Inlägg från: TheCoopers |Visa alla inlägg
  • TheCoopers

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Wielkip skrev 2012-03-09 13:14:20 följande:
    Nä ingen starkare smärtlindring, 'ta två alvedon' ahjotjena, som att sätta plåster på ett benbrott!
    Värkarna kommer ju var fjärde minut och måste upp och gå då för det gör så sjukt mycket ondare att ligga ner, så får ju ingen vila :(

    Ska ha epidural iallafall, det är ett som är säkert! Skiter i om jag spricker bak upp till nacken bara smärtan försvinner!
    Men du hur kan de skicka hem dig när du har så ont ? Till mig sa de RING så fort du känner att smärtan inte går att hantera !
    Man kan inte vara en paragraf ryttare när man jobbar på en förlossning ..
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Carla82 skrev 2012-03-09 17:23:57 följande:
    Så skönt att du åkte in och att allt gick bra. Stort grattis

    Underbart jag jag blir så saknad när jag är borta, ni är för härliga tjejer. Lovar att försöka att inte försvinna i alla fall till nästa gång internet lägger av. Här är allt bra för övrigt!

    Qatteriin: Du är jättefin!!!

    Stinis: Heja William!!! (och hans mamma

    Jempa: Vilka söta bodies du har gjort. Nu är det växande måne så nu får hon gärna komma ut.  

    The Coopers: Kul att gå med jättestora blöjor till söndag, hoppas lilltjejen kommer innan!

    Handwritten: STORT lycka till!! Jag fick gel med sonen för att få tappen att mogna och det tog ca 2 dagar innan allt drog igång, men hon brevid satte det igång nästan direkt för. Håller tummarna!

    Wielkip: Lycka till om du inte redan snusar bebis.

    Har bara skummat vad ni skrivit. Så grattis till nya bebisar om jag missat någon och lycka till till er andra! 
    hahha ja  det är skitsexigt !!
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Carla82 skrev 2012-03-09 17:41:00 följande:
    Misstänkte det. Jag fick såna sexiga blöjor efter snittet eftersom jag var sängbunden tills de tagit katetern...verkligen assnygga. Maken höll på att dö av skratt när han såg det, tack för den!
    Svullen , stor och med en mega blöja  som jag måste byta typ varje halvtimme ... mmmm IM HOT !!!
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Stinis83 skrev 2012-03-09 19:17:54 följande:
    Carla och Coopers, jag var så sjukt nära att göra ett modereportage från sjukhuset, men med stundande bröllop vågade jag inte riskera att bilderna hamnade i fel händer ;) Men vad sägs om nättrosor i storlek XL, som maxat så högt det går, ett par likadana nättrosor som bm gjorde om till bh, och stora, bm-gjorda fetvaddsomslag till brösten och så en stor blöja. Alltså, jag var så sexig så sambon var tvungen att titta bort! ;)
    hhahahahah wow !! Åhh jag skulle gääärna vilja se en bild på en sån sköning
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers

    Hello !

    Igår 10/3  kl 05:21 föddes vår älskade Amaya 3700gram och 49 lång . Helt underbar som sina systrar ! Hjärta

    Värkarna startade kl 21:00 på fredagen men var oregelbundna och när jag kom in 23:00 var jag 4 cm öppen , jag andades genom värkarna och kl 02:00 var jag öppen 8 centimeter . Då började jag med lite lustgas eftersom smärtan började bli outlidlig . Sen stod jag still på samma i nästan 4 timmar och det blev en vääääldigt jobbig förlossning . Smärtan var hemsk och hjärtljuden började gå ner i slutet . Jag fick till slut värkstimulerande dropp kl 05:10 och 05:21 efter 2 krystningar kom hon ut med handen först

    Jag sprack inget och mår super bra ! Inga eftervärkar direkt , Amaya äter bra och är sååå himla fin . Ska försöka läsa igenom tråden nu . Några nya bebisar ??


