Inlägg från: TheCoopers |Visa alla inlägg
  • TheCoopers

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Evelinas skrev 2011-12-22 09:39:47 följande:

    Sänder en stor varm kram till Stinis och Wielkip!! Kämpa på tjejer, ni är så starka och fina, ni tar er igenom detta! O man får vara gnällig i den här tråden, vi är ju till för att stötta varan, eller hur?


    Tycker också man får/ska gnälla ! Jag hade gjort bra mycket mer än att gnälla om min sambo betedde sig så men så har jag INGET tålamod med sånt beteende .
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    k girl skrev 2011-12-22 09:58:57 följande:
    Jag inser vilken tur jag har med min make. En portion av hans omtänksamhet skulle alla må bra av... (kan dock villigt erkänna att han har sina fel och brister också, typ förutsätta att jag ska kunna ta hand om sonen så att han får jobba trots kräksjuka och influensa - det har vi bråkat om några gånger).  

    Det är verkligen inte sjyst någonstans att avkräva att man ska göra precis allt som gjordes innan man blev gravid. Även om jag mår rätt bra har jag inte orken att göra allt jag gjorde innan graviditeten. De borde få gå en mil i våra skor...

            
    Jag känner likadant ... min gubbe är ett litet hjärta Jag känner mig dock jättepigg och mår bra just nu men han skulle aldrig i livet kräva att jag körde 100% . Han brukar tvärtom säga åt mig att sluta fixa hela tiden
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Wielkip skrev 2011-12-22 14:04:06 följande:
    Påtal om grejer till bebisarna som det diskuteras i bildtråden ; är det värt att köpa en badbalja även om man har badkar? Tänkte att det kanske är jobbigt att fylla 'hela' karet, set är ju onödigt brett för en liten bebi. Eller?
    Kan  ju köpa en sån badkarsinsats och ha i badkaret . Så har vi haft det

    http://www.littlekidscorner.se/sv/product/771/Badbaljsinsats-Parlemo-vit
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers

    Tycker att ni ska skita i vad folk säger om er vikt ... ni är gravida och bär på ett liv . Vore väl konstigt om ni inte gick upp i vikt ?
    Jag har nu gått upp 8 kg och känner mig rund och god och fin känner mig lugnare i den här graviditeten än de andra . Varför vet jag inte . Bryr mig inte om hur många kilon jag går upp och är glad för varje dag jag mår bra .

    Tänkte fråga .. ni som har gjort 3D ultraljud .. är det värt det ? Jag har aldrig gjort det förr men är lite sugen nu

    och ja jag hade nog varit snäll i år för jag fick en efterlängtad ring på mitt finger

    God Fortsättning alla !


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Mary Jo skrev 2011-12-26 19:19:05 följande:
    Weho! Grattis till ringen!  
    Tack !
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    qatteriin skrev 2011-12-26 19:42:08 följande:
    Angelique: Ja, hellre att det tar tid och stannar borta, än att köra på jojo-varianten! Jag ska viktväkta igen så snart jag orkar tänker jag mig.

    Konichiwa girl: Tack för recensionen! Jag har beställt den på bibblan nu, men har bra lust att köpa den oxå!

    FamiljenCooper: Åh, grattis!! Vi gjorde ju 3d och jag tycker absolut det var värt det, även om det är mycket pengar. (Vi valde dock bort dvd, tyckte vi fick nöja oss med bara bilder, och,där vi gjorde det sparade vi 500 på det.) Jag har fortfarande svårt att fatta att det ska komma ut en liten människa ur mig, men det är lite lättare nu! Dessutom är det så sjukt häftigt att se honom på bild och se att han har sin pappas mun och lite mer min näsa... Vi har bilder på bloggen om du vill kika.
    Tack !

    Ahh jag tror vi ska göra det den här gången ... verkar så himla häftigt !
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Evelinas skrev 2011-12-27 10:54:58 följande:

    Hej tjejer!!
    Har ett litet dilemma. Vi ska ju gifta oss om 1,5 vecka (!!!). Jag ska beställa mat nu i dagarna från ICA catering. Vi vill gärna ha den italienska buffén för vi älskar sån mat och vi tror ju att gästerna kommer älska den också. Men det är ju lufttorkat kött och salami som jag egentligen inte borde äta...
    Skulle ni vågat äta lite av det ändå?? Det kommer ju från charken och är ju givetvis helt färskt. Osäker på hur jag ska göra, vill ju jättegärna ha den buffén.. Behöver ju inte äta överdrivet av just det, men lite vill jag ju ha.
    SNÄLLA ge mig råd!!


    Jag hade också ätit ett par bitar
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Nikis skrev 2011-12-27 20:39:30 följande:
    Inte Ottilia då? det verkar som att det är den vanligaste stavningen i sverige.
    Så stavar min brorsdotter . Linn Ottilia
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Ellieott skrev 2011-12-30 08:28:26 följande:
    Vad skönt att jag inte är ensam! Jag har inte haft en enda period av mys-graviditet. Det har varit olidligt eller bara ganska jobbigt... Kräktes till vecka 18, kom tillbaka i vecka 29... Nu kräks jag inte längre, (vecka 31) men mår illa. Är konstant trött, deppig, har ont... Det känns inte ALLS kul att vara gravid. Det är ett nödvändigt ont för att få mitt efterlängtade barn!

    Jag vet inte om du har fått såna kommentarer, men skit blanka fan i alla som ska ge en dåligt samvete för att man inte äääääääälskar att vara gravid!
    Äsch inte måste man älska vara gravid .. sånt där är bara larvigt och okänsligt . Självklart älskar man tanken på att man har en bebis i magen och att man ska bli mamma men att  kräva att någon ska älska att ha ont och må illa är ju bara löjligt .
    Det betyder inte att man är mindre tacksam bara att man tycker det är skit att vara gravid helt enkelt

    Min förra graviditet mådde jag illa i ca 22 veckor och fick läggas in några gånger pga uttorkning . Sen fick jag havandekspasförgiftning , gick upp 45 kilo och mådde SKIT och fick till slut läggas in för det också och sen sattes jag igång i vecka 38 . Jag lovade mig själv att ALDRIG ALDRIG någonsin mer bli gravid
    och så har jag kännt ganska länge ...

    Men nu är jag här igen .. gravid hahahah men det är snart 6 år sedan nr 2 föddes så minnet har väl bleknat något
    Tack och lov så har jag mått prima hela den här graviditeten i princip - det är sjukt hur mycket det kan skilja .. men jag lider verkligen med er som mår dåligt !

    Ta hand om er ! Snart är småkorvarna här !
    I'm the me I choose to be ...
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)