Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Vilken bra länk Carla, tack! :)

  • Stinis83

    Lokesmami, jag fick ett av min kompis, och tror hon köpte det för 150 kr av sin sjukgymnast. Förvisso för 5 år sen, men det kan väl inte ha hänt så mycket med priset :)

    När ska man använda det? Jag har provat och tycker inte det är så skönt att ha det på. Men när jag tar av det känns det som om bäckenet ska trilla isär i bitar :S

    Nu ikväll är det inte kul, det känns rätt mycket om man säger så. Och jag hade inga som helst känningar förra graviditeten...

  • Stinis83

    Casiopeia, jag är så ledsen för er skull, det rinner faktiskt tårar... Usch vad hemskt! Hoppas ni finner stöd i varandra och att det går vägen hela vägen nästa gång, och att det är snart. Massa kramar!

  • Stinis83

    Lokesmami och Linna, jag börjar bli smått knäckt... Om det gör så här pass ont nu, hur ska det då kännas sen? Jag tycker liksom inte att jag gjort nåt speciellt idag... Förutom att jag fick bära dottern till dagis eftersom vagnen var kvar på dagis och jag hade punka på cykeln...

    Man kanske ska börja använda det där bältet nu då? Varje dag? Jag har ju liksom bra och dåliga dagar, och det känns onödigt att använda det en bra dag.

  • Stinis83

    Jag är så nervös, imorgon är det äntligen dags för KUB! Vi ska få se vår lilla bebis, och jag längtar så :) Hoppas på att kunna bidra med en fin bild på ärtan imorgon :)

  • Stinis83

    Skogsälvan, då håller jag tummarna för er så får vi höras här sen och berätta hur det gick :) Vilken tid ska du göra det? Vi ska vara där kl 10, skönt att det är på morgonen :)

    Jag har haft stödbältet på mig hela dagen nu, vet dock inte om det har hjälpt eftersom det gör lite ont i sig själv. Men däremot tror jag att det kanske trycker lite på någon som gör små fladdrande protester därinne ;)

  • Stinis83

    Jag är 28 och gör KUB för att jag blev erbjuden det. Det blev jag med dottern också, då var jag 26 :)

  • Stinis83

    Babybluey, jag har mer eller mindre konstant (och konstaterad folsyrebrist), och med dottern var jag ingen stjärna på att ta dem. Jag tog när jag kom ihåg, och det är samma sak nu. Dottern är fullt frisk :) Men ta dem när du kommer ihåg.

    Chetti, min bm sa ang hjärtljud att jag inte skulle förvänta mig nåt när jag var där 12+0, men efter bara några sekunder hittade hon hjärtat med dopplern :) Men bli inte orolig om hon inte hittar det, det är tydligen ganska svårt så tidigt.

  • Stinis83

    Jag tror att bubblorna i jaccuzzin kan massera igång sammandragningar, och därför ska det undvikas. Men har det inte gjort det är det ju ingen fara, som någon sa är det nog mest mot slutet av graviditeten man ska vara extra försiktig. Men det är bara vad JAG tror :)

    Babybluey, jag hoppas att det inte var någon som menade att man får skylla sig själv om man får ett sjukt barn om man blivit oplanerat gravid, det vore ju hemskt. Bebisen jag har i magen nu är planerad men ändå oplanerad. Vi hade bestämt oss för att jag skulle sluta med piller, och blev det bebis så blev det. Vi hade räknat med att det skulle ta längre tid, men det tog sig på första "försöket".

    Så det kanske är såna som mig som menas? Som planerat men ändå inte ätit folsyra och sånt. Men även om det vore så, vilket jag inte tror att det är, så vore det ju helt sjukt att säga nåt sånt som att man får skylla sig själv om barnet är sjukt. Herregud, man har missat några tabletter, det är ju inte så att man medvetet skadat barnet och sig själv genom att knarka eller nåt sånt. DET är en annan sak.

    Jag har svårt att tro att någon menade så som du skrev, men tycker det är bra att du skriver hur du upplever det. Då får folk chansen att förklara, och du slipper må dåligt över tankarna i onödan.

    Anywho. Idag är det ultraljud och vi ska äntligen få se vår lilla bebis!! Som jag har längtat :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)