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Lyckobebisen skrev 2012-03-11 18:55:57 följande:
    Grattis till alla bebisar!
    The Coopers: Åååååh vilka fina döttrar du har! Grattis till lilltjejen!  
    Tack !
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Daysis skrev 2012-03-12 10:17:47 följande:
    Stinis - Ja, visst är man knäpp som längtar efter smärta, men det är ju bra smärta Tyvärr känner jag ingenting längre..
    Gullig svärfar du har, verkligen snällt att han ställer upp så!

    Nikis - Men vad jobbigt med dagislämningen, han har det säkert jättebra men förstår att det känns jobbigt för dig när det blir så där!

    TheCoopers - Måste bara fråga, födde du på Södra BB? Och vad tyckte du? Var det lika bra som du förväntat? Vad var mindre bra? Hur länge fick ni stanna på BB?
    Är ju lite nyfiken eftersom jag hoppas på att föda där själv närmsta dagarna..
    Ja jag födde på Södra BB och det var helt fantastiskt ! Barnmorskan vi hade under förlossningen var super , rummet var fint och kändes mer som ett hotellrum .  Man får sköta sig mycket själv efter förlossningen men de finns naturligtvis där om man undrar något men det är skönt att det inte ränner folk in och ut hela tiden .
    Pappan får vara en aktiv del i att fixa med fika osv  . Det är väldigt lugnt och tyst , dämpad belysning och små ljus utplacerade . Man känner sig inte som man är på ett sjukhus , det känns väldigt personligt och välkomnande . All personal var jättehärlig och trots min jobbiga förlossning har jag bara positiva minnen av min sista förlossning
    Jag fick stanna en dag för att vattnet gick ca 23 timmar innan hon föddes och pga den ökade infektionsrisken fick vi stanna så de kunde ta lite prover . Annars hade vi fått åka hem samma dag om vi ville . De är dock väldigt lyhörda över hur du känner , om du vill stanna och få hjälp med amning osv . Inte så att du kastas ut direkt
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers

    Grattis Mary Jo ! Va bra att allt bra med sötnosen och att DU mår bra {#emotions_dlg.flower}

    Här en ny bild på Amaya


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    jempalainen skrev 2012-03-12 20:57:17 följande:
    ja herregud folk började ringa tre veckor innan bf o frågade hur det går?? give me a break! haha det är bara syrran jag måste spärra snart, hon frågar nog fem sex gånger per dag om det hänt nåt! haha

    jag försöker verkligen att göra andra saker men det är riktigt svårt! Jag har liksom inte lust med nåt mera nu, har roat mig så gott jag kan i fyra månader snart sen sjuskrivningen och nu vill jag bara ha bebis! Men det är ju tydligen inte jag som bestämmer det! så jag får gnissla vidare! Konstigt nog går ju dagarna himla fort även om det känns segt. Och om tre timmar är det ju bara en vecka kvar till bf och om senast tre veckor är hon ju här!

    Vill bara fråga om en annan sak, jag vet inte varför men varje kväll när det blir mörkt så känns det olustigt om det skulle dra igång, som att jag skulle få lite oro av att gå med värkar på natten. Men varje morgon när det är ljust så känns det lugnt och tryggt igen. Min syster sa att hon kännt samma sak.

    Är det flera som upplevt det här? Jag är ju annars en person som älskar att vara vaken på natten o har jobbat natt i vården o älskat det, så jag fattar ingenting! någon som har en teori eller svar??     
    Har heller inte fattat varför folk ska tjata så förbannat ! Tror de på riktigt att de ska missa att man fått en liten?

