Inlägg från: TheCoopers |Visa alla inlägg
  • TheCoopers

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    * Santa Rosa


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Mary Jo skrev 2012-03-05 17:30:44 följande:
    Den där gillade Vilja också! Jäklar hon dansade!
    fransk musik överhuvudtaget är ju bra! 

    Ja men just det,ni måste ju få henne 2 spåkig,det kommer ju bli hur gulligt som helst när hon pratar spanska!
    hahahaha den är medryckande !
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers

    Grattis Bdknapp till sonen !!

    Hmm jag måste på riktigt ha världens lugnaste bebis ... enligt BM är det helt normalt och jag var ju där senast igår och hjärtat tickade på så bra men kan ungen vara så lugn ?  Jag buffar på henne flera gånger per dag för att hon ska röra sig   eller ligger hon och samlar energi ? hahah


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers

    Men då här trillar det ner slemproppar och bebisar men inget hos mig *orättvist*


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    vikan skrev 2012-03-06 09:04:23 följande:
    Grattis till era goa bebisar Lyckobebisen och BdknappGlad
    Stinis: Tänker på dig. Förstår det är tufft, men tror ändå du klarar detta bättre än det flesta. Unna dig att ta det lugnt, snart klingar nog smärtan av.

    Själv har jag gått 2 dagar över tiden räknat från sista mens... Hade inte räknat med detta på mitt fjärde barn, men läste någonstans att barnen stannar längre i magen om man är över 35 årRynkar på näsan Känner mig så orolig eftersom riskerna för plötslig död i magen ökar när man går över. Tror ni man kan tjata till sig en igångsättning ?? Om kontroll visar att tappen mognat lite ?? Är det någon av er som fått hinnsvepning på vanlig vårdcentral som inte ligger på ett sjukhus?
    Neeeeeeeeeej säg inte såååå buuu !! hahhahahaha
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Kalksten skrev 2012-03-06 09:17:57 följande:
    hahah sitter här o svullar i mig ananas för fulla muggar...men lär ju inte sätta fart på något!
    Går promenader varje dag o ränner i trapporna 6st som vi har till lägenheten :P
    Min BM säger varje gång .. hem och ha sex nu !!

    SEX???? really ?? jag kan inte röra mig knappt !!
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Ellieott skrev 2012-03-06 09:26:27 följande:
    Hehe, så känner jag också! Jag har ju passerat BF, men massa har fått sina bebisar - men inte jag. När har du BF?

    Och på tal om igångsättning och att gå över tiden, så håller de ju jättekoll om man går över och sätter igång om det behövs. De gör helt enkelt så att bebisen får det så bra som möjligt, det är ju bäst för alla om förlossningen sätter igång av sig självt . (Men inte till vilket pris som helst....).

    Åh vad söt! Grattis!!!
    Dressen från Newbie har vi också till vår lilla tjej , tror den ligger i förlossningsväskan till och med!
    hahha jag har inte BF förrän 18/3 så det är jag som hetsar bara
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Ellieott skrev 2012-03-06 09:29:59 följande:
    Ananas funkar nog skitbra om man mixar och sprutar upp i slidan , med tanke på enzymen som bryter ner proteinet i tungan så lär det ju funka på tappen. Men det är nog ingen bra idé.... .

    Jag har också ätit en del ananas, för det är så gott och vi hittade jättebilligt. Men jag läste att OM det eventuellt fungerar så skulle det behövas 7 kg.... eller nåt sånt.

    Haha, låt karln göra jobbet .
    Vi har sex nästan varje/varannan dag (dvs precis som vanligt), och brukar skämta om att då kommer ju färdknäppen funka, förr eller senare. Och med tanke på att slemproppen började gå inatt så funkade det! På 77:e försöket typ... haha.
    hahahhaa javisst men jag vet inte riktigt hur han ska komma åt ? hahhahahahaha
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    qatteriin skrev 2012-03-06 10:09:12 följande:

    Isavanna: Ja det är sån jäkla tur! Nu har man ju iofs lite nedsatt immunförsvar så vi får se hur det går… Jamen det är klart han kommer bli förkyld på planet, stackarn! :P

    Jempa: Hehe om du inte föder idag tror jag också att det är för att du vill vänta till 8:e och ha förlossningsparty… ;) Mysigt att drömma om lilla tjejen!! Åh!! Haha jaa profylaxen kanske sätter igång nåt… ;)

    Bra att du hälsar på mig i häktet så jag slipper känna mig som en outcast, haha! Åh hjälp, en psykolog som heter Dag och pratar norska!! Jag ska kolla idag!! Min chef i Norge var psykolog och hette Dag Erik… Kanske är han! Haha! Han var heeeelt galen!

    Maken är lite smådöende så han fick stanna hemma bestämde jag, han får minsann inte slita ut sig nu! Han hostar som tusan och har lite feber men jag hoppas verkligen att det inte är influensan!! Jag hoppas ju att busaxel vill ut, men nu får han allt vänta tills pappa är bättre! Bara för det kommer maken få 40 graders feber samtidigt som mitt vatten går eller nåt… :P

    Carla: Haha det där med låttexter, just nu går en reklam för Adressändring på tv som går ut på att Lasse Holm skrev den där ”Det ska vara vesuvio”-låten, vad den nu heter, för att han hade flyttat och fick en pizzeriameny i posten och trodde det var ett textförslag som han hade väntat på… Haha!!

    Hoppas sonens hosta går över utan att bli nåt värre och att lillans magont är övergående!!

    K girl: Jag längtar ihjäl mig efter att få skriva förlossningsberättelse ska jag säga… ;)

    Ellieott: Oh! Men hoppas mensvärken gör nån nytta ändå!!

    Vikan: Prata med din bm! Det är ju inte bra att oroa sig så! Om du har tur kke du iaf kan få ett ul och se så att moderkakan fortfarande funkar som den ska (så vitt jag vet är att moderkakan lägger av den vanligaste orsaken till intrauterin fosterdöd när man gått över, men det händer inte pang bom på en gång och man märker det ofta genom att tillväxten stannat av). Det är säkert ingen fara men jag förstår att du oroar dig!!! Det gör jag med, fast jag är under 35…

    JN: Åh, gullet!! Jättefin är han!

    TheCoopers: Haha jag säger som du, hur fasen ska man lyckas ha sex?? Vi försökte i lördags för första gången i år och det gick väl hjälpligt, men det var fasen inte lätt! Precis så – hur ska han komma åt??


    Ja och det är väl meningen att man ska tycka att det är skönt också ? eller räcker det med att han är där och rotar ??? hahahhahahahahaha
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Ellieott skrev 2012-03-06 10:35:50 följande:
    Bäst om båda får orgasm, och man stimulerar bröstvårtorna. Men det är nog bättre att han bara är där och rotar än ingenting .

    ELLER så vilar man, tar det lugnt, gör det man känner för...det går nog lika bra. Hehe...
    hahahha som min kompis när hon var gravid .. hon ringde mig och sa : Nu är jag så förbannat trött på att vara gravid så jag tryckte in några fingrar där och bara grävde runt vet du ... rörde och rörde runt ... !!

    Hhahahah

    Tydligen så funkade det för ungen kom dagen efter
    I'm the me I choose to be ...
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)