Inlägg från: TheCoopers |Visa alla inlägg
  • TheCoopers

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Nikis skrev 2012-02-23 09:57:02 följande:
    Vad har borderline med detat att göra??
    Dock tycker jag att man inte sliter upp sitt barn som är magsjukt för att man själv ska komma till jobbet. Usch min son är helt slut när han är magsjuk. jäkligt elak pappa.. 
    Jag menar att det gränsar till barnmisshandel . Inte diagnosen borderline sorry om jag var oklar !
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Mary Jo skrev 2012-02-23 13:18:46 följande:
    Alltså nu har Victoria och Daniel lämnat sjukhuset,inte fan såg jag sådär fräsch ut timmar efter förlossningen,my god. Hahahha!
    Jag var ett lik i dagar! 
    hahahah att hon redan får åka hem ? Men hon ser superfin ut verkligen !
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers

    Godmorgon vackra tjejer !

    Har en fråga till er rent generellt ... kan man vägra igångsättning ?

    Har sovit skit dåligt i natt och jag börjar sakteligen bli lite trött på att vara gravid


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Stinis83 skrev 2012-02-24 07:33:02 följande:
    Marlin, bad är nog som allra skönast :) Inatt när jag stod och duschade riktade jag strålen mot magen och ryggslutet växelvis, det kändes skönast :) Det är nog en smaksak :)

    Mynneja, nej de brukar väl säga att de ska hålla i sig lite längre. Men kommer de fortfarande var 4-5 min? Ja ring och be att få komma till mvc åtminstone och få en lägeskontroll.

    Coopers, jag tror att man borde kunna vägra igångsättning, men då är nog alternativet snitt? Fast det beror nog på varför man vill sätta igång :)
    jo jag tror man kan det jag också . Jag har ju blivit igångsatt de två gångerna innan och jag vill INTE bli igångsatt igen ... det har varit en fruktansvärd upplevelse båda gångerna så jag skulle hellre göra kejsarsnitt i det fallet .
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Stinis83 skrev 2012-02-24 07:47:33 följande:
    Coopers, då tror jag absolut att du kan vägra igångsättning :) Du har ju testat det liksom och borde kunna få planerat snitt istället :)

    Jag sitter och försöker samla kraft till att klä på dottern och åka och lämna henne på dagis... jag känner mig helt slut som artist!
    Stackare ! Du är tapper !
    Min käre sambo skjutsar ju flickorna på morgonen och jag är honom evigt tacksam just nu gör det så ont att stå och gå ... det ständiga trycket nedåt gör så ont blääääää !!
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    bdknapp skrev 2012-02-24 10:13:30 följande:
    Fick världens sorgligaste nyhet såhär på morgonkvisten, min tonårsbrorsa har en vän som ligger på astrid lindgrens barnsjukhus efter en OP och fick en ny rumskamrat inatt... en 2 månaders bebis med bruten lårbenshals och brännskador på huvudet, omhändertagen av socialen. Blir så himla ledsen. Vem är dessa föräldrar som gör sånt här? Vill bara åka dit och ta hand om den lilla bebisen. Gör så ont i hjärtat Gråter
    tyvärr är det mycket vanligare än man tror .... det är MÅNGA barn som far illa
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers

    Jaha så fick hon hete Estelle den lilla prinsessan det tippade nog inte många på !


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Ellieott skrev 2012-02-24 12:02:54 följande:
    10 dagar till bf och vår förlossningsväska är INTE färdigpackad .
    hahahha äsch man behöver inte så mycket ! dra med några kläder till ungen och dra om det hastar . Annars hinna rman ju faktiskt packa när man känner att det börjat ... oftast det ordnar sig !
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Daysis skrev 2012-02-24 14:39:16 följande:

    Här kommer det lite rättvisa då, omförderskor har förtur till förlossnignen medan förstföderskor har förtur till enkelrummen
    För mig spelar det ingen roll för min man kommer inte sova över hursom, och jag känner inte något jättebehov av att ha honom där heller.. Däremot kommer han förstås vara där på dagtid, ja och på natten när bebisen föds förstås..

    The Coopers- Visst kan man vägra igångsättning men om man får snitt då eller inte vet jag inte. Jag har en kompis som vägrade bli igångsatt och hon valde att gå över ytterligare några dagar istället. Hennes förlossning startade naturligt på dag 42+5, och skulle hon ha blivit igångsatt hade det varit på dag 42+0. Däremot var hon inne på spec.mvc varje dag och gjorde ul för att se att bebis mådde bra i magen.


    Jag väntar hellre än blir igångsatt .. jag vill inte vara med om det igen . Jag tänkte dock mer på om jag skulle få havandeskapsförgiftning igen ..
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Lyckobebisen skrev 2012-02-24 15:19:43 följande:
    Cooper: socialstyrelsen har gått ut med att man som patient har rätt att välja den behandlingsmetoden man vill om det finns flera alternativ. Jag skulle om jag var du dubbelkolla exakt vad som står och hävda det så ska det inte bli något tjafs. Alla bm vi har träffat har sagt att de inte får neka snitt. Det är ju så att de alltid försöker trycka på trötta och redan ledsna mammor att de ska göra som vården vill.. Gå inte på det iutan bestäm dig för vad DU vill
    Tack ! Jag ska absolut kolla så jag är förberedd om det skulle bli aktuellt !  Här i Sverige känns ju kejsarsnitt som ett big NO-NO och folk höjer lite på ögonbrynet om man tar upp det som ett alternativ .
    Jag vill inte känna mig så chockad och överkörd som jag gjorde de andra två gångerna ... paniken jag fick var hemsk och jag kan inte riktigt beskriva med ord hur smärtsamt det var . Jag trodde på allvar att jag skulle dö några gånger under förlossningen .

    Jag hoppas att det startar av sig själv och att kroppen då är mer beredd ...
    I'm the me I choose to be ...
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)