    Det är kämpigt nog på sluttampen UTAN att någon ringer , messar eller mailar var tredje timme

    GRRRR !!
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    jempalainen skrev 2012-03-12 21:09:58 följande:
    Ja jag fattar inte! Jag känner ju på mig när syrran tänker på mig så jag har börjat skicka sms  inann hon hinner...NEJ det har inte hänt nåt! det som var komiskt var att igår när det kom lite blod o jag frågade vad jag skulle göra så låg hon o sov o missade det! haha Ja det är riktigt segt och man blir lite småsur...för att inte prata om försäljare på telefon..ringde nån kärring ifrån goboken o man hör ju att det är en försäljare från första början o så tar det sån jävla tid innan de har kommit fram till var de ringer ifrån..men så fort hon sa Go Boken halvskrek jag NEJ TACK! jag är inte intresserad! oj det var bestämt sa hon...ja jag är höggravid o väntar på mitt barn och jag orkar inte! svarade jag! ring inte mig tack!

    Vad skönt att eran har kommit men jag antar att folk ringer o vill veta hur det går o komma o hälsa på, kanske är ännu jobbigare??  
    Ja skönt  att hon är här Ja men här har i princip hela släkten varit  redan vi kör äkta latino- style och har hela släkten över på en gång hahahhahaa
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    qatteriin skrev 2012-03-13 04:19:23 följande:
    Håhåjaja. Ingen sovmorgon för mig i morgon. :-P Ska istället se om lilltånålen gjort nån nytta, efter misstänkt vattenavgång kl två i natt... Så jag har tid för kontroll på antenatalenheten kl åtta, det blir kul att åka rätt genom stan mitt i värsta rusningstrafiken! Det kom inte så mycket vatten (om det var det, vilket jag tror är rätt sannolikt eftersom det fortsatt småsippra), så vi får väl se om det är falskt alarm eller om det helt enkelt är ett litet huvud som agerar badkarsplopp. Det är inte direkt lätt att somna om kan jag ju säga, och jag tror faktiskt jag har lite värkar, om än oregelbundna och inte mer smärtsamma än mensvärk. Men när de kommer håller de i sig 1-1,5 min och alvedon och dusch har inte haft nån effekt. Spännande detta! Men om det nu är på riktigt så tycker jag det är lite dålig stil av knodden att inte passa på att komma på det häftiga datumet 120312, rackarungen!
    Nä nu ska jag försöka sova lite till... Haha. Vila i alla fall.
    Åh va kul ! Heja heja !!
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers

    Jaha ja ... här sover vi på dagen och sen joddlar vi från 22-2 ungefär till och från . Bajsade 2 ggr i natt också sen uppe vid 4 igen .. och sen har hon sovit sen dess . Jo jag tackar jag ... nu är man lite lagom trött så där ...

    Hur har det gått för Qatterin ???


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    qatteriin skrev 2012-03-24 13:02:39 följande:
    Teknikens under! Här är bilden på Maria Isabel som jag fick från Jempa! Lilla söttjejen!!

     


    Åhh GRATTIS JEMPA !! Hjärta
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Mrs Marlin skrev 2012-03-24 15:48:25 följande:
    Igår kom äntligen vår lilla dotter, 10 dagar efter BF. Vi blev igångsatt.

    Förlossningen tog 40min. Totalt hade jag ca 7 värkar och 3 krystvärkar. Det gick verkligen hur fort som helst. Hon väger 3 143g och är 50cm lång.

    Här är lilla Alicia:

      
    Sikken sötnos ! Grattis !!
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Nikis skrev 2012-03-24 18:07:14 följande:
    Gud va ni skriver, men jag har ju inte vart inne på ett tag. orkar inte läsa ikapp allting nu heller, men ska göra det sen. Ser dock att vissa har fått sina bebisar. Grattis till er :)

    I onsdags den 21/3 klockan 18.40 kom våran Juno till världen med sina 3330 gram och 52 cm lång. Allt gick superbra och jag är jättenöjd med förlossningen och personalen på ds :) Dock så gillade jag inte bb hotellet så mycket. Imorgon ska vi tillbaka på återbesök, ta pku prov och hörselprov. Vi fick vara kvar 48 timmar på bb eftersom jag hade lång vattenavgång och då måste man ha extra koll på bebisen. Hon har vart gul och är gul men inte så gul så att hon måste gå igenom behandling. Får se vad dom säger om det imorgon. 

