Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Pepa, jag har också fått foglossning, men den håller sig tack och lov i schack :)

    Wielkip, jag hade en superkomplicerad förlossning och tiden efteråt var rätt tuff, men det fantastiska i att få barn överväger det :) Och det är häftigt hur man kan glömma och förtränga såna saker, nån sa att om kroppen skulle kunna minnas smärta så skulle ingen kvinna föda mer än ett barn.

    Men kroppen är finurlig, du minns ju självklart att du haft väldigt ont, men HUR ont man haft minns man inte, alltså man kan inte återskapa det.

    Kort och gott, att få barn är underbart! :)

  • Stinis83

    Evelinas, jag fick min dotter i dec-09 och då hade jag en nalleoverall från HM som varvades med skaloverall från PoP. Och så hade jag henne i en åkpåse från Teutonia, och filtar om det var riktigt kallt. Men en overall är nog bra att köpa, de har svårt att hålla värmen när de är nyfödda :)

  • Stinis83

    Jeliqa, det låter som det jag har, och när jag pratade med bm sa hon foglossning. Jag fick inga direkta riktlinjer av henne, för än så länge är det hanterbart. Men jag har för mig att man ska försöka undvika att vagga :S Ni andra, rätta mig om jag har fel :)

    Faceprimer, samma här! Jag kan inte gå och prata för länge samtidigt för då flåsar jag bara. Häromdagen blev jag tvungen att springa 500 m till bussen, du kan ju tänka dig hur jag lät då ;) Fick knappt fram ett tack till chauffören som väntade på mig ;) DET får mig att känna mig som en 80-åring!

    Igår tror jag att jag kände lite fladder som inte följdes av ljud från magen... Alltså, jag tror att jag kände bebisen :) Men det är ju bara v 13, så det kan lika gärna ha varit önsketänkande. Gud vad jag längtar till ul på torsdag! :)

  • Stinis83

    Ponja, du behöver nog inte säga så mycket, men låta henne prata om hon vill, gråta om hon vill, bara bekräfta henne i det hon går igenom nu. Man går ju igenom ett par faser i sorgen, följ henne genom dem om du kan, bara håll henne i handen och var beredd att fånga henne när hon inte orkar.

    Men glöm för guds skull inte att vara glad för det du går igenom! Du behöver inte bära hela tyngden åt henne, och känna skuld eller skam för att du är gravid. Njut så mycket du bara kan av ditt ul idag. Lättare sagt än gjort, jag vet. Men du är faktiskt gravid och det ska och får du vara glad över.

    Jag håller tummarna för dig vad gäller din vän, och för att du får en fantastisk upplevelse idag på ditt ul

  • Stinis83

    Luscious, visst har HM ovanligt bra mammakläder nu! Jag blev så glad när jag såg det :) Deras mammachinos är fantastiska!

  • Stinis83

    Lokesmami, Lyckobebisen la ut bild på dem en bit tillbaka i tråden, de är verkligen fantastiska! Sitter som en smäck och är hur sköna som helst :)

    Grattis alla till era lyckade ul och låga snnolikheter, vad roligt!

    Apropå det där med stora magar som diskuteras hit och dit; jag tycker min har blivit mindre :S Nån mer som upplever det? Jag har inte gått upp mer i vikt, har gått upp totalt 2,5 kg, men det gjorde jag rätt tidigt. Konstigt det där. Men nu känner jag iaf en hård liten kula även när jag ligger ner, trots att jag tycker magen är mindre :)

  • Stinis83

    Skönt att det är fler som känner sina bebisar, då inbillar jag mig kanske inte :) Känner lite fladder och sprattel nångång på kvällen :)

  • Stinis83

    Faceprimer, jag förstår dig alla gånger, vad illa skött...!

    Lokesmami, jag... Jag går hem från jobbet nu, och har fått ont i fogarna på framsidan, det känns som att nåt ska trilla ut där typ... Men det kanske inte är foglossning!? Jag fick en ganska ordentlig sammandragning precis innan jag gick från jobbet, men den gjorde inte ont. Och nu detta?

    Jag vägde 55 kg till mina 165 cm när jag blev gravid nu, och nu väger jag 57,5. Med dottern gick jag upp 21 kg, men gick ner det på 4 mån genom att gå promenader. Så det finns hopp, jag har nämligen noll karaktär vad gäller sötsaker ;)

  • Stinis83

    Lokesmami, ja jag har också känt mer baktill än framtill hittills, men idag var det fram. Som Luscious skrev så kändes det lite som att bli isärbänd och att något var på väg ut. Lite som när bebisen fixerar sig faktiskt. Det gjorde ont och var obehagligt men det gick att fortsätta gå om jag drog ner rejält på takten och minskade steglängden. Hoppas att det inte blir värre... Antar att det kan ha gjort sitt att jag bar dottern 1,5 km imorse?

    Är det här nåt man borde kolla upp?

  • Stinis83

    Ja alltså Faceprimer, jag har ju sett dina magbilder och jag tycker du ser smal ut, med en gravidmage. Så jag förstår inte detta brev du fått. Däremot tycker jag du ska ringa din bm imorgon och be henne förklara. Trivs du inte med henne efter detta så har du all rätt att byta, men det där känner du bäst själv.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)