Inlägg från: TheCoopers |Visa alla inlägg
  • TheCoopers

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Carla82 skrev 2012-02-15 19:04:55 följande:

     


    Här är hon några timmar gammal

     


    Här alldeles färsk
    Que cosa mas linda ! Hjärta

    Grattis !!!
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    qatteriin skrev 2012-02-16 09:37:58 följande:

    Här är ringarna förresten, var bara tvungen att visa dem för jag älskar dem... ;) Och längtar ihjäl mig tills jag kan ha mina igen! Maken är trekker så det är därför vi gör Vulcan-hälsning på kortet... ;)


     


    Då borde du ju fått en sån här


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    qatteriin skrev 2012-02-16 09:49:10 följande:
    TheCoopers: Åh gud, den var ju underbar!!! Den ska jag helt klart visa maken! Hahaha!! Är den din?
    Picard är hans favoritkapten oxå, även om han gillar klingoner (och framför allt Worf) bäst... Han har till och med fått tillåtelse att spela upp ett ljud från sin "Star Trek-soundboard" i mobilen under förlossningen - när Worf säger "You are now fully dialated to ten centimeters, you may now give birth" - när jag är 10 cm öppen förstås. Vi har lite speciell humor... ;)  (Och med förbehållet att jag eventuellt kommer slå till honom när han gör det om jag är på det humöret, men det är han fullt införstådd med, haha!)
    hahahaha nej jag såg den på min kompis facebook sida igår och när du sa att din man var en Trekkie kunde jag inte låta bli .

    Hahhaah jag tycker sånt är kul ! Man ska ha "speciell" humor .. det har vi också här hemma ... ibland tycker jag vi är lite mer än lovligt barnsliga
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    qatteriin skrev 2012-02-16 09:55:55 följande:
    TheCoopers: Nu är det dock väldigt noga att han är en trekkER och inte en trekkIE, hehe... Den första sorten är de som syr sina egna uniformer och sätter på så många stjärnor eller pilleduttar som de tycker de ska ha för att ha den grad de "vill ha" i Star Fleet - den andra sorten är de som går omkring och funderar på varför Star Fleet inte svarat på deras ansökan... enligt maken i alla fall, haha. Mycket viktigt att inte vara trekkie alltså! ;) Men han har varit styrelsemedlem och medlemsansvarig i Sveriges största Star Trek-förening, så ganska insnöad är han allt... ;)
    hahahah SORRY .. du ser jag är inte inlärd Häftigt att han har ett sånt stort intresse ! 
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers

    Usch idag ska jag till BM och få veta om bebis ligger i säte eller har vänt sig .  Känner mig lite nervös ... vill slippa tjat om vändningsförsök


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Marielle85 skrev 2012-02-16 10:35:32 följande:
    Lycka till! Jag håller tummarna för att bebis vänt sig! {#emotions_dlg.flower}
    Tack !
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers

    Åhhh min lilla körv låg med huvudet nedåt ! jiiihoooo duktiga duktiga tjej !!


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Nikis skrev 2012-02-16 21:14:05 följande:
    Åååh vad roligt :) Min låg oxå äntligen med huvudet ner och fixerad :) Duktiga flickor :)
    Ja det känns skönt  .. nu kan vi bara vääääänta
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Chetti skrev 2012-02-17 16:42:59 följande:
    Min bebis är väldigt lugn och har i princip inte sparkat alls under hela graviditeten.

    Det enda han gör är att buffa, darra till då och då och sträcka på sig. Jag tycker han är igång då och då under dagen men framförallt 22-23 på kvällen då sätter han igång så hela magen gungar och trycker sig neråt, åt sidorna m.m.  

    Jag är ovan vid en så lugn bebis då de andra har varit vilda. Men han verkar må bra, växer som han ska och han rör sig ju varje dag.

    Det man ska vara mest uppmärksam är om rörelsemönstret ändras drastiskt och om man inte känt någon rörelse alls på ett par timmar.      
    Vår lilltjej är ju också väldigt lugn men idag åkte jag in till förlossningen eftersom hennes rörelsemönster ändrats sedan igår kväll . Hon svarade visserligen men väldigt lite och sen var hon helt lugn i flera timmar . Jag ringde och de sa åt mig att åka in direkt . Fick göra CTG + ultraljud men allt jättebra ! och nu har hon rört sig massor

    Däremot vill jag fråga er .. idag var jag på en liten promenad och fick plötsligt en dvävulsk smärta i magen , den blev stenhård och det kändes liksom som "håll" i hela magen . Jag fick böja mig fram , stanna och andas och sen försöka gå .. trodde aldrig jag skulle komma hem . La mig i badet och tog alvedon och det blev lite bättre . Nu gör det inte lika ont längre bara lite mensvärk  i nedre delen av magen . Någon annan som kännt så ??
    I'm the me I choose to be ...
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)