Inlägg från: TheCoopers |Visa alla inlägg
  • TheCoopers

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Här samsovr vi också och älskar det ! Stora tjejen sover naturligtvis själv nu hon är 11 år men lilltjejen (5år ) sover gärna nära nära nära och jag ser inget problem med det alls . Nu har hon börjat somna i sin säng men kommer springandes någon gång under natten . Jag ÄLSKAR att vakna med hennes söta ansikte alldeles intill mitt ... jag vet att det bara är för en kort tid man får ha den lyxen som förälder så jag låter henne sova hos oss tills hon tröttnar

    Men visst vi får också en massa kommentarer .. men jag bryr mig inte . Vi gör det som funkar för oss .


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Becka 77 skrev 2012-01-27 21:17:57 följande:
    Mysigt! Det är så härligt att ligga och titta på dem när de sover. Det är ju för en så kort tid, snart är de tonåringar och pekar finger åt oss  
    hahha ja det är precis det jag menar .. vi är ju redan tööööntiga i 11 åringens ögon  
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    HLinna skrev 2012-01-27 21:43:08 följande:
    Min son sparkas och far runt så väldigt när han sover i vår säng. Varken jag eller sambon sover bra alls de nätterna. Tur för oss att vår son oftast helst sover i egen säng!

    Han har sovit i egen säng från han var pytteliten, och det valde han själv faktiskt. När han var riktigt liten minns jag att han skrek och skrek och jag gick runt och bar honom och försökte lugna honom. Sen gick det upp för mig att han oftast ville att jag skulle lägga ner honom i vaggan och låta honom vara ifred. Då blev han nöjd... 

    Så Becka 77: Jag tycker nog att det kan vara lika "naturligt" för barn att sova i egen säng som att samsova - jag tror att det varierar från barn till barn helt enkelt! Vore ju konstigt att tvinga sonen till samsovning när det var så tydligt att han ville få ligga ifred, ellerhur?

    Tråkigt att ni som samsover har fått kritik för det. Själv har jag faktiskt hört flera gånger från samsovare att man är okänslig, kall, onaturlig etc som låter bebisen sova själv.  Ingen som har kastat ur sig det direkt i ansiktet på mig eller så, men det har kommit upp. Finns alltid folk som blir provocerade av alla möjliga saker.
    Jag tycker man ska välja det som känns bäst för familjen . Inte lyssna på för mycket råd och "kloka" råd från andra . Ingen kan ju veta vad som funkar bäst i er familj

    Vi kör på samsovning för att det föll sig naturligt för oss och barnen har alltid sovit jättebra hos oss . Hade det inte fungerat hade vi naturligtvis inte tvingat fram det .

    Vi får ofta kommentaren : Men sover hon FORTFARANDE med er ? Hur blir det då med ert sexliv ?
    eller Hon kommer ALDRIG lära sig sova själv ..

    På det svarar jag : Ja hon sover med oss . Vi har ett alldeles utmärkt sexliv tack och jag är övertygad om att hon snart tröttnar på oss
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers

    Jag kan inte heller känna hur bebisen ligger med mina händer .. men jag vet att hon ligger tvärs över och det märker jag ju också när hon sparkar och har sig .
    Jag har världens lugnaste unge där inne .. så pass att jag oroar mig ibland och retar henne lite så hon ska sätta igång då sparkar hon två tre gånger ... och sen tillbaka till att sova hahahha

    Jag är ju van vid att ha vildingar i magen så det känns väldigt annorlunda men så länge hon mår bra så är det väl ok I guess

    Har ni förresten några tips på roliga / fina hemsidor där man kan köpa diverse saker till barn ? såsom tex Jollyroom , gobaby och  5 små apor ...


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Chetti skrev 2012-01-28 09:22:21 följande:
    www.stadium.se/mode/juniorklader/accessoarer/...

    Någon som har köpt denna väska? 

    Tycker om priset och den kanske fungerar lika bra som vilken skötväska som helst?

    Surfat runt och shit vilka dyra skötväskor det finns. Finns det någon som betalar över 2000kr för en skötväska?? Förvånad       
    Ja den funkar helt säkert ! Jag tycker alla väskor som är lite rymligare passar alldeles utmärkt egentligen . Jag menar så länge man får ner ombyte , några blöjor , kanske en napp osv så är det ju ingen skillnad .

    Min skötväska som jag köpte för 5 år sedan kostade runt tusenlappen och det tyckte jag var dyrt egentligen men den är iofs fortfarande fin och jag kan använda den igen nu om jag vill .
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Nikis skrev 2012-01-28 09:30:40 följande:
    Min är jättevild i magen, men jag hoppas att det betyder att hon har mycket plats kvar att vända sig själv. Oftast så känner jag slag uppe vid revbenen och sparkar nere vid äggstocken tvärs över. om hon bara kunde snurra runt lite till ;)
    hhahah men det är härligt med vildingar .. på något sätt ett "friskhetstecken" känns det som
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Nippertippan skrev 2012-01-28 09:31:48 följande:
    Har varit händelserika dagar här så jag har inte orkat läsa ikapp allt. Men bebisen är kvar i magen och jag på sjukhuset.
    Men säger att man kunnat häva havandeskapsgörgiftningen men att jag fortfarande mår så dåligt, men jag får stå ut ett tag till.

    Var på skiktröntgen på huvudet och sånt så det inte är båt annat konstigt, äggvitan hade iofs gått upp igen nu så vi får se vad dom säger idag.

    Hade en trött bebis i magen igår så vi var lite oroliga men egentligen är det inte konstigt efter all den medicinen jag fick. Har aldrig haft så dåligt samvete någon gång, konstigt hur mamma känslorna kommer när vi inte har träffat dig ännu vårt lilla sesamfrö.

    Måndag skulle vi åkt till Ullared och handlat till dig, nu får jag eller vi beroende på hur jag mår om min sambo följer med dit skicka med en lista. Tur det är folk med bra smak :)

    Läste lite om jobbiga sambosar som inte förstår, jag vill hylla min just nu. Innan var han lite men inte alls mycket åt det hållet att gnäll inte så mycket på graviditeten det är en god sak. Men nu efter detta vi gått igenom är han mer än genomunderbar. När jag har mått som sämst har han suttit och berättat hur duktig jag är trots jag inte kännt det så. Han är bara helt enkelt bäst, vet inte vad jag hade hjort utan honom...
    Vad skönt att allt är bra med er båda Hjärta jag hade havandeskapsförgiftning sist och det är ingen rolig historia alls .. nu har mitt blodtryck blivit lite högre och jag ska på återkoll på måndag igen för att se hur det är . Jag hooooppas jag slipper denna gång !

    Min sambo är också ett stort stooort hjärta ..
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Nikis skrev 2012-01-28 09:43:22 följande:
    Jag är ute efter en sängmobil till snuttan.. Någon som vet en sida på nätet som har sånt? Har kollat lite på barnparadiset.se just nu. Men vill hitta speciell. hittade iof en speciell men den kostade 600 och de vill jag inte lägga ut på en mobil. 
    Lekmer har många och nu rea på en hel del 

    lekmer.se/barn-och-baby/barnrum/
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Nikis skrev 2012-01-28 09:50:48 följande:
    ååh vad fina spjälskydd dom hade oxå!!!
    I KNOW ! Jag har köpt prickigt
    I'm the me I choose to be ...
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)