Inlägg från: TheCoopers |Visa alla inlägg
  • TheCoopers

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Carla82 skrev 2012-01-20 09:56:37 följande:
    Jag har också kompisar som bott och fått barn i Frankrike som säger samma sak. Fransk sjukvård ska statistiskt sett vara en av de bästa i europa så det kan jag absolut tänka mig. Jag tror faktiskt att det kan vara lite så att man blir lite hemmablind och tror att bara ens eget är gott nog eller det bästa, men det gäller inte bara svenskar. Rent generellt här är strukturerna (lokalerna) fula och gamla men det brukar vara rent och vården i sig är jag som sagt ändå nöjd med. Jag känner mig mer "följd" som patient här.  Även här beror det jättemycket på landsting, mottagning/sjukhus och specialistområde för att inte tala om VEM man hamnar hos. Men vården är lättillgängligare här än vad den är i Sverige. Även om allt har sina för och nackdelar. 
    Det som är bra med sjukvården i Sverige är ju att den är gratis framförallt och tillgänglig för alla . När vi bott i Västindien och USA så har det varit annorlunda . Sjukvården är bra men det kostar , och har man ingen sjukförsäkring så är det klippt

    Har en kollega som blev akut sjuk i USA alldeles nyligen under en inspelning av Top Model , han fick punga ut med 8000 dollar för att de skulle ge honom vård . Visserligen ersätter försäkringsbolaget här kostnaderna nu efteråt .. men ändå . Galet dyrt !
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Daysis skrev 2012-01-20 11:26:37 följande:
    I Frankrike är sjukvården oxå gratis, och även mycket mediciner. Tror att det så i nästan hela Europa faktiskt..

    Fam Cooper - Får man fråga vad du har för spännande jobb när du har en kollega som spelar in Top model?
    Klart du får fråga Jag jobbar på  mediakoncernen MTG , som äger TV3 , Radio Rix , Viasat  osv
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers

    ang byta nick så har jag gjort det

    Ni är otroligt fina allihop och magarna är suuper härliga !


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    k girl skrev 2012-01-20 18:31:09 följande:
    När jag var gravid med sonen syntes det inte bakifrån, jag bar allt framåt. Den här gången är jag avsevärt mycket bredare och jag som normalt är ganska smal över ryggen har tappat formerna helt.
    är det en flicka den här gången ?
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Lyckobebisen skrev 2012-01-20 18:11:19 följande:

    Här en liten film på magen igår.. lätt oseriös   lyckobebis.blogg.se/2012/january/en-liten-fil...

    Jag tycker ni är jättefina allihop! Kul att se magar ansikten och bebissaker!

    Jag är så fascinerad över att när man ser C bakifrån så syns det ingenting, och sen när hon vänder sig om, så babooooom!
    Värsta kaggen!


    Va fin hon är din C   och häftig film !
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers

    men va svårt det är med namn  !!!   Enda dagen är ett namn rätt , den andra dagen något annat . Jag blir galen ! Med dotter nr 2 hade vi namnet ganska snabbt och det ändrades aldrig .. men den här gången ? JESUS ...

    Sen undrar jag hur mycket kan tuttarna växa egenligen ??? herregud och mjölken har inte runnit till ännu ...


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    k girl skrev 2012-01-21 10:28:52 följande:
    Tycker också att det är skitsvårt. Med sonen hade vi i princip bara två alternativ, nu är vi inte alls överens... Och tuttarna ja, mina är helt röda och toksvullna en bra bit utanför vårtgårdarna. Och kliar!

    Jag har haft jättedåligt samvete gentemot Hugo. Det har blivit enormt mycket tv-tittande för hans del i höst... och det har jag haft väldigt svårt att förlika mig med. Men jag har haft så dåligt med ork och energi, har inte orkat städa, inte orkat göra någonting. Det är först nu jag egentligen har börjat få energi men då är det annat som ställer till det. Och det värsta för min del har också varit mitt genomusla humör och tålamod, det hoppas jag ska gå över med förlossningen (det gjorde det sist).

    Men jag tänker att det kanske är en del av att bli syskon? Att vänja sig vid en mamma som inte riktigt orkar eller har all tid i världen för en.
    mmmmm det irriterar mig att jag inte kommit på ngt ännu ... men det ger sig väl snart
    hahah japp ... mina är enorma och med tanke på att jag har i princip nada i vanliga fall så känns det otroligt konstigt . Känner mig som en övergödd ko redan
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    jempalainen skrev 2012-01-21 11:29:16 följande:
    Vad jobbigt att inte veta vad barnet ska heta, tror du inte det kommer då? Fast förstår frustrationen. Men det löser sig ska du se!
      haha ja tuttarna, väldigt intressant o se hur de växer! haha det är bara att njuta medan det varar:) hihi
    Fy din stackare! Inte roligt! skönt att det hjälpte med panodil men trist att du har så ont nu! Tur du får hjälp av din mans föräldrar så du kan vila lite! kram på dig och hoppas det blir bättre snart!
    Ja det är suuuper frustrerande .. men det kommer såklart .. om inte annat när vi ser henne sist enades vi om Adele kanske två månader in i graviditeten och det ändrades ju aldrig . Hon är verkligen en Adele också

    Hmmm ja tuttarna ... jag har ju kommit på att jag trivs bättre med mina små myggbett än dessa meloner .

    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Ponja skrev 2012-01-21 14:39:12 följande:
    Jag är cola beroende, innan jag blev gravid drack jag ibland 2 liter cola om dagen! Jag dricker fortfarande mycket, ibland kan jag dricka kanske 1 liter om dagen.. Men många dagar dricker jag knappt något alls.
    Men hur kan detta påverka mig eller bebisen? Någon som vet det?
    Möjligtvis kan de kanske påverka ditt blodsocker ?
    I'm the me I choose to be ...
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)