! Bebis vägde ca 1900 g nu iaf, lite över snittet. Hoppas allt kommer gå bra nu!
    OJ !! Lycka till !! Hjärta
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    JhjärtaK skrev 2012-01-09 17:18:37 följande:
    116 tycker jag låter rätt så bra måste jag säga, tror att min BM bad mig att börja äta järntabletter när mitt järnvärde trillade under 110 så ta inte illa vid dig av skället tycker jag Tror att jag har gått upp 6,5 kg sedan inskrivningen men nog uppemot 10 kg sen innan graviditeten. Får reda på mitt senaste SF-mått på torsdag då jag skall tillbaka till min BM. Har trots att jag är i vecka 31 enbart ett SF-mått än, då jag var i vecka 28 var det 27 cm så jag hoppas väl på att det ligger på 30-31 denna gång. Tror att det är "normalt" med sf-mått som är +/-2cm om man jämför med fullt gånga veckor så då är ju ditt mått ändå inom det normala. Tror att det är rekommenderat att gå upp mellan 1-3 kg de sista månaderna, vi får se hur det går med det, har haft en riktigt onyttig helg känner jag
    Läkaren jag var hos sa att över 110 är ok 120 är att föredra Jag har ju 82 .. det är lågt  ,.. men inte skällde ngn på mig för det .

    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Ellieott skrev 2012-01-10 09:11:41 följande:

     


    Men kan alla sluta skriva om semlor? Sjukt sugen! Var tvungen att köpa en i fredags, och nu tror jag att jag "behöver" en igen.... Jag brukar annars inte äta någon förrän på semeldagen, och då baka egna. Men nu har jag då rakt ingen ork eller ro att ställa mig och baka. Jag vill bara äta dem .

    Kanske kan få min karl att baka några istället? Hm. Han pluggar ju "bara" till sin stooooora tenta på fredag (hela termin två=typ svåraste och största tentan på hela läkarprogrammet).

    Mina inte så snygga men ack så goda semlor från förra året, med rosa grädde. Dregglar lite...
    hahaha ja det var väldigt var det snackas om semlor ...! jag gillar inte semlor alls ..  jag tror jag åt för många något år när jag var liten och sen dess bli jag lite illamående vid tanken hahahah Grädde OCH mandelmassa .. I say no thanks !

    Fina ser de ut iallalfall dina semlor
    I'm the me I choose to be ...
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)