    Nu har jag piss ont i brösten. Jag försöker att amma, hon tar bröstet någorlunda, men vill amma ofta för hon somnar vid bröstet. Nu är vårtorna fulla med sår och blåsor och jag mår dåligt av amningen. Har köpt salva som ska hjälpa, har testat vårdnapparna men det gick inte alls. Usch Vill bara ge henne ersättning som sonen fick när han va liten, men då känner jag mig som en dålig mamma. 
    Sambon ser att jag är deppig, han är orolig för mig. Jag vill må bra, jag vill ge Juno en bra start. Ska prata med personalen på ds imorgon om det här.  
    Grattis till Juno!!  {#emotions_dlg.flower}
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    jempalainen skrev 2012-03-30 16:16:09 följande:

     


     


                                  Maria Isabel är äntligen här! Född 24/3 2012 Hjärta


     


    Hej alla fina!

    Det har tagit lite tid att ta sig hit och uppdatera:) Först fem dagar på förlossning och bb, sen landa hemma och det har varit liite svårt att hitta till tangenterna med en underbar liten tjej som vill vara vid bröstet hela tiden! 

    Blir ingen lång berättelse nu men blev ju igångsatt vid tio på fm för en vecka sen och efter en intesiv start och starkt värkarbete som var outhärdligt efter ett fjorton timmar där lustgasen inte tog och värkarn kom i ett så lades eda efter en lång stund då jag inte kunde sitta upp och hade värkar som gick i ett. Var öppen fem cm då och utplånad, fick äntligen vila efter edan och kunde sova men några timmar senare hade jag inte öppnat mig något mera och värkarna var svaga och bebisens hjärtljud gick ner vid de få värkar jag hade, trots hög dos värkstimulerande dropp. De tog laktat test på bebisens huvud två gånger och det blev bara högre och värkarna mindre samt att hon låg för högt uppe i bäckenet och inte kom ner. Så tjugo över sex togs beslutet om akut kejsarsnitt och jag var så lättad. Allt skedde relativt snabbt och vi blev rullade till operation där de gav mig spinal och förberedde allt. Min sambo fick byta om och vara med mig hela tiden. Kände knappt något när de öppnade och plockade ut henne. Tog en stund innan vi hörde första skriket men när det kom var det det vackraste jag hört. Tittade upp på min sambo som fick första blicken av henne och jag kommer aldrig glömma hans blick och hur tårarna rann nerför hans kinder. De ropade på honom och han gick och fick vara med när de torkade av henne och fick följa med och klippa sista biten på navelsträngen innan de kom och visade henne för mig. Hon var så otroligt vacker och den finaste jag sett. Från den stunden var jag mamma. Dock var jag så otroligt trött att jag somnade och vaknade till och från de närmaste timmarna när de gjorde iordning mig och tog mig till uppvaket. Sov och vaknade till var femte minut och tänkte på min sambo och lilla tjejen. Efter någon timme kom de ner till mig och jag fick hålla min lilla tjej för första gången. En varm, mjuk, underbart fin liten tjej som låg på mitt bröst och blev helt lugn när hon väl fick kommma till mig. Den vackraste jag mött. HjärtaResten är en lång historia också men vi har fått en helt frisk, stark liten tjej som vägde 3390gr och var 49cm lång. Amningen har gått bra och hon sover, äter och bajsar. Jag mår fantastiskt bra och jag är så lycklig. Det var värt allt och jag skulle göra om det hundratusen gånger till! Solig   
    men ååh så fin ! Fortsätt du och njut

    Abrazosss Hjärta
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Marlin16 skrev 2012-03-30 20:07:05 följande:
    Tack Qattriin!!
    Jag börjar känna mer molvärk men nu blir det mat och vila så långt det går! Känner mig såå glad att det är dags nu :)-
    Heja heja ! Så började min förlossning också blir lite tårögd när jag tänker på vilken fantastisk resa du har framför dig nu !
    I'm the me I choose to be ...